{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Foto opgavet..

1.561 visninger | Oprettet:

Her et et lille udpluk af det jeg går og laver i min fritid.
jeg leger meget med forskellige vinkler på nogle af billederne, og synes selv resultaterne er gode :)

OBS hvis i kun har negative ting at sige, så lad være med at ligge en kommentar.. konstruktiv kritik modtages gerne. :)

Christina  J
Kvinde | 35 år | Oprettet: 24. nov 2007


Kommentér på:
Foto opgavet..
  •   24. nov 2010 ja det må man sige smiley hehe smiley


  •   22. nov 2010
    Det kan godt være nogle ikke mener hun ligner en Yasmin, men hun er helt sikkert en Yasmin.. En lille Prinsesse, kønnere end jeg ved ikke hvad, og hun vokser sig KUN smukkere .. smiley

    Ihhh jeg elsker billederne af Sille.. (Nok fordi jeg savner hende) Men billedet du har taget bag Mims sadle er helt klart en a mine yndlings .. smiley
    Mine smukke skønne heste var da i det mindste fotogene .. Heeh ..


  •   16. apr 2010 mange tak smiley

  •   12. dec 2009 ja okay det rigtig nok. men da hun blev født havde hun kul sort hår. hendes far er mørk i huden, og har sort hår og grønne øjne..

    og hun skulle have et navn alle andre ikke havde smiley derfor fik hun navnet yasmin smiley og håber på hun får sin fars sorte hår men beholder hendes mors blå øjne smiley


  •   12. dec 2009 hvad mener du ?

  •   24. jan 2009 Så lidt..
    Syns faktisk den sidste jeg sendte link til er kanon god.. Har brugt lidt derfra selv.. smiley


  •   24. jan 2009 hvor er i altså bare søde smiley

  •   24. jan 2009 Chr K
    Har heller ikk sagt det er en begynder side..
    Men fandt også www.fotostart.dk
    Der er også lidt hjælp og hente.. smiley


  •   23. jan 2009 tusind tak. den kigger jeg også lige på.. tusind tak for hjælpen smiley

  •   23. jan 2009 Jesper..

    www.hdrfoto.dk er ikke en begynder side hvis man er helt grøn.. Det er desuden ikke til alle ting det fungere..


  •   23. jan 2009 Hvis du har brug for nogle step by step guides så gå ind på www.pslover.com og prøv nogle af deres tuts..


  •   23. jan 2009 ja, men det vil jeg helt klart prøve på og så ligge ind..

  •   23. jan 2009 Det synes jeg du skal prøve i hvert fald.. smiley
    Tror du vil få nogle helt kanone billeder ud af det.. smiley


  •   23. jan 2009 Chr K Okay. jeg kan kun finde ud af at bruge 4 forskellige værktøjer indtil videre men har heller ikke haft det så længe.
    men ja jeg må lære og bruge det ordentligt.
    jeg har indtil videre fundet ud af hvordan man gør billederne mørkere/lysere, forskellige steder hvor man vil have det..
    og sort baggrund, og beskæring self..

    Jesper E.

    hehe ja det må jeg prøve smiley


  •   23. jan 2009 Christina J
    Det er også klart nok..
    Men vil i hvert fald foreslå dig at tage billeder af nogle stilstående ting.. Det er nemmere at finde nogle fede vinkler ud af det.. Men pas på med at vende kameraet på for mange forskellige måder.. Det kan godt gå galt nogle gange.. Det er fedt nok at vende det lidt skråt.. Men heller ikk alt for meget.. smiley


  •   23. jan 2009 Der findes kun et program der er værd at bruge og det er Photoshop.. Lær og bruge det og du har alle de redskaber du har brug for.

    Jeg sidder som grafiker på et reklamebureau og jeg ville være døden nær hvis jeg ikke havde det program smiley


  •   23. jan 2009 mange tak..

    billederne er enormt gode smiley
    dog er jeg ikke så teknisk anlagt mht redigering.
    men det kommer nok, når jeg lære mit redigerings program bedre at kende..

    kender du evt et godt redigerings program??

    jeg har photoshop og så har jeg lige fået et program af min onkel som hedder Lightroom, som jeg har forsøgt mig lidt med.


  •   23. jan 2009 Prøv at kig på ham her.. www.eneq.dk han er super dygtigt.. Både til at finde vinkler og motiver hvor man normalt ikke ville tro der var en skid værd at ta billeder af plus han er super go til at efterredigere hans billeder..

  •   23. jan 2009 som jeg siger, jeg tager det også til mig.. men nogen ting tager jeg ikke til mig, hvis det kun er skrevet i en negativ tone..
    folk der skriver hvordan jeg kan gøre det bedre er fint nok.
    men folk der bare skriver " de er kedelige at se på"! " de er grimme" og lign. kan jeg ikke bruge til noget, for så ved jeg som sagt ikke hvad jeg skal og kan gøre bedre til en anden gang


  •   23. jan 2009 Vil i hvert fald synes det er dumt f dig ikk at tage det til dig den krritik der nu kommer.. For du bliver jo kun bedre af det..
    Du kan også forsøge dig med hdr billeder..

    http://www.hdrfoto.dk/


  •   23. jan 2009 Jeg tager heller ikke dine indlæg som negativt smiley
    jeg tager din konstruktive kritik til mig.
    men nogle af de ting andre har skrevet finder jeg meget negativt. folk skal generelt bare lære at skrive tingene på en pæn måde..

    jeg har taget andre gode billeder af heste, hunde etc. som en uddannet fotograf har sagt go for , samt at jeg har taget billeder til hesteudstyrs hjemmesider mv.
    men alle de billeder jeg har´haft før, har jeg ikke mere smiley da min gamle computer gik i spas og kunne ikke reperaeres.
    så har måttet tage på ny..

    men helt sikkert at jeg skal øve mig meget mere og finde andre motiver også.. har holdt pause i et år grundet graviditet og barsel.. så det er gået lidt i stå.

    jeg kigger på hjemmesiden smiley


  •   23. jan 2009 Jeg syns det er helt i orden at du smider dine billeder herop.. Og du skal ikk tage alt dette så negativt.. For vi skriver blot dette til dig for at hjælpe dig.. Altså nu vil du jo gerne være fotograf.. Så skal du ikk bare lade dig skræmme af folk der skriver kritik til dine billeder.. Men eftersom det ikk helt har lykkedes dig at få taget nogle så vildt gode billeder af heste og dyr.. Prøv evt med andre motiver osv..
    Denne side viser lidt om det andre motiver..
    Vil måske foreslå dig at tage din bil og kører ud til et sted en aften med noget lys oppefra osv og stil din bil lidt sjovt i forhold til.. Det vil være meget bedre..
    Du kan også sagtens gøre det derhjemme med nogle ting som står stille.. For det er ikk så nemt med dyr og mennesker..
    Men her er der lidt billeder af en på 19 som har taget lidt billeder.. :
    http://www.kcphoto.dk/#home


  •   23. jan 2009 nej det er ikke et forum for fotografer..
    men derfor behøver folk ikke at skrive konstant negative ting..

    Jesper E . Ja en fotograf skal tage billeder af hvad folk gerne vil kigge på.. og lige pt har jeg kun billeder af heste motiver.
    derfor er det dem som er lagt herind. og mange vil gerne se heste motiver. nej nok ikke herinde på baboom. jeg øver mig og øver mig. og er lige startet på en bog om proff. fotografering jeg har lånt.

    det er helt fint at folk ikke bryder sig om billederne med hesteøjne på. men igen det er kun noget jeg har forsøgt mig med, for at se hvordan resultatet blev smiley og som sagt så skal jeg lære mit kamera at kende..
    jeg var så ikke klar over at blitzen kun kan række et par meter frem. men idet ridehuset er mørkt satte jeg blitz på, for at se resultatet. jeg har også forsøgt mig uden blitz, men der kan jeg ikke finde ud af hvilken indstilling kameraet skal være på. men det lære jeg hen af vejen..

    pt tager jeg ud til folk at tager billeder af dem, deres dyr eller lign. for simpelhen at få så meget øvelse som muligt, og så mange forskellige objektiver som muligt.

    alle skal starte et sted smiley

    baboom råder over mange forskellige mennesker og vidt forskellige meninger og interesser.

    nu har jeg forsøgt mig at lægge billederne herind på baboom. men ved så til en anden gang at det kan jeg ikke og jeg gør det ikke, da folk ikke gider at se på dem...


  •   23. jan 2009 Vinkler.?
    Hmm. Der findes mange andre ting man kan forsøge sig med vinkler på.. Ikk kun heste.. Og syns heller ikk ligefrem billederne med de hesteøjne er særlig kønne at kigge på..

    Det er jo meningen en fotograf skal tage billeder af ting som folk kan lide at kigge på..
    Det med blitzen passer ikke.. For hvis rummet er for stort du bruger blitz i kan det ikke betale sig at bruge blitzen.. Hvis der er lidt lys så skal billederne nok blive gode alligevel..
    Det kan ikk betale sig at ødelægge et ellers godt billede med kun lys i forgrunden da blitzen kun kan række en hvis antal meter frem.. Selvfølgelig skal rummet du ikk bruger blitz i det skal da heller ikk være helt mørkt.. For så er det klart at det bliver et dårligt billede.. Men kameraet er ligesom dit øje.. Den ser hvad du ser hvis du peger den efter dit mål.. Og kamera linsen er også ligesom dit øje og skal evt vende sig lidt til mørket.. De fleste kameraer skal aftrækker knappen lige holdes halvt nede for at fokusere på emnet.. Og så skulle den melde klar til at tage billedet..


  •   23. jan 2009 Chr K Jeg bruger et Nikon D40 spejlrefleks. det er ikke særlig længe siden jeg har købt det, og derfor er jeg stadig igang med at lære de forskellige indstillinger at kende.
    ja fokus ligger forkert, men jeg har selv valgt at sætte fokus der, for at prøve noget nyt og nogle andre billeder end hvad jeg plejer..

    og ja man skal starte et sted.. og er i fuld gang med at lære udstyret at kende.. men det gør man ikke bare på en dag..

    Morten P. Jeg siger ikke at folk skal rose. men det er sku da træls at folk kun kan komme med negative ting omkring billederne istedet for at skrive noget konstruktiv kritik.. som Chr K nu har gjort..
    jeg synes det er latterligt bare at skrive " EJ hvor er billederne klamme/grimme. "

    istedet ku man jo skrive " billederne er anderledes, og ikke lige min smag. "


  •   23. jan 2009 Jamen du vil ha konstruktiv kritik.. Så kommer det her.. Hvad kamera bruger du? Det ligner sådan et lille lommekamera hvor du ingen instillinger har..

    Dine billeder er overbelyst og fokus ligger forkert, du beskærer billederne forkert når du tar dem og i det hele taget er det lidt amatør agtigt at se på..

    Men man skal jo som du selv ved starte et sted.. Og her ville jeg starte med at få noget mere styr på dit uddsyr..


Annonce