{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.228 visninger | Oprettet:

Tvungen motion skal udføres i arbejdstiden {{forumTopicSubject}}

JAVEL !!! - Det mener Sundheds- og Omsorgsborgmester i København, Ninna Thomsen (SF). Hun mener, det vil have en gavnlig virkning på de medarbejdere, der har en kortere uddannelse, såsom rengøring, vej- og park og SOSU, motion skulle gøre, at de ikke bliver nedslidt.

Nå, jeg er ikke enig her, det er hårdt fysisk arbejde, så hvad vil tvungen motion gavne her ?? - Når den tvungen motion er overstået, så tilbage til mange forkerte arbejdsstillinger, det er der, "hunden" ligger begravet.

Gør dog noget ved de nedslidende forkerte arbejdsstillinger i stedet, fremfor tvungen motion.

Jeg bryder mig ikke om den form for tvang.

http://www.jubii.dk/nyheder/forside/borgmester-vil-indfoere-tvungen-motion/cd5b278bb14c462abac1302a5af5b267


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tvungen motion skal udføres i arbejdstiden
  • #1   21. feb 2017 Dårlig ide, mit bladhus indførte tilskud til fitnesscenter og at man deltog i lægeundersøgelser....ikke min kop te.....tidligere kunne vi vælge bluser eller jakker, det blev stoppet og den dejlige julepakke med ænder og vin blev til dynebetræk og duge...gab.....heldigvis fik jeg 20 gode år på den gamle facon.... smiley

  • #3   21. feb 2017 Ja, jeg vil da også gerne vælge mit eget dynebetræk og duge, men det kan så bruges som gave smiley

    Jeg kommer til at tænke på japanske tilstande, når jeg læser sådan noget med tvang fra arbejdspladser, japanerne lever jo på deres job, familie og venner kommer i 2. række, efter arbejdstid går de ud og spiser med arbejdspladsen og dyrker nok også motion og andet, jeg synes det er at gå for vidt.


  • #4   21. feb 2017 Japanerne er vist også noget for sig, alene skolegangen, stakkels børn og de ender næsten alle på en fabrik.... smiley

  • #5   21. feb 2017 SF'ere er jo nærmest kommunister og de har altid foretrukket tvang og ingen fri vilje....så klart hun vælger det.... smiley

  • #8   21. feb 2017 Nu er det ikke det tråden handler om...... smiley

    Socialistisk Folkeparti blev stiftet af det ekskluderede Danmarks Kommunistiske Parti-medlem (DKP) Aksel Larsen den 24. november 1958

    Det jeg mener er at det ikke er noget helt andet og det bliver det aldrig....


  • #11   21. feb 2017 Nu er jeg også indenfor IT så et afbræk er da velkommen i at tage en time i fitness - find en instruktør så man får rørt alle muskler og ikke en lille del.

    Det er noget jammer at man helt afskriver det at dyrke fitness - føj for pokker

    derfor har vi også hæve sænke borde så det er mere end fitness men tilsammen er det en helhed som går at man minimere skader.,

    Hvorfor den uvilje i at dyrke din krop daglig 1 time - i er sgu nogle pjevser - pivlinge at i mener det er for meget forlangt.... hold da op.


  • #14   21. feb 2017 Jeg tror at der er mange der ikke har rygrad til at dyrke vedholdende motion, de bliver så godt nok tvunget til det, men når det er i arbejdstiden og betalt syntes jeg det er et godt tiltag,
    Man bliver så meget gladere og har det bedre bare efter en halv times koncentreret motion, jeg fik også stillet motions rum til min rådighed da jeg arbejdede, men måtte selv betale,


  • #16   21. feb 2017 jamen alis så er du jo på bølgelængde med <Dovne Robert

    Jeg gider kun arbejde hvis jeg har lyst


  • #19   21. feb 2017 Hallo Alis

    Jeg har måtte tage en masse skod jobs som det kaldes for at komme til det jer har i dag.

    Det er et jammerlig hyleri at mene at man bare kan få et job hos mærsk til 400 .000 - vejen dertil kræver at man gør noget.

    Jeg vil så ikke gå i detaljer men jeg har haft en del ups men er man bare målrettet så ender man mange gang der hvor man vil. Jeg elsker det jeg laver i dag men timeren tæller ned til at jeg kan komme til min lejlighed i Porto.


  • #21   21. feb 2017 Da jeg var 23 startede jeg med jazz-ballet, det kom til Danmark med West Side Story. Efter nogle år blev det klassisk ballet, på halv tå og det har jeg dyrket til jeg blev pensioneret, nu sætter jeg en klassisk cd på og så husker jeg alle trinnene.....kunne ikke drømme om maskiner og fittnes, men dejligt for dem der holder af det....sørger også for at gå og lade bilen stå...det hjælper alt sammen... smiley

  • #23   21. feb 2017 Vi kommer ned til 100.000 som gider arbejde hvis det bare skal være sjov, dvs alle på pension ikke får noget

  • #31   21. feb 2017 # 15. Tvang er en dårlig ide, og af flere grunde. En af de vigtige er, at hvis motions skal gavne, så skal det gøres rigtigt, og det sker bedst hvis man har lyst og oplever noget positivt ved det(. Alis.)

    Hvor er jeg glad for at få rettet op på min misforståelse, det er en stor gevinst at have et orakel blandt os, Sådan en slags alvidende menneske.

    Jeg troede at nogle ting blev man nødt til at tvinge sig selv til, jeg ærgrer mig nu over at jeg ikke bare dansede rundt på engene som en alf og bare gjorde hvad der var dejligt. Jeg har spildt mit liv. ØV. smiley smiley smiley


  • #33   21. feb 2017 Claus hver gang jeg har tvunget mig selv til at lægge hårdt ud med motion, har det været så selv forstærkende at man finder lysten , blandt andet for det frigiver nogle endorfiner som skaber lysten til at fortsætte.

  • Entrelac T
    Entrelac T Tilmeldt:
    jan 2017

    Følgere: 2 Svar: 26
    #37   21. feb 2017 Hvad så med dem, som på helt frivillig basis, i forvejen dyrker motion flere gange om ugen, skal de også underlægges tvungen motion i arbejdstiden?

  • #39   21. feb 2017 Tvang er noget rigtigt lort, det kan jeg godt skrive under på og en af mine fobier kom af frivilligt tvang (der for hader jeg at køre i bil) og det kræver nok en støre ledvogteruddannelse at kunne forstå (jeg har heller ikke kørt i tog i ca. 35.år) forstå det den der kan (men jeg har så fløjet 2 gange til Grækenland) logik fortæl mig det ikke smiley

  • #40   21. feb 2017 #9 - Torben, jeg synes det lyder meget spændende, måske vi alle får indsigt i den film smiley

    Men selvfølgelig er motion sundt og godt, det tror jeg, vi efterhånden alle er klar over. Er vi fysisk stærke, så kan vi klare meget, men uheldige arbejdsstillinger på længere sigt, bliver vi alle slidt af.


  • #44   22. feb 2017 Når man som mig har et meget siddende job med hæve sænkebord så er det altid en glæde at motionere som er et krav hvor man hver dag tager en time ud af kalenderen og bruger den i vores motions rum.

    Jeg forstår ikke at nogle føler det som tvang da det netop åbner op for ikke at få skader - det er til fordel for både dig og arbejdsgiver og samfund.


  • #45   22. feb 2017 #35 - jeg mener ikke, at her er "værre" end andre steder. Det er et meget svært emne at diskutere, hvad der er fnidder, for et er, hvordan vi tolke indlæggene og et andet er, i hvilken ånd det bliver udsendt.

    Men det kunne måske være et godt emne at tage op. Det er stort set dagligt, at vi høre om sociale medier og dårligt sprogbrug selv blandt politikere smiley


  • #50   22. feb 2017 jetset

    Jeg er dybt uenig i dit indlæg som linket også siges: på en byggeplads er det nødvendigt at have hjelm på for ikke at få en mursten ned i hovedet - det er et krav og at man ikke har lyst til det at bære hjelm - jamen så er det bare ud.

    Sosuer har mange stillinger i løbet af dagen og de samme muskler bliver belastet, netop ved motion så får man rørt andre muskler og aflaster dem som er overbelastet. Jamen det er da logik for perlehøns Jeg er ikke ekspert i idræt trods det at jeg har studeret det på hf i 1983 hvor det netop kom op at aflaste de muskler som blev overbelastet, det er noget som er fysiologisk bevist så jeg forstår slet ikke den uvilje at ville passe på sig selv.


  • #52   22. feb 2017 ja claus

    de må finde et andet job for hvis de ikke vil følge de retningslinjer der er på jobbet så er det ud. Nogle arbejdspladser har dresscode så det hjælper ikke at komme i shorts og t-shirts når man skal være firmaet billede udad til.


  • #54   22. feb 2017 Polysl - jeg tror, du har misforstået mig, jeg har intet mod motion, tværtimod så synes jeg det er sundt og godt for vores velbefindende, når det så er sagt, så mener jeg at 1. prioritet må være, at de sørger for, at de nævnte arbejdsgrupper ikke har forkerte nedslidende arbejdsstillinger alt andet er da gøg og gogge.

    Det svarer til, når du drætter ned af stolen og glider på vådt gulv, at chefen sørger for, at du kommer op igen, kan du se pointen ??


  • #55   22. feb 2017 nu er der jo kurser i flere typer erhverv omkring arbejdsstilling men selvom man bruger den rigtige arbejdsstilling så vil der ske en nedstilling hvis man gør det samme hver dag.

  • Entrelac T
    Entrelac T Tilmeldt:
    jan 2017

    Følgere: 2 Svar: 26
    #57   22. feb 2017 "#38
    i går kl. 23:13
    Altså så kan vi drive debatten ud til hvad med dem der er sygemeldt med stress, men hvor jobcenteret sender dem i motionscenter 3 gange om ugen, på trods af borgeren i forvejen dyrker motion 3-4 gange om ugen? "

    Så vidt jeg husker, så handler tråden om tvungen motion i arbejdstiden, og dermed ikke om sygemeldte. Så, hold dig til emnet. Du kan evt. starte en anden tråd, hvor vi kan debattere, om det er rimeligt at sygemeldte tvinges til motion.



  • #59   22. feb 2017 #55 - Polysl, der er en ting du glemmer, det er altså ikke alle steder, der er mulighed for en hensigtsmæssig god arbejdsstilling, ikke alle sidder på deres flade og har med IT at gøre, se oplægget smiley

  • #61   22. feb 2017 Frisk luft og en rask gåtur er til tiden den bedste måde at finde en løsning på smiley

    Så det er måske ikke så dårlig en ide, at dyrke tvungen motion i arbejdstiden og så skal vi acceptere at andre kan have en anden mening end os selv, bare det handler om emnet, så kan vi bruge det som inspiration smiley


  • #62   22. feb 2017 jetset

    nu skal jeg lige gentage mig selv:

    //citat
    Når man som mig har et meget siddende job med hæve sænkebord så er det altid en glæde at motionere som er et krav hvor man hver dag tager en time ud af kalenderen og bruger den i vores motions rum.

    Jeg forstår ikke at nogle føler det som tvang da det netop åbner op for ikke at få skader - det er til fordel for både dig og arbejdsgiver og samfund.
    //citat slut

    Jeg kan så tilføje at uhensigtsmæssige arbejdsstillinger afhjælpes med motion hvor man aflaster de muskler som er overbelastet og får rørt en masse andre som styrkes- muskler er ikke bare en lang streng men forbundet til hinanden - så det siger sig selv at den svageste muskel først bliver belastet.

    Personlig har jeg lige fra jeg var ung haft en svag ryg og haft en masse problemer med den. Lige indtil jeg kom til en idræt massør hvor man faktisk ikke berørte det sted hvor man havde ondt men et andet sted som aflastning. Samt at jeg i dag løber mellem 1 og 3 gange om ugen - så jeg ser stadig ikke et problem at tvinge folk til motion i arbejdstiden, er det en sur pligt? tja det må folk selv om. Men så gider jeg så heller ikke høre noget piveri fra folk som ikke gør noget for sig selv.


  • #63   22. feb 2017 Jamen, så er det jo nemt og alle problemer er løst. Dog skal du lige have in mente, at det at gøre rent, vej- og park medarbejdere og SOSU'er er hårdt fysisk arbejde med mange forkerte arbejdsstillinger x 8 timer dagligt året rundt, men dyrker de motion, så gør det ikke noget med forkerte arbejdsstillinger.

    Det optimale må være, at de gør noget ved de forkerte arbejdsstillinger som 1. prioritet, vil jeg mene smiley


  • #64   22. feb 2017 jetset

    //citat
    det er altså ikke alle steder, der er mulighed for en hensigtsmæssig god arbejdsstilling,

    Og hvad ville du gøre ved det?


  • #65   22. feb 2017 Hvis det er min arbejdsplads, så er det mit problem, jeg ville da prøve at se, om det ikke kunne forbedres, du kommer ikke langt med dårlige forhold for div. medarbejdere, tværtimod vil du opleve meget sygefravær.

    Tag' fat i arbejdsplads vurdering først, det er en win win


  • #67   22. feb 2017 er det slaveri at gøre det til en politik at dyrke sport i en time om dagen. Jeg siger bare hold da kæft - betaler du selv hvis du får skader pga. forkerte stillinger som ikke kan være anderledes pga. arbejdet art?

    Jeg kan stadig ikke indse at folk skal føle det som tvang, men som et dejligt afbræk i dagligdagen og så er det betalt.

    Mange ting kan gøres bedre og derfor skal hver virksomhed lave en APV som sætter fokus på slidskader eller maskiner o.a. og rette dem på den måde at folk afhjælpes-.

    Som jetset siger:så er det ikke alle jobs funktioner man kan gøre tingene bedre og det giver jeg hende ret i - men så skader det ikke at tage en time i et motions center eller om det er der på stedet.

    Tvang?

    Hvorfor skal man se det som negativt - ? ufatteligt


  • #69   22. feb 2017 alis

    jamen så kan folk med din indstilling bare forsætte med at have forkerte arbejdsstillinger og så klage din nød hjemme for ingen gider høre om det på arbejdet.

    Se det positivt - du får en betalt gratis time.


  • #71   22. feb 2017 alis
    jo jeg har forstået det for jeg er af den mening at motion giver energi, det er også fysiologisk bevist - så lad være med at blande muskelsygdomme ind i den her diskussion som virksomheden sikkert er bekendt med og man sætter jo ikke en med muskelsygdomme til et arbejde de ikke kan bestride med den slags sygdom.


  • #73   22. feb 2017 ja og du fatter slet ikke budskabet om at passe på sig selv - men forsæt bare din linje, for på min arbejdsplads er alle glade for det afbræk - den time til at få styr på kroppen.

    Faktisk rager det mig en papskid om folk vil følge kravet - dem om det og så kan de hyle hjemme og få det hård med at komme op af sengen om morgenen og øv jeg skal på arbejde. Motion er meget mere end træne muskler men også det psykiske velvære.

    Når jeg løber og kommer hjem er jeg træt - et bad og jeg er så fuld af energi som det vil noget. Men igen folk må selv om det og så forsumpe i deres egen elendighed.


  • #74   22. feb 2017 Det er vel ikke at sammenligne med tvang at få et godt tilbud. Og det er jo et godt tilbud, firmaet prøver på at holde deres ansatte i god form. og de betaler for at få nogle gladere mere psykisk og fysisk mennesker, der kan producere mere og med en bedre kondi.Det er vel ikke forkert, at det sådan set er en winn-winn situation,

    Jeg forstår godt hvad Jetset mener, at man først og fremmest skal have arbejds stillingerne i orden, men som du også ved Jetset så er dit fag godt nok hårdt belastet rent kropsligt, du står meget og ofte i en stilling der belaster ryggen særdeles meget. Sidder du egentlig ned nogen gange på en stol med hjul, det gør min frisør.????


  • Entrelac T
    Entrelac T Tilmeldt:
    jan 2017

    Følgere: 2 Svar: 26
    #76   22. feb 2017 "#57
    Troll... Du springer direkte ind i tråden, for at genere mig. Hvad med om du selv holder dig til trådens emne, hva? eller i det mindste bare debatterer trådens emne, nemlig tvungen motion. Hvis jobcenterets tvungen motion til den enkelte borger ikke har med emnet her og gøre, så må du da virkeligt have mig undskyldt... Troll... "

    Øøøøh, det dér lyder jo som det rene forfølgelsesvanvid. smiley

    Mener du hermed, at man skal holde sig fra en tråd hvis man ikke svarer inden for de første 10 indlæg?
    I så fald beklager jeg da virkelig, at jeg først var på pletten da vi nåede til #37. (ironi kan forekomme).

    Hvad angår at debattere trådens emne må jeg lige gøre dig opmærksom på, at overskriften på denne tråd er "Tvungen motion skal udføres i arbejdstiden", med et link til en artikel der handler om tvungen motion i arbejdstiden for kommunalt ansatte. Ergo handler det ikke om tvungen motion for sygemeldte.
    Så i stedet for at være efter andre, så synes jeg dælme, at du selv skal holde dig til trådens emne. smiley

    Jeg har haft rygproblemer siden jeg var 20 år, blev som 22-årig diagnosticeret med en "reel ryglidelse".
    Siden jeg var 13 har jeg haft problemer med muskelspændinger.
    Jeg har i tidens løb mødt en del læger og behandlere. 4 reumatologer (den ene 2 gange) , 2 neurokirurger, 1 kiropraktor, 1 fysiurg, 3 fysioterapeuter, ét trænings-sted med vejledning af fysioteraput, ét træningssted hvor en ryg-specialist var med i tilrettelæggelse af program. Hver eneste gang har træning medført blivende forværring af mine ryg-smerter, og altså ikke bare de smerter man kan få når man begynder at bruge utrænede muskler.

    Først nu, hvor jeg har rundet 53, har jeg været i kløerne på en behandler, som kunne se, at min holdning var forkert, og har rettet på min ryg så jeg kan mærke at jeg har fået en helt anden holdning i ryggen.
    Jeg kan direkte mærke, at jeg har fået flyttet noget vægt fra for-foden til bag-foden, og at jeg er begyndt at bruge mine lår-muskler i stedet for mine læg-muskler.
    Behandlingen har også medført, at mine anspændte muskler slapper af, helt uden yderligere behandling.

    Lad være med at tro, at træning kan læse alle problemer i bevægeapparatet, for nogen gør de kun problemerne værre. Hvis jeg havde afholdt mig fra træning, og "nøjedes" med den "træning" jeg får af, at bruge min krop i hverdagen (bl.a. cykling og lange gå-ture), så havde jeg sandsynligvis stadig haft en arbejdsevne.


  • #77   22. feb 2017 Alis C

    Nu er det så en kommune der har sagt nej - og stadig er der mange private firmaer som betaler for at deres medarbejdere bruger 1 time til motion daglig.

    Jeg er da ligeglad, men vil folk frivillig motion så skal de jo selv betale og så må de selv om at senere betale prisen for ikke at gide motion nu når det er frivilligt.


  • Entrelac T
    Entrelac T Tilmeldt:
    jan 2017

    Følgere: 2 Svar: 26
    #79   23. feb 2017 "#78
    15 minutter siden
    OT !

    #76, stop nu med at spamme tråden, som ikke vedrører det konkrete emne. Hold dig nu til emnet for pokker, du ødelægger tråden. Opret evt en tråd med dine egne skavanker og sygdomsforløb. "

    Hvis det er mig du henvender dig til, så synes jeg du skal klappe kaje hvis du ikke kan debattere ordentligt.
    Hvis der er nogen der spammer tråden med ting, der ikke vedrører det konkrete emne, så er det dig selv.

    Tråden handler om tvungen træning i arbejdstiden, så fat det dog!


  • #80   23. feb 2017 Tråden handler om: Tvungen motion skal udføres i arbejdstiden, korrekt, men jeg har ikke noget imod, at der er flere kommentarspor, bare det stadig kan relateres til emnet.

    Og jeg har heller ikke noget imod en sygdomshistorie, som også kan relateres til emnet.

    Skal vi så begynde fra nu af og "tale" pænt til hinanden - her er i grunden meget hyggeligt



    profilbillede
  • #81   23. feb 2017 Ja, hvor blev kammertonen af?????

    Har I også fået nye unge følgere uden foto...???


  • #82   23. feb 2017 Ja, det er et frynsegode, som led i god motion udført i arbejdstiden smiley

  • #83   23. feb 2017 ha ha ja vi må være meget populære her på Baboom, har lagt mærke til at de følger de samme 13 hver gang der dukker en ny op, gad vist om de får os anbefalet af teamet.

  • #84   23. feb 2017 Ja, de spørge nok ind til dem, som er mest motionerende i arbejdstiden smiley - det siges, at det er dem, som er mest aktive her, men der er da nogen i blandt, der kun sidder og glor, så det forstår jeg ikke noget af - men det kan være, vi får en forklaring, der er mange kloge hoveder her med masser af ilt til hjernen pga af motion udført i arbejdstiden smiley smiley smiley

  • #85   23. feb 2017 Jetset... smiley smiley smiley smiley smiley smiley .......328 visninger...

  • #86   23. feb 2017 Hvis motion gives som et tilbud, så er det ganske ok, men det er ikke ok tvinge folk til at deltage.
    Desuden skal det aftales, hvor motionen skal finde sted. Hvis det skal klares på arbejdspladsens matrikel, så skal der være egnede omklædnings- og badefaciliteter til medarbejderne.

    Motivation til at dyrke motion kan gøre underværker, og ganske ofte når man rigtig langt med at motivere medarbejderne til at deltage i forskellige aktiviteter, alt efter eget ønske. Ikke alle kan/vil løbe, udføre gymnastik på gulv, svømme, spille bold, eller andre motionsformer. Derfor vil det være en god løsning, hvis virksomhederne motiverer deres medarbejdere til at deltage i motion efter eget ønske og/eller behov.

    Med hensyn til dårlige arbejdsstillinger, vil det være langt bedre, at virksomhederne sammen med fysio- og ergoterapeuter investerer i at fjerne de usunde og nedslidende arbejdsstillinger. Det er billigere og bedre at forebygge, end at helbrede. Og med gode stole, hævesænkeborde, og mange andre hjælpemidler kan man nå virkelig langt med at fjerne baggrunden for den fysiske nedslidning.



  • Anders C
    Anders C Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    jan 2008

    Følger: 1 Følgere: 1 Emner: 34 Svar: 912
    #87   1. mar 2017 Vi så gerne folk stoppede med at angribe hinanden i tråden, så vi kan holde en pæn debat kørende. - Der skal være plads til alle.

  • #89   11. mar 2017 Selvfølgelig virker det, bare det ikke overdrives i arbejdstiden smiley smiley smiley

    Og så skal vi huske, at tale pænt til hinanden, skal vi begynde at indføre: Med kærlig hilsen smiley smiley smiley


  • #90   11. mar 2017 og når motion er sundt så skal ideen gives videre til de syge smiley

  • #91   11. mar 2017 Jeps, Polysl og det er hermed gjort. Dyrk motion og du bliver rask smiley

  • #92   11. mar 2017 godt jetset

    kan vi komme op på at 2/3 kommer i arbejde i stedet for 1/3 så ser fremtiden meget lys ud og for halal hippier så er der flere penge til skrantende lande og lidt krig her og der for lige at holde trit med USA.


  • #93   11. mar 2017 claus #88

    Så vil jeg have en styrthjelm på, og med en kjortel så ingen kan se jeg bliver begejstret når jeg kigger op i aflukket 1 sal, med alle kufferne iført den nyeste mode i sort.

    Til dem det vedrøre så har jeg sure tæer, og den stakkel som slår hovedet i gulvet lige bag mine fødder.


  • #94   11. mar 2017 Jeg forstår stadig ikke folk som ser tvungen motion som en ulempe,

    Tænk hvis man selv kunne bestemme at:

    Gå i svømmehal med al tøjet på
    Gå til møde i badebukser
    køre over for rødt.
    skyde alle som ser skummel ud
    bære styrthjelm i banker
    køre bil i gågaden
    køre ræs i by midten
    Selv bestemme hvornår man gider møde i retten

    Man må indse der er nogle regler i et samfund man er nød til at adressere, og hvem er som arbejdsgiver mest interesseret i at en medarbejder har det godt? Hvem er ikke interesseret i et godt helbred? at leve længere og at have en værdig alderdom som ikke skal fyldes med piller og andet møg.

    Der er kun en som kan gøre det og det er DIG


  • #95   11. mar 2017 Ja, vi kan gøre meget selv - og hvis det kan gøres i arbejdstiden, så er det jo fint, men ikke, hvis jeg så skal vente med at gå, hvor jeg har brugt en 1/2 time på motion - det skal være i arbejdstiden, så er det fint med mig smiley

  • #96   11. mar 2017 I er allesammen nogle små forkælede møgunger, smiley (som selvfølgelig er dårende dejlige) smiley men i skal være glade for at i kan dyrke motion, kan i ikke lave lidt elastiske øvelser for mig, nej spøg til side nyd det mens i kan. bare et "surt" opstød fra en ellers glad dame. smiley

  • #97   11. mar 2017 Ja - men nogle gange tænker jeg, mon det er for de ansattes ve og vel eller er der spekulation bag den der motion Firma A/S synes, deres medarbejdere skal have ??

    Jeg kan være lige glad, men jeg må være ærlig, jeg bryder mig ikke om japanske tilstande, hvor vi skal være sammen med arbejdspladsen 24/7.


  • #98   11. mar 2017 jamen kisser

    Du slår det jeg skriver fast med syvtommer søm.


  • #99   11. mar 2017 livet kemi er at tage det søde med det sure kisser smiley

  • #100   11. mar 2017 Hvorfor skal arbejdspladsen rodes ind i alles motion, der er så mange former at det da er bedst at vælge selv, hvad og hvor...Nogen elsker at svømme og jeg har altid dyrket ballet, nogen spiller fodbold og golf.... smiley smiley smiley smiley

  • #101   11. mar 2017 .... og nogen elsker at cykle smiley

Kommentér på:
Tvungen motion skal udføres i arbejdstiden

Annonce