{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
201 visninger | Oprettet:

Migrant båd ulykken i sidste uge. {{forumTopicSubject}}

Så skete det igen blot værre og mere tragisk med de mange børn ombord.
Igen lød det med krav om at stoppe menneske smuglerne og skabe bedre forhold for emigranterne i deres hjemlande.
Ingen kan være imod disse krav men er de realistiske?
Det store reelle problem er en stor befolknings tilvækst i hele Afrika på et sted omkring 25 millioner mennesker hvert år, som bliver født ind i et samfund præget af stor korruption, nepotisme, elendig regerings førelse, og nu også et ændret vejrlig som nogle områder lider under, og intet tyder på at magthaverne har intentioner om at ændre adfærd.
Det er ikke et nyt fænomen, tag Egypten som har 109 millioner indbyggere på et område mindre end Danmarks, og en befolknings tilvækst på over en million hvert år, og ingen planer om at ændre på det forhold.
Man kan ikke fortænke at der er millioner der ville emigrere hvis de havde mulighed for det, så menneske smuglere har et potentiale på millioner af ”kunder”, og der bliver flere og flere hvert år, og muligheden for at stoppe disse mennesker synes ikke muligt.
Så når man hører om en Minister der vil besøge et af landene med en pose penge, er det reelt utopisk at disse velmenende tiltag har nogen gavnlig effekt.
Reelt har vi ingen muligheder for at ændre på disse forhold, et stop for spontane asyl ansøgninger og henvise til FNs flygtninge organisation, hvor de fleste ville blive afvist, kunne nok sætte en dæmper på asyl strømningerne, men ikke løse det reelle problem.
Man kunne naturligvis åbne grænserne, så ville vi alle blive lige fattige, ikke alle heller ikke emigranterne vil synes om den løsning.
Så Europa står for et for os uløseligt problem hvorfor ikke erkende det.
Så når Europæerne om en del årtier vil blive i mindretal, må vi håbe at de nye magthavere vil behandle os bedre, end vi selv har gjort det rundt om i verden.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Migrant båd ulykken i sidste uge.
  • #1   21. jun 2023 Ole S måske de lande sku finde på en ny politik smiley

  • #2   22. jun 2023 Ja OleS det er århundredes største udfordring der på sigt med sikkerhed vil udslette den europæiske kristne kultur.
    Eneste chance for at udskyde ragnarok er en effektiv og nådesløs grænse bevogtning af både de ydre og indre grænser.
    Schengen aftalen bør omgående suspenderes fordi der allerede nu vandrer 100 tusinder uregistrerede ml.østlige og afrikanske migranter rundt i Europa.
    Slut med spontan indvandring når al asylbehandling kun er mulig på repræsentationer udenfor Europa.
    Opholdstilladelser og familiesammenføringer underlægges langt strammere regler så det sikres at registreret selvforsørgelse bliver et ufravigeligt krav inden indrejse.
    Slut med adgang og off.forsørgelse af uarbejdsdygtig indvandring fra 3 verdens lande.
    Udrejsecentre indhegnes effektivt så afviste og kriminelle indvandrere hindres adgang til resten af samfundet.

    Kort sagt handler det om at at gøre Europa til et uattraktivt sted at søge hen for specielt muslimer efter samme metode som den der praktiseres mod kristne i muslimske lande hvor religionsfriheden for længst er udskiftet med voldsom intolerance overfor andre trosretninger.

    Det vil naturligvis betyde suspendering af FN konventioner, men nødvendigt hvis vores efterkommere også skal have en chance for at vokse op med en kristen kultur.

    Ovenstående er mit fromme ønske til fremtiden smiley


  • #3   22. jun 2023 Cody N det håber jeg ikke også selvom det bliver efter min død smiley

  • #5   22. jun 2023 Alis - ved du godt at det er forbudt at stjæle smiley

Kommentér på:
Migrant båd ulykken i sidste uge.

Annonce