{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
780 visninger | Oprettet:

Bureaukrati {{forumTopicSubject}}

Hvordan gør man det mindre og mere effektivt - jo man opretter et udvalg som skal se på hvordan man man afbureaukratisere, går det ikke så godt med det så opretter man da bare et andet udvalg som skal se på hvorfor det ikke virkede.

Hvis det så heller ikke virker så opretter man nogle spørgsmål i folketinget om hvorfor det ikke virkede.

Folketinget opretter så et nyt udvalg som skal se på det første, det andet og tage stilling til de spørgsmål der er stillet i spørge timen i folketinget.

Så ja - det er da vejen frem for at fjerne bureaukrati. ik?


Kommentarer på:  Bureaukrati
  • #1   29. dec 2016 Hvorfor holder du økonomien hemmeligt polysl?
    det værste er jo konsulent priserne!


  • #2   29. dec 2016 Kirstine

    Nu var min agenda ikke priser men det latterlige i at prøve at afbureaukratiser ved at lave udvalg på udvalg.


  • #3   29. dec 2016 Kom med en billig løsning og effektiv, kan du det?

  • #4   29. dec 2016 ja få dem som ikke kan på førtid og dem der ikke vil skæres helt ind til benet med en integrations ydelse..

  • #5   29. dec 2016 Kan du uddybe det, ikke helt forstået.

  • #6   29. dec 2016 Hvis man opdeler mere så spilder man ikke tiden med folk som ikke kan, så bliver der mere tid til at gøre noget for dem der kan. Dvs. Måske flere kom ud af bistands hjælpen og dermed aflaster kommuner. Som det er i dag så spilder man tiden med folk som ikke kan bare fordi der ikke er løsninger for dem. De bliver så bare kastet rundt i systemet.

  • #7   30. dec 2016 Hvordan kan det lade sig gøre at gå på bistand i 20 - 30 år? eksemplet er en mor med 4 børn som har gået på bistand i 30 år - hun mener selv at kommunen ikke har gjort nok og oveni at hendes valg af mænd har ført hende ud i vold - jo men nu rager hendes dumme valg ikke kommunen men hun mener selv hun er offer overfor kommunen. Hun startede med at blive gravid allerede som 14 årig - tja så har man dælme ikke de bedste chancer og hun forsætter sit bolleri som for mig at se er en måde at stå udenfor samfundet og gribe offer kortet.

    Igen mener hun er offer, ja men hun har så muligheden at krydse benene eller sørge for prævention, Det er den type og andre som skal have nogle krav ellers falder hammeren.


  • #8   17. jan 2017 jn n

Kommentér på:
Bureaukrati

Annonce