{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
613 visninger | Oprettet:

Muslimer igen igen igen {{forumTopicSubject}}

Terrordømte marokkanske brødre “glemmes” af PET og kan uhindret svindle med danskeres nem-id kort efter endt afsoning.
https://www.dr.dk/nyheder/indland/politikere-rystede-over-terrordoemte-broedres-nemid-svindel-dybt-bekymret-tilsyn-med

Hvordan i hede hule kan sådan noget finde sted ???

Hvad skal vi med en efterretningstjeneste der ikke engang kan overvåge terrordømte islamister ???
Hvordan kan det afrikanske udskud overhovedet være på fri fod allerede når terrorloven har den højeste strafferamme ???

Et to cifret million beløb er efter al sandsynlighed havnet hos den islamistiske gruppe Al-Shabab der har slagtet tusindvis af uskyldige og bortført store mængder barnebrude.

Fandme nederen at Danmark stadig ikke kan finde ud af at bure folk inde for livstid.

Er vores retsvæsen og sikkerhedstjeneste mon blevet overtaget af venstreradikale utopister eller hvad i alverden foregår der ???

Hvad mener i andre ?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Muslimer igen igen igen
  • #1   7. dec 2020 Cody

    Du ved da hvad PET står for - kæledyr... og ikke noget så grimt som terrorister, de sejler rundt i deres lille lup for at finde ud af hvad befolkningen mener om Mette Fup. (gud det rimer) De smider gladelig rundt med fortrolige papirer på Rådhuspladsen og reagerer kun når de fra udlandet får en rød alarm. De har pt. ikke opdaget en skid....

    Nedlæg det lort, de kan ikke engang finde en rød ladeport om de så stod foran den.


  • #2   7. dec 2020 Cody N enig der må være så meget styr på sådan personer så de (heller ikke kan få ydelser fra Danmark).

  • #4   7. dec 2020 Alis C hvis du stikker mig et par millioner om året må du gerne hetze med mig smiley

  • #6   7. dec 2020 Masser af attentater i Irak - mod muslimer begået af muslimer
    Masser af attentater i Afghanistan mod muslimer begået af muslimer

    Men det er nok fordi de er forfulgte af kristne så kan de kristne nemlig lære det.

    De få attentater i EU er småting hvad muslimer gør i Mellemøsten mod muslimer.

    Lidt humor

    Selvmord camp i Irak

    Lyt nøje efter hvad jeg siger, for jeg viser det kun en gang.




  • #9   7. dec 2020 Alis C at andre er dumme kan vel ikke gøres til en undskyldning for når og hvis jeg er dum smiley

  • #12   7. dec 2020 #10 alis

    til forskel for dig har jeg været i flere lande i Mellemøsten, så jeg er nok mere ekspert end dig.

    Og nu behøver man ikke at være ekspert for at vide at sunnier og shia ligger i konstant krig mod hinanden - som er de største grupper indenfor islam og fortolker koranen forskelligt. Begge mener at deres fortolkning skal være den universelle.


  • #13   8. dec 2020 Alis - du er blevet bedt om at fremlægge beviser på dine grundløse postulater mindst 500 gange, men det ignorerer du fuldstændig.
    Du kan sku da ikke forvente at nogen tager dig seriøs når du ikke engang kan underbygge din postulater.
    Det er rene tvangstanker hos dig at islamisk ondskab udspringer af alt andet end decideret ondskab så stop dine socialistiske (onde hvide mand) tvangstanker op et vist sted og kom igen når du har noget konkret der beviser at omtalte marokkanske affald er blevet behandlet dårligt i Danmark smiley

    Gudfader hvor er det trættende at bede dig om det samme igen og igen smiley


  • #15   8. dec 2020 Nu skal vi så også trækkes med en muslim Sikandar som mener der er for mange billeder på borgen af hvide mænd.

    Jeg kan så ikke lige se at der er sorte i Danmarks historien som fortjener at blive hængt op på borgen - men den slags småting går Sikandar ikke op i. Mon han bliver glad hvis man hænger billeder op af Idi Amin eller andre idioter i både Afrika eller Mellemøsten.?

    Han vil også have at kvinder i politi og militær bærer tørklæde.

    Det var også ham som ville have 1 min stilhed for en dyb kriminel som blev dræbt af politiet i USA - men mærkelig nok ikke skolelæreren som fik skåret hovedet af i Frankrig- det viser klart hans prioriteringer.

    Det røvhul kan godt pisse af og hygge sig i et land med de sindssyge tanker. Manden er bindegal - og den slags skal straks hældes ud med spildevandet.


  • #21   8. dec 2020 alis

    Nu er Wiki ikke det mest sandfærdige medie at linke til, alle kan i grunden skrive hvad man vil. Man kan endda læse at jorden er flad.

    Du har selv travlt med når vi linker til lødige sider, og du vil ikke tage indholdet for gyldig og gu dødme du linker til Wiki.


  • #24   8. dec 2020 Alis C jeg vil sige fra langtid før - men som gæst kan jeg jo flytte smiley

  • #27   8. dec 2020 IS ønsker et kalifat baseret på troen på Allah og udføres via koranen. Et totaltær regime som de har prøvet at hælde ned over flere lande i Mellemøsten. Det drejer sig ikke om at de er blevet hetzet over at deres far var rejsende i sokker for firmaet Kock Sokker . deres våde drøm er at gøre hele verden til deres ideologi hvor deres regler gælder ifølge koranen.

    Man skal eddér mamne været blæst helt ud til Pestegnen for at det hele drejer sig om chikane, hetz, ikke at blive accepteret, ikke at få respekt.


  • #30   8. dec 2020 Alis C det er altså kun dig jeg ser lave hetz og du må altså se den rigtige verden og jeg hader ikke nogen - eller så er det kun få personer i verden - da had æder folk op inden fra.

  • #32   8. dec 2020 Er IS også ganske almindelige hårdarbejde terrorister som knokler for at bombe så mange som muligt?

  • #34   9. dec 2020 Dem havde jeg glemt- det er dem som forpester folk med en klokke og sælger kunstig is med koranvers.

  • #36   9. dec 2020 Sidst jeg kørte over et kapel, måtte jeg lige bakke for at være sikker på jeg ramte ,

  • #38   9. dec 2020 Nej - Du får 72 mandelige jomfruer...som tager røven på dig.

  • #39   9. dec 2020 Alis C jeg tror kun på det jeg selv ved om dette emne - så må du tage resten med vores debatvenner smiley

  • #41   9. dec 2020 Polysl - du mener vel 72 KOLDE jomfruer smiley

  • #42   10. dec 2020 Alis C jeg vil forsvare mine gode muslimske venner og deres børn det er noget man gør imellem gode loyale venner smiley

  • #43   10. dec 2020 Alis, du har udnævnt dig selv i at være ekspert i, hvad muslimer, tænker, tror og føler, deres terrorhandlinger er skyld i Vestens opførsel deltagelse i div. konflikter og krige, du går ind for borgerkrig og krige i Mellemøsten, det er muslimernes ret smiley smiley smiley

    Dette er blot et spørgsmål.


  • #44   10. dec 2020 Jetset

    Du glemte lige muslimske kriminelle klaner som bekæmper hinanden - det må så også være vores skyld - både for at være kriminel, og at de bekæmper hinanden.


  • #48   10. dec 2020 Alis C dog hvem der er ekspert i hvad og hvorfor vi kun vi selv og jeg tænker nu altid på at nogle af dem du forsvare er voldsmænd - drabsmænd OSV og der står jeg af for det findes der ingen undskyldninger for.

  • #49   10. dec 2020 Alis

    Jeg er ikke respektløs over for mennesker, jeg elsker Hitler, Osama Bin Laden, Saddam Hussein, Stalin, osv...Det er bare mennesker som kræver respekt og forståelse for det de er, og gør - eller gjorde.

    Hvis Hitler levede i dag, havde jeg inviteret ham på græsplæne, og en bål afbrænding, Han ville sikkert også afbrænde nogle koraner, Osama ville jeg inviterer til et nedrivnings projekt, Saddam er bare en fed fyr som elsker at tage gas på folk. Stalin er også en gæv gut han elsker at nakke alle som har en skilning i den forkerte side. Så ser du Alis - jeg har stor respekt på folk som tænker ud af boksen, er kreative, som forstår menneske pleje, i dag hedder det vildtpleje,


  • #51   11. dec 2020 Alis c jeg er enig i at vi skal have et godt retssystem og andet og ellers har vi som du siger gadens parlament og dens bryder jeg mig ikke om jeg har kun været heldigt de gange jeg har stået midt i sådan parlament og siger ikke et ord om religion smiley

  • #52   11. dec 2020 Alis #50

    Når du skriver “gadens parlament” så forklar lige hvem det er der skyder og skaber utryghed i gaderne ?
    Mig bekendt kan tastatur slaver aldrig blive til “gadens parlament”, hvorimod dine stakkels forfulgte og mobbede muslimer tilfældigvis har gjort gaderne usikre de sidste 30 år så hvem er det lige der udgør “gadens parlament” Alis ???



  • #53   11. dec 2020 Alis

    Muslimer må da gerne skabe deres egen verden, men det skal ikke være på bekostning af undertrykkelse af andre - som vi i stor stil ser i Mellemøsten. Den type undertrykkelse skaber strid, for folk vil ikke generelt lade sig undertrykke - jeg er enig med dig i at vi og vesten skulle have holdt nallerne væk fra konflikter i Mellemøsten. Når vesten går ind flytter man magtbalancen som vi har set i Irak - hvor klaner mere hersker end en regering, samme billede ser man i Afghanistan.

    Spørgsmålet er hvor langt en undertrykkelse og folkemord der skal til, før vesten gør noget? Hvis man ikke gør noget er der ballade, og gør man noget så er der ballade - catch22 - umuligt at vinde.

    Selv før at vesten blandede sig var der klankrige i hele Mellemøsten - med store tab, terror overalt mod deres egne muslimer - det er ikke en opfindelse vesten er kommet med. I flere tilfælde har det intet med religion at gøre, men om ren magt. Det er heller ikke en opfindelse fra vesten.

    Når så folk er trætte af deres lands undertrykkelse kommer de til vesten med deres kultur som konflikter med demokratiet at alle er lige. Kvinder må ikke arbejde, manden er overhovedet med massivt social kontrol. Vesten kan ikke tage hensyn til grupper som mener at deres kultur står over demokratiet. Man kan ikke bare sige at man skal tage hensyn til at man har forstokkede meninger til at kvinder skal gå hjemme og være en fødemaskine.

    Når man så ikke vil accepterer de love så laver man sine egne små enklaver hvor de kan udøve det som de flygtede fra - lidt komisk....



Kommentér på:
Muslimer igen igen igen

Annonce