{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

FORLADT: Den gamle proprietærgård

8.133 visninger | Oprettet:

Bygningens historie går helt tilbage til 1500 tallet, hvor den blev opført som proprietærgård og har været det op til omkring anden verdenskrig, hvor den var tilholdssted for nazisterne, og senere har Dansk Røde Kors opholdt sig i bygningen. I 1966 overtog forsvaret bygningen, og tilføjede en ekstra bygning som skulle bruges som kursusejendom, og reserveofficersskole. Bygningen har stået tom siden 2004, og der er fremlagt forslag om at omdanne den til aktivitetscenter, men de planer er lagt på hylden, grundet manglende økonomi.

Da vi ankom var det ret tydeligt at der havde været andre før os. Vi fandt meget hurtigt en indgang, og senere fandt vi mange døre og vinduer der har stået åbent længe, og der var tydelige spor af folk der har spillet hardball, ødelagt en masse ting samt spraymalet på væggene. Heldigvis var omfanget af trashernes hærgen rimelig moderat, så oplevelsen var stadig meget positiv.

Denne gang startede vi i stueetagen og bevægede os opad, men der er intet mønster i billederne, da de er taget lidt sporadisk efter hvor vi begik os henad, og vi sluttede af i tilbygningen inden vi løb tør for tid.

Husk at besøge os og se mere!:
http://3300urban.wordpress.com/

Kommentér på:
FORLADT: Den gamle proprietærgård
Annonce