{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
591 visninger | Oprettet:

18000 i job {{forumTopicSubject}}

//citat
Det er realistisk, at 18.000 jobparate kontanthjælpsmodtagere i løbet af de næste tre år skal ind på arbejdsmarkedet.

Konjunkturerne er nemlig i den grad med beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) og resten af regeringen, siger arbejdsmarkedsforsker Flemming Ibsen, der er professor ved Aalborg Universitet.
//citat slut

Hvor må det være nemt at være forsker at hælde gylle ud og mene der kommer nogen og samler op.

Der menes at kommuner ikke gør nok, det er muligt som sagt af forsker at vi er i en højkonjunktur hvor der mangles folk i byggeri og industri sektoren - der siges de kan da bare uddanne sig - øh?

Hvordan vil de lige gøre det? når folk med hus,bil, børn skal på su og ydermere måske tage su lån som flere ikke har mulighed for da de står i riebers. boing!!! selvmål...

Hvor er det nemt som forsker at være kloge og sige, det kan man bare, og politikerne æder lorten råt.

Folk vil gerne videre men ikke hvis de som boligløs med børn skal leve på kanten fordi det fra regeringen ikke ser som et problem.

Folk vil gerne læse og opgradere sig selv til en plads i samfundet men med de nuværende regler kan de ikke rent økonomisk...

tanke.....Folk er på bistand og bliver der fordi ingen er interesseret eller bundet af regler - hvad med at nu når de alligevel er på bistand give dem en uddannelse som matcher det som pt. er aktuelt på en bistands ydelse, så fjerner man et problem og laver en bro som man kan bygge videre på-.-

Slut med åndssvage ting som jobtræning, job som støttes som ikke tæller noget og ikke giver et job...folk skriger efter et job men har ikke mulighed for i dag at opgradere sig uden at de ender på gaden fordi det ikke kan hænge sammen med en >SU.

//citat

Udviklingen skal ske i samarbejde med kommunerne, og det samarbejde kan foregå enten "kærligt eller kontant", betoner Troels Lund Poulsen.

//citat slut

Jamen jamen jeg får helt tår i øje over den betænksomhed - ad da for en gang shit der lukkes ud.

Også fyre man den af at virksomheder skal tage ansvar - sikke en gang pis at fyre af. virksomheder er da ligeglad med dem som ikke er aktuel som medarbejder - vi skal helt ud i roden som jeg har skrevet længere oppe. Er de så naive at de vil have virksomheder til at oplære? Idon't think so

Ordene vrimler med job tilskud, løntilskud, er det som de siger: ordinær arbejder - nej for de tæller ikke en hulende fis timer. Ord er nemme og bruges til at forklejne et problem og man øffer videre i deres mærkelige surrealist verden som de har som akademikere uden at selv at have løftet så meget som en blyant i deres liv.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  18000 i job
  • #2   22. mar 2017 Forheldeule

    tror jeg ikke at folk gør for der følger krav med som ledig på kontanthjælp

    Har du en anden mulighed?


  • #8   24. mar 2017 Daniels har de vises sten - danmark er åbenbaret - vi er reddet. halejula

  • #10   25. mar 2017 daniel

    >Nu er man nød til at forholde os til hvad den enkelte har af rådigheds beløb og hvad man kan gøre.

    Fint at bare sige det er deres egen skyld og så stopper man her - ingen kommer videre er det det du gerne vil?

    Nogle laver lort for sig selv men for at komme ud af lortet er at få et arbejde, hvis de ikke får det via en uddannelse så hænger personen fast i systemet så uanset hvordan du drejer og vender det og giver skyld kommer personen ikke videre.


Kommentér på:
18000 i job

Annonce