{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.717 visninger | Oprettet:

En mægtig stor mand {{forumTopicSubject}}

Donald Trump den magtfulde mand synes godt om Storbritanniens exit af EU, han åbner porten til handelsaftaler med USA og ligeledes mener han at flere EU lande skal følge efter. Ligeledes synes han også, at Merkel begik en stor fejl ved at lade den store flygtningestrøm komme til Tyskland, Mellemøsten passer ikke til EU.

Han mener også at flere lande vil forlade EU, hvis flygtningestrømmen fortsætter med at strømme ind i de forskellige lande.

Vi går et nyt år i møde med stor bekymring, for der kan ske alt måske vi for alvor bliver delt i øst og vest.

Han har magt og mod til at sige det, vi andre bare nøjes med at tænke ......


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  En mægtig stor mand
  • #1   17. jan 2017 Han er ikke diplomat og er et stort læs lort.

    tænk jeg skulle sige det, for jeg syntes at alle tidligere præsidenter har gjort det godt.


  • #2   17. jan 2017 Du har helt ret i, at han ikke er diplomatisk, men spørgsmålet om der er brug for det mere, ingen er i tvivl om, hvad han mener. Storbritannien går ikke rabundus fordi de har valgt at træde ud af EU, de får andre græsgange, men spørgsmålet er, om EU bliver svækket, hvis flere lande følger efter.

  • #3   17. jan 2017 ja da jetset

    Hvis lande bliver ved med at melde sig ud så udhules EU, Jeg forstår ikke EU for lande har tidligere været gode til at lave handelsaftaler så hvad er fordelen i at være i EU - det er et spørgsmål jeg har skrevet mange gange uden svar.


  • #4   17. jan 2017 Jeg har aldrig set EU som at sammenligne med USA og det gør Trump tilsyneladende heller ikke. Men EU "skulle" gøre det meget nemmere, fordi vi bl.a. frit kan gå ind og ud af medlemslandene, job, uddannelser osv., fælles mønt, handle tildels frit, ingen krige og fælles dit og dat.

    Så langt så godt, men vi har bare ikke fælles sprog, kultur, levevis, tankegang, samfund - den værste krise EU har haft indtil dato, har vi oplevet og den er de ikke i stand til at løse, for vi er ikke enige landene imellem, det er en katastrofe.


  • #5   17. jan 2017 Jeg frygter at han ikke har diplomatisk sans og hjerne til at styre alle de tossede ideer han får sat igang. Det er jo desværre ikke "kun" USA det går ud over når det hele løber løbsk... smiley

  • #6   17. jan 2017 Nemlig Polysl....
    En skide frihandelsaftale mellem de europæiske lande kan sgu ikke kræve et så stort og dyrt apparat som EU desværre har udviklet sig til. ???


  • #7   17. jan 2017 USA's præsidenter har verdensmagt, alt hvad der foregår der over, vil berøre os og hans udtalelser om EU er ikke helt hen i vejret, heller ikke hans udtalelse om Merkel.

  • #8   17. jan 2017 jetset

    Krige har intet med EU at gør ????


  • #9   17. jan 2017 Nå, hvad har det så, Polysl, det er altså EU lande imellem.

  • #11   17. jan 2017 Torben smiley - de har siden hen ved fintælling fundet ud af, at Hilary Clinton fik flere stemmer end Trump, men USA har deres egen "demokratiske" måde - men penge er lig med magt og han kan nå at "udrede" meget på 4 år.

    Men jeg kan nu heller ikke forstå deres system med at de højst kan sidde i 2 perioder, det må da komme an på et valg, men det gør det så ikke.

    Og jeg elsker også vores Kongehus smiley smiley - skal ikke byttes ud med en eller anden klaphat smiley


  • #12   17. jan 2017 ja jetset

    en pause smiley klovn.


  • #14   17. jan 2017 Ja nu har jeg jo læst og lært en hel del "da jeg jo fulgte med i mine historietimer i skolen" og mange store mænd er faldet igennem verdenshistorien tider, det er bare at gå i gang med at læse, jeg vil vente noget tid med at afgøre hvad den nye president "er" før jeg vil dømme ham.
    Men måske vi bliver overrasket smiley


  • #16   17. jan 2017 Håber jeg da Leon

  • #18   17. jan 2017 Ja, det er et vanvittigt valgsystem, de har i USA + så mange andre ting. USA er langt fra, hvad jeg mener er gode værdier, jeg synes de har et rædselsfuldt samfund, så det er ikke noget, jeg ønsker i Danmark. USA er mulighedernes land, hvis man har penge, så er der ikke det, man ikke kan, straks værre for mellem- og de fattige amerikaner.

    Amerikaner ser op til amerikaner med rigdom og vi skriver 2017, de er primitive, naive på det punkt - det koster dem dyrt, og det er den menige mand, der kommer til at betale.

    Jeg vil til min død elske vores Kongehus og skønne Danmark, vi bor i et fantastisk land, vi mangler ikke noget, vi kan få alt og så kan vi gå til valg hver 4. år uden valgsvindel, det er betryggende.


  • #19   17. jan 2017 #15 - er det Frederik du mener, nu må du lige give mig en undskyldning, Kong Frederik og Dronning Mary, det bliver bare så godt, håber jeg kommer til at opleve og så har de søde børn og oveni det, kan vi bryste os af at have verdens ældste monarki med kun ganske få skandaler. Jeg er bare så stolt smiley smiley

    Og så er det stort, at vi følelser, selv for en afgående præsident, Ron altså ...


  • #20   17. jan 2017 #19 = at vi viser følelser

  • #22   18. jan 2017 Nej, vi behøver bestemt ikke være enig, men Morfar var meget populær, folkelig med ligeledes en sød familie, Frederik her, er den samme, han ligner ham meget og Dr. Ingrid kunne se det, de havde et meget tæt forhold til hinanden og så må du lige læse lidt på Frederiks CV, det er slet ikke så ringe endda, så du kan selv være en lallerøv smiley smiley

    Og Mary er bare ualmindelig smuk og er aldeles sympatisk og gør så meget godt, jeg vil sige det på den måde, de supplerer hinanden godt og er et smukt par smiley smiley


  • #24   18. jan 2017 Nu vi lige kommer ind på "de kongelige"....
    Så lige forsiden af se&hør, men nægter at betale for det lort.
    Hva er Mary og Marie blevet uvenner over ??? Fortæl fortæl smiley


  • #25   18. jan 2017 Hvordan kan man være jammerlig når man har en så udbredt militær uddannelse?

    Jeg tror ikke at historien har vist en mere uddannet fremtid konge.

    Jægerkorpset - det er ikke noget man får foræret - og alle de andre titler i flåden.


  • #27   18. jan 2017 Nu har jeg troen på at Jægerkorpset ikke bare ser igennem noget som helst.

  • #29   18. jan 2017 jeg er edder perkme ikke royalist men har stor respekt for folk som har gennemgået jægerkorpset uddannelse.

  • #31   18. jan 2017 Jeg har kun været en soldat med et godt øje som snigskytte og som sådan rang af sergent hvor jeg har været lidt rundt i verden. Så med alle de rang han har er fortjent.,tror ikke på at de er foræret men fortjent...

  • #33   19. jan 2017 Ron, hvad får dig til at tro, at der er særbehandling for Frederik, har du noget belæg dokumentation for det, han stiller op på lige fod med alle de andre på holdet, vi har da set i TV, hvad han har gået igennem, det var lige præcis som alle de andre på holdet - men TV gav ham en motor i bagdelen, som gjorde han kom først eller hva smiley

  • #36   19. jan 2017 Og I snakker og en vis del går. Ingen siger, vi skal være enige heldigvis. Godt vi har et Kongehus, der ikke kan gøre ondt ude i den store verden, men det kan derimod en stupid præsident.

    Og så har jeg ingen respekt for dem, som afskyr Danmark og danskerne.


  • #37   19. jan 2017 lukke i søvn - fedte vi kan bare tage Irak...Danmark er desværre blevet en krigs nation hvor vi før var en humanitær nation.

  • #39   19. jan 2017 Mellemøsten er en fælles opgave, kom nu ind i kampen.

  • #40   21. jan 2017 Det blev så den store dag med indsættelse af en meget "spændende" mægtig stor mand, det er ikke planer han mangler, men nu må vi se, om han kan realisere dem, det er mere end uhyggeligt smiley

  • #41   21. jan 2017 Jetset

    Hvad hjælper det at være i krig i Afghanistan,? der er oprettet skoler, vand, og mange andre ting - men hvad tror du sker når alle er trukket ud>?

    De løber tilbage til et udemokratisk samfund - så hvad har man så opnået?

    jo at få en masse danskere slået ihjel i krige som ikke kan vindes fordi vores værdier ikke er deres værdier.

    Skal vi lige runde af med Irak hvor man vil indsætte en valgt regering og fjerne Hussein - dælme en god ide at fjerne en diktatur som kunne holde styr på muslimske grupperinger, shia, og sunnier og efter man har fjernet ham er der begået flere drab på befolkningen end Dessort storm..så du må godt forklare mig logikken i at fjerne en diktator på bekostning af masse drab med daglige bombninger og attentater.


  • #43   21. jan 2017 #41 - så det du mener, er pest eller kolera, det er ikke nogen nem opgave og løsningen kommer heller ikke med, at hugge hovedet af diktatorer, men jeg mener, det er begyndelsen.

    Skal vi bare lade stå til og se, hvad der sker af grusomheder, det mener jeg ikke, det er en fællesopgave, som vi skal stå sammen om.


  • #44   21. jan 2017 tja jetset

    Ikke noget jeg gad deltage i.

    Er du bekendt med catch 22?


  • #45   21. jan 2017 Det er garanteret et mordvåben, har du sådan et ?? smiley

  • #46   21. jan 2017 prøv at google det

  • #47   21. jan 2017 Har jeg gjort.

    Det er en penis der har fået viagra.


  • #48   21. jan 2017 wrong

  • #49   21. jan 2017 Jeg synes, det er et besynderligt udtryk, jeg opfatter det, som bare at lade stå til. Men det kan være hele verdens alletiders præsident Trump har en løsning, lad os lige se, han sidder først for på aftrækkeren.

  • #51   21. jan 2017 Nej, Torben, det er Polysl, der skriver i #41 og ham jeg svarer på - jeg er enig, Torben smiley

  • #52   22. jan 2017 Jetset

    Ser ikke det som et besynderligt udtryk...da selv en dansk militær analytikere og flere politikere er af samme mening om at vi ikke skal hælde vores forståelse for demokrati ned over lande i Mellemøsten. Som jeg påpeger så gør man ikke et land stabilt ved at indføre vores forståelse for demokrati for når alle tropper forlader landet så falder det tilbage til deres forståelse for hvordan et land skal være.


  • #53   22. jan 2017 Jamen, så er det det du siger, Mellemøsten skal sejle i egen sø, vi skal bare stå udenfor og se, hvordan de mishandler, dræber, stener, hænger, voldtager og undertrygger, det kan du da ikke mene - bliver der ikke sat en stopper, så kan vi ikke være i bl.a. Europa for flygtninge.

    Skal vi ikke blande os, så skal der etableres en mur til Europa og smide håndklædet i ringen, ikke flere kampe - men jeg mener ikke, at det er løsningen - vi har en del flygtninge fra Iran/Irak og de er taknemmelige for, hvad DK bl.a. har gjort.


  • #54   22. jan 2017 jetset

    Det sker alligevel selv i Irak, aldrig har der været dræbt så mange som efter man nakkede Sadam - med sekterisk drab, bombninger osv...har du en løsning til det?


  • #55   22. jan 2017 Min løsning er, at vi alle skal stå sammen om at ændring holdninger til, hvordan div. lande i Mellemøsten skal styres, det er kun i lande, hvor der er diktatorisk usympatiske ledere, det gælder også en del lande i Afrika, det skulle ikke finde sted, vi skriver 2017.

  • #57   22. jan 2017 Jetset fint med idealer men de virker jo ikke i realiteten smiley

    #HREF54


  • #58   22. jan 2017 Det er ikke nemt, det ved jeg godt, men er min løsning forsøgt ??

  • #59   22. jan 2017 jetset

    Hvordan vil du kunne ændre millioners holdning som er indgroet i deres kultur - det kan man bare ikke. Man invadere og fjerner en diktator og sender landet ud i en værre tilstand - fordi igen som jeg før har påpeget at vi ikke forstår deres kultur og dermed ikke bare kan bruge vores forståelse for demokrati.


  • #60   22. jan 2017 Man kan ikke gøre hele mellemøsten demokratisk fra den ene dag til den anden, det skal tages i små bidder.
    Nu vil de jo alle sammen til Europa, det er hvad der er kommet ud af det. smiley


  • #61   22. jan 2017 ja så har man jo løst det ved at alle er i demokratiske lande - ingen i >Mellemøsten og så er Eu blevet 70 millioner rigere på folk som ikke er vant til at lave noget andet lige fra hånd til mund.

    Og det bliver værre når alle olie reserver er opbrugt....holy shit siger jeg bare.


  • #62   22. jan 2017 Mennesket har ingen naturlige fjender andet end dem selv, det er ikke som med ræve og kaniner hvor bestanden afhænger af den anden.
    Vi kommer til at æde denne planet op.
    Jeg er glad for jeg ikke skal deltage i den uundgåelige slåskamp der kommer om et par generationer.


  • #63   22. jan 2017 Jamen så er der så kun at ønske en Tsunami, Bodil og andre orkaner over Mellemøsten, og så kan vi starte forfra.

    Oliereserver ?? - de klager over, at der ikke er nogen afsætning, så de bliver vel ikke brugt op foreløbig.


  • #64   22. jan 2017 jo i 2050 er der ikke mere olie

    Så kan man citere Kim Larsen : hvad gør du så lille ud?


  • #65   22. jan 2017 Danmark har faktisk ikke brug for deres olie, vi er mere end selvforsynende med olien fra Nordsøen, godt hjulpet af vindmøller naturligvis.
    Men vi har alligevel en fast aftale om at aftage deres olie, ellers vil de ikke købe vores feta ost etc, det har noget med samhandelsaftaler at gøre.


  • #66   22. jan 2017 Jeg kan i hvert fald hilse og sige, at den er blevet meget billigere og det har jeg bestemt ikke noget imod - og rigtigt, vi har ikke brug for deres olie og så bliver der heller ikke installeret flere oliefyr, da de har fundet ud af, at det forurener for meget, hvilket jeg ikke er enig i, men det er de nok lige glade med, hvad jeg mener, brandovne forurener mere, fordi der fyres med alt muligt, det skulle de gøre noget ved.

  • #67   22. jan 2017 Jeg kan nogen gange næsten ikke trække vejret herude på Amager, når de sætter deres brændeovne i gang ovre i Webers villaby, det er godt nok strengt når man har astma.

  • #68   22. jan 2017 ja det er ikke sjovt at leve i en grillby

  • #69   22. jan 2017 Polysl.

    Ja, men jeg har ingen problemer med at ryge 40 smøger om dagen. smiley


  • #70   22. jan 2017 Ja, det samme her og jeg har ikke astma - de fyrer med vådt brænde, sure gummistøvler og alt muligt andet udefinerligt - det lugter fælt, men jeg kan ikke lugte mit oliefyr, men det kan måske måles i partiklerne - men nu er det ved lov, at der skal et serviceeftersyn 1 gang årligt, og jeg har indtil nu papir på, at det brænder godt.

  • #71   22. jan 2017 Er det uanmeldt det eftersyn jetset?

  • #72   22. jan 2017 Nej, det er det ikke, jeg skal være hjemme så de kan komme ind, men tror du selv på, at jeg kan pille smiley smiley smiley

  • #73   22. jan 2017 Jeg tænker på at man kan fyre med hvad som helst´, som sure gummistøvler smiley eller andet som man ikke gider flytte til genbrug og når de kommer så køre den på det rene.

  • #74   22. jan 2017 Ja og dioxin....

  • #75   22. jan 2017 Det der kommer til din brandeovn er skorstensfejeren og ikke andet, det der kommer til mit oliefyr er en oliefyrsmontør og jeg har ikke et 2-kammerfyr, der kan kun bruges fyringsolie og jeg har også glæde af en skorstensfejer, han skal op på taget og ind til fyret.

  • #76   22. jan 2017 Hvad bruger du ellers skorstensfejeren til? smiley

    Blink blink.


  • #77   22. jan 2017 Jooo, ser du, han er da meget sød ..... smiley smiley

  • #78   22. jan 2017 Ja, han er jo vant til at stikke sin kost i forskellige huller. smiley

  • #79   22. jan 2017 Måske jetset er en heks og elsker at koste rundt smiley

  • #80   22. jan 2017 Jo, jeg er en HEKS, men en sød heks, tro det eller ej smiley smiley smiley

  • #81   22. jan 2017 Jeg må jo sige at fordi man bliver valgt til USAs president bliver man jo ikke til en stor og mægtigt man, nej det må det USAs president gør i sin regeringstid der må afgøre om han er eller var en stor og mægtigt president og det er vel afgørende hvad han huskes for smiley

  • #82   23. jan 2017 Leon, han var en mægtig stor mand, før han blev præsident, nu er han bare blevet endnu mægtigere, når du er multimiliardær, så har du en mægtig stor magt, sådan er det bare smiley

  • #83   25. jan 2017 Jetset det kan jeg godt forstå, desværre er penge magt smiley

  • #84   25. jan 2017 UPS og vi ser hvad historien vil fortælle efter han har siddet som president, jeg ønsker ikke at dømme før jeg ser hvad han vil smiley


  • #85   26. jan 2017 Leon, han er også hurtig udover at være mægtig stor, han er da allerede i fuld gang med noget af det, han sagde under valgkampen, nemlig betydelige skattelettelser og egen produktion til Mexico muren, han spilder vist ikke tiden smiley

  • #86   26. jan 2017 Jetset om jeg syntes om hans afvikling af sundheds pogrammet - absolut nej - men det er jo ikke i mit land så jeg brude jo bare være ligeglad og ja egen produktion af muren imod Mexico ja han er vel ikke handelsmand for ingen ting smiley

  • #87   26. jan 2017 ja den mur vil svare til hele Danmarks forbrug af beton i et helt år så der er masser arbejdspladser som skabes i den periode.

    Jeg har også været ude at bedømme Donald Trump men måske er han den rigtige på det rigtige tidspunkt - så lad os se hvad han kan.


  • #88   27. jan 2017 Ja, lad os se, hvor mange arbejdspladser han kan skabe, der føres LA politik med skattenedsættelser og goder til de eksisterende virksomheder og så vil han have, de skal producere deres egne varer og ikke importere fra eksempelvis Kina, det bliver spændende at følge .....

  • #89   28. jan 2017 Ja ved at lave x-antal mange arbejdspladser bliver han jo nok populær, men et arbejde skulle gerne vare meget længe, da arbejdsløsheden jo bare vil gentage sig smiley

  • #90   28. jan 2017 Ja - men spændende bliver det, de næste 4 år - og nu ser englænderne mere til Vesten end til Østen, så lad os se, hvad det ender ud i og Frankrig synes heller ikke at synes godt om EU - det er næsten ikke til at overskue smiley

  • #91   28. jan 2017 Enig og det er nu hvor verden burde stå sammen imod de ekstreme vejrforhold + de ekstreme, nej lad os få en verden der bare ønsker fred og ro + et sammenarbejde for klimaforandringsbekæmpelse smiley

  • #92   29. jan 2017 Trump gider ikke alle mennesker, han vil bygge mur om hele USA - og de behøver heller ikke os andre, sådan er det, når man er stor og har masser af penge.

  • #93   29. jan 2017 jeg gider heller ikke USA så fuck ham - der kommer jeg aldrig.

  • #95   29. jan 2017 Fint du har været der men USA rager mig en papskid - der er mange andre lande som står på ønskelisten. USA er man dumme med en snæver viden fordi det omkring dem rager dem en papskid. Og dog blev der lavet en undersøgelse på en gade hvor flere ikke engang kunne huske navnet på deres præsident - eller hvor Danmark er - Finland - amerikanere er så total ligeglad med omverden og indland - bare der ikke er udsolgt af Tvinkie så opstår det er en opstand.

















  • #96   29. jan 2017 318 mill. indbyggere og ikke en kan bruges, så man er nød til at importere indenfor it

  • #97   29. jan 2017 Det er såmænd ikke kun amerikanerne der ikke aner hvad Danmark er, prøv at spøge franskmændene, de aner om muligt mindre.

  • #99   29. jan 2017 Hvor er jeg glad for, at I ikke valgte Florida, der kan I ikke gå ud og nyde livet uden at risikere jeres liv - om jeg så fik penge for det, ville jeg aldrig vælge USA, jeg elsker Danmark smiley smiley

  • #101   29. jan 2017 Ronald jeg er ikke negativ men det har altid irriteret mig at amerikanske er så dumme og udvidende for omverden hvor selv små ting i hverdagen kan få amerikanere op af sofa stolen.

    so I rest My Case...

    http://www.totaltiorden.dk/video/view/319


  • #103   29. jan 2017 Nej, jeg er ikke begyndt at læse Koranen, men jeg er meget vidende om, at Florida ikke er den rene idyl, så jeg er meget glad for, at Bimse-Mis, Bente og dig er lige i nærheden smiley smiley

  • #107   29. jan 2017 Torben, jeg er ikke i tvivl om, det du skriver, men vi må se i øjnene, at der er udgangs forbud efter mørkets frembrud, det var ikke et sted, jeg kunne finde på, at bosætte mig - Florida er kendt for kriminalitet, det ville ikke være et sted, jeg kunne tænke mig at holde min kostbare ferie smiley

  • #110   30. jan 2017 OK - ja, det er jo ikke en lille landsby, men et bestemt kvarter, der der er det vist også slemt og er det ikke der turisterne bl.a., slår sig ned, jeg har også været der mange gange, men kun på film smiley smiley

  • #116   30. jan 2017 Når alt kommer til alt, så er amerikanerne navlebeskuere, og aner intet om andet end Super Bowl. Cricket, Golf og seriemord.
    Hvem andre end amerikanerne kunne vælge en præsident som Donald Trumph.....?

    Amerikanerne er generelt set, dummere end en spand remoulade.


Kommentér på:
En mægtig stor mand

Annonce