{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
667 visninger | Oprettet:

Retten til at mene {{forumTopicSubject}}

Meninger og holdninger har man lov til at have uanset om de er anti demokratiske bare de ytres i det private, og ikke for nogen i det offentlige rum eller forsamlinger.

Man diskutere så om man tangere grundloven ved at sanktionere for ytringer og holdninger i det offentlige for nogle mener man bevæger sig lige på grænsen af grundloven.

Men så har vi jo de sociale medier som kan betegnes som offentlige eller hvad? Facebook, Twitter hvor der i stor stil debatteres både anti demokratiske og syge holdninger set i manges optik. Man er mere obs på holdninger og ytringer der end før pga. terror truslen og flere går så helt i selvsving med at anmelde. Det er som om at hellere anmelde ubegrundede for meget end en for lidt.

Nu ved man jo ikke hvem der sidder bag alle de underlige figurer om de er pløk, berusede, plakatfulde, påvirkede af stoffer og bare køre med klatten for at provokere og vise man er en fandens karl.

For mig at se så kan man for mig gerne komme med de anti demokratiske meninger og holdninger alt det de lyster og det skægge er at betragte at personen bag de ytringer måske bare er en trold som vil røre lidt op i gryden. Her kan man bare smile og grine af de personer.

Straks værre er det med folk med ansvar overfor ens menighed som forgangs figur går ud og ytre sig anti demokratisk. De findes i flere trosretninger - ja selv i Danmark hvor nogle kristne stadig lever i fortiden med sild i baglommen og biblen i hånden og skuer hen over havet. >total tabte mennesker som herser imod alt, spiritus, stoffer, levevis, måde at tro på - imens de med kyse på sidder hjemme og får sig en lille kirsebær likør

Men jeg kan ikke lide mennesker som påduttes noget med trusler om sanktioner og en higen efter at forlade jorden for at få et bedre liv i himlen og helt glemmer det at leve.

De total forstokkede mennesker som prædiker der møg skal bare mødes med humor og ironi - det virker bedre en at stå og skælde ud. men for guds skyld lad være med at tegne løkke for så får vi hele venstre på nakken. smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Retten til at mene
Kommentér på:
Retten til at mene

Annonce