{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hvem skal til magten af DF, v, s-sf??
  • #1   30. aug 2009 DF

  • #2   30. aug 2009 DF

  • #3   30. aug 2009 DF ved magten = DKs undergang...

  • ll .
    ll . Tilmeldt:
    jul 2009

    Følger: 1 Emner: 74 Svar: 245
    #4   30. aug 2009 mr google der tager du gruligt (staves) fejl:)

  • ll .
    ll . Tilmeldt:
    jul 2009

    Følger: 1 Emner: 74 Svar: 245
    #5   30. aug 2009 hvis der skal ske noget så er det DF der skal til

  • #6   30. aug 2009 nicolai J
    Tager jeg fejl? Hvordan kan et parti uden et parti program styre et land?
    Det eneste DF kan er at svine udlændinge til og bruge penge... De fatter tydeligtvis ik at indtægt skal passe med udgift...


  • Frk. M
    Frk. M Tilmeldt:
    feb 2008

    Følger: 1 Emner: 10 Svar: 39
    #7   30. aug 2009 SELVFØLGELIG DANSK FOLKEPARTI!
    Det eneste parti, som kæmper for retfærdighed for danskerne.


  • ll .
    ll . Tilmeldt:
    jul 2009

    Følger: 1 Emner: 74 Svar: 245
    #8   30. aug 2009 øhh jo gå på deres hjemme side og se det der, i forhold til udlændninge og andet er det os det der skal tages først fat i og det er det DF prøver men ingen lytter eller gør noget, venstre kommer med millioner skatte som gavner de millionær i stedet for os lavt lønnet, s-sf tænker kun på penge og pensionister som også er utroligt vigtig som selfølig DF nok kunne lære lidt af det selfølig rigtig men der er bar ingen nosser i dem der sidder der nu, og der er brug for en forandring??

  • Frk. M
    Frk. M Tilmeldt:
    feb 2008

    Følger: 1 Emner: 10 Svar: 39
    #9   30. aug 2009 Google: Du ved vist ikke hvad du taler om.
    Selvfølgelig skal DK ikke støtte udlændinge, som kommer hertil og snylter på systemet, mens vi andre skal knole, fordi vi skal betale en høj skat, for at kunne brødføde alle udlændingene, som ikke gider arbejde.

    DF er det eneste parti, som reelt set gør noget ved problemet, men i dangen danmark er det jo så populært at kalde folk for "racister" fordi de ikke elsker udlændinge.

    DF står for et renere danmark, dyrevelfærd og så må folk, som arbejder hårdt nyde godt af det, til forskel for f.eks. S og SF, som vil ribbe folk for penge, for at give til alle snylterne.
    Med andre ord. Dem der gider rbejde, skal straffes med topskat og dem, som ikke tjener mange penge, får af de velhavende, som har gjort sig fortjent til at tjene penge.

    Hvad skulle motivere folk til at læse til arkitekt, læge, journalist eller advokat, når man alligevel bvliver flået af regeringen i skat, for at give til dem, som sidder der hjemme på deres plade og drikke bajere, eller beder til Allah?
    Hvis man alligevel skal betale en masse i skat, når man tjener over 40.000, så er der jo ingen, som gider tage en god uddannelse, for det betaler sig jo ikke, Næ, så kan vi alle sammen lige så godt blive kasseamer/mænd i Netto, Føtex osv.


  • ll .
    ll . Tilmeldt:
    jul 2009

    Følger: 1 Emner: 74 Svar: 245
    #10   30. aug 2009 Melina: helt rigtigt de andre tænker mere på penge og intregretion (Staves):)

  • ll .
    ll . Tilmeldt:
    jul 2009

    Følger: 1 Emner: 74 Svar: 245
    #11   30. aug 2009 Melina du og er vidst de eneste der ved det (eller kan se det problem danmark har)

  • #12   30. aug 2009 nicolai J
    Bliv gammel nok til at forstå politik, så kan vi tage diskussionen... Du har ik engang din basisviden på plads... Læs det jeg skrev, du bekræfter mig blot!!!


    --> Melina <
    Hahaha ja jeg ved ingenting... Trist for mig, men så længe min forståelse overgår den gang bullshit du fyre af, så går det nok...
    Men husk på hvorfor de kom til landet, så vil du os indse at den gang vrøvl du fyre af er meningsløs.
    Desuden er udlænding et ord der betyder "person af anden oprindelse end dansk". Hva så med de over 40% af den danske befolkning som er af norsk, svensk, tysk eller polsk oprindelse? Hvor skal de sendes hen når de laver ballade og nasser????????
    Nogle gange er tavshed bare guld, når man ik kan tænke længere end fra pande til næsetip ;D


  • #13   30. aug 2009 nicolai J
    Det eneste problem Danmark har, er en masse mennesker som dig og Melina, der går i deres egen drømmeverden og tror Danmark er jordens oase hvor alt er godt og perfekt. Du tror alle elsker DK og alle ser op til landet, men prøv nu bare en gang i dit liv, at tage udenlands og se hvor forhadte danskere er blevet... Og så husk på DK LEVER PÅ EKSPORT, dvs varer andre lande køber!!!!


  • ll .
    ll . Tilmeldt:
    jul 2009

    Følger: 1 Emner: 74 Svar: 245
    #14   30. aug 2009 mr google: min alder er noget vi altid kan tale om.
    med hensyn til udlæninge forstår jeg ikk helt hvor du vil hen med det det, jeg siger ikk at alle udlæninge skal ud eller straffes hårde, de er rigtig gode for arbejdsmarkedet i danmark men desværre er der bar en kedlig halvdel af dem der laver ballade og sidder og snylter på samfundet og trækker op i alle mulige kedelige stastikker, jeg siger ikk at dansker ikk os laver ballade som de jo selfølig gør, men mener bar at der er stor udlæninge problem i danmark.


  • #15   30. aug 2009 nicolai J
    Og grunden til at de trækker op og snylter er personer som dig og alle andre der stemmer DF... Svære er det ik!!!


  • ll .
    ll . Tilmeldt:
    jul 2009

    Følger: 1 Emner: 74 Svar: 245
    #16   30. aug 2009 mr google: brug hovdet og læs det jeg skriver, det er det jeg mener så snart man straffer eller har en mening omkring udlæninge er man racist´, hvis du nu læser ordenligt i det jeg har skrevet så vil du straks se hvor jeg vil hen med det.

  • Frk. M
    Frk. M Tilmeldt:
    feb 2008

    Følger: 1 Emner: 10 Svar: 39
    #17   30. aug 2009 Der er heldigvis mange flere, men de begår sig nok ikke på Baboom.
    Jeg ville føle mig total til grin, hvis jeg skulle knokle hårdt og så aflever over halvdelen i skat fordi visse typer, heller vil sidde der hjemme og snylte.
    Hvis vi kom til deres land, ville vi sgu bare blive pålagt at gå med tørklæde og bede en bæn 8 gange om dagen og hvad giver vi danskere? Vi gover fandme fucking lov til at bygge en moske i KBH NV. Ja JEG er ihvertfald IKKE blevet spurgt, for mit svar er blankt og rungende N E J !
    Jeg synes det er sørgeligt at jeg som dansker føler mig pisset på, fordi jeg lever og bor i et land, som blot vil hjælpe, men hvad gør det, når de folk vi skal hjælpe udnytter vores retssystem og er skide lige glade med vores måde at tage imod flygtninge på.
    Ja det får sgu ikke mig til at stemme på et parti som vil gøre mere fo rdem, som udnytter os.
    Nej så heller stemme på et parti, som har fået øjnene op for de tarvelige mennesker, som pisser på os venlige danskere.

    Jeg har bedste forældre, som har været med til at banke dette land op igen efter 2. verdens kring og det er bl.a. deres skyld, at vi i DK er så rige som vi er og så kommer de dovne skiderikker og snylter og bruger massevis af statens penge . De skal have en lejlighed, deres 8-10 unger skal i instituitioner og passes, hvilket koster rigtigt mange penge, derudover skal forældrene have dansk undervisning, det tager flere år og så skal de måske også have krisehjælp, fordi de er "krigsofre", men dog er de ikke slemt nok ramte, for mange, mange af vores udlændinge, som er "flygtet" fra krigen, atger søme på ferie i hele 3 måneder i deres "krigsramte" hjemland. Hvis man kan bo i 3 måneder i et land med krig, for at holde ferie, så kan man satme flytte tilbage. Men nej, for i deres land går man sulten i seng, hvis ikke man har tjent nogen penge og sådan fungere det ikke i danmark.
    Næ her får man penge af staten og derfor bor de hellere i danmark og SNYLTER på vores system, som vi har været mange, mange år om at bygge op og så kommer de fremmede og bruger alle vores ressurcer.
    Når jeg skal på pension, er der ikke flere penge og hvorfor er det ikke det? Fordi vi har skulle tage en helt masse udlændinge ind, som ikke har bidraget med en skid, men bare har brugt og brugt og brugt af vores ressourcer.

    HELL NO!


  • ll .
    ll . Tilmeldt:
    jul 2009

    Følger: 1 Emner: 74 Svar: 245
    #18   30. aug 2009 du mener simpelhent at fordi man stemmer DF så kan de ikk få et arbejde eller hva??? det må du lige skære lidt for knægten:D??

  • ll .
    ll . Tilmeldt:
    jul 2009

    Følger: 1 Emner: 74 Svar: 245
    #19   30. aug 2009 melina korrekt!!!!

  • ll .
    ll . Tilmeldt:
    jul 2009

    Følger: 1 Emner: 74 Svar: 245
    #20   30. aug 2009 fordi danmarks regering kun tænker på penge i stedet for danmark

  • Frk. M
    Frk. M Tilmeldt:
    feb 2008

    Følger: 1 Emner: 10 Svar: 39
    #21   30. aug 2009 Google: det er vist dig, som lever i en drømmeverden.
    Du ved vist slet ikke hvor galt det står til.
    'Ja tak det var spaniere osv., som kom til dk dengang i 60-erne, men derfor skal de ikke fortsætte med at imigrere hertil med deres kæmpe familie.
    Danmark er et lille land og hvis du tror at vi kan huse dem alle, så bør du sætte dig noget mere ind i den danske økonomi.
    Jo vist er vi et eksportland, men derfor skal vi jo for fanden ikke huse alverdens skravl og kravl fordi vi skal holde os gode venner med dem, som lever i lande, der fungerer, som danmark gjorde for over 100 år siden. Der er måske en fornuftig forklaring på, hvorfor man aldrig hører om et geni i irak, afghanistan, iran osv- De er simpelthen for lang tilbage i udviklingen og derfor begår de sig ikke vores moderne verden. De kan ikke tage imode den hjælp som er nødvendig og så sige tak for hjælpen, nu kan jeg stå selv. Nej de suger og suger til der ikke kommer flere penge ud af statskassen.


  • Kristian P
    Kristian P Tilmeldt:
    jan 2007

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 141
    #23   30. aug 2009 Ikke DF i hvert fald!

  • Frk. M
    Frk. M Tilmeldt:
    feb 2008

    Følger: 1 Emner: 10 Svar: 39
    #24   30. aug 2009 Gigi. fordi vi skal forsørge alle de udlændinge og de bidrager jo ikke med nogen form for indkomst til danmark, derfor er vi tvunget til at betale dobbelt op på en bil.

  • Frk. M
    Frk. M Tilmeldt:
    feb 2008

    Følger: 1 Emner: 10 Svar: 39
    #25   30. aug 2009 SF er for unge dumme mennesker.
    Du bliver klogere, Freedom. Bare vent.


  • #26   30. aug 2009 nicolai J
    Jeg svare på det du skriver. Og nej det er ik kun fordi folk stemmer DF, det er fordi folk er egoister, ensporet, lukkede og ik fatter den verden der omgiver dem... Og sjovt nok er DFs vælgere bare fra den laveste del af samfundet. Over 80% har ingen uddannelse, og den eneste måde hvorpå du åbentbart an hæve dig i det danske samfund, er ved at træde på dem der er under dig...


    --> Melina <
    Ja tak endelig dine bedsteforældre for at skabe et pensionssystem som kun gavner dem selv... For sådan er fakta, og det ændre mohammed, ismael, zin wing hung og alle de andre ik på...
    Og det er flot du ik kan lide de sidder hjemme, men så kunne du jo bare fortælle alle danske arbejdspladser, at fordi Mohammed hedder Mohammed, så betyder det ik han er dårligere end en dansker. Men hvis en ingenør, læge eller anden specialist med anden hudfarve skal være 3. gange så dygtig som en dansker for at få jobbet, ja så kender du vel selv svaret på hvorfor de sidder hjemme eller forlader landet. Der er vel en grund til at alle dygtige mennesker med anden hudfarve eller forkerte navne forlader DK til fordel for andre lande som elsker at tage imod dem...
    Had og frygt er bare den mest loosy måde at dømme andre mennesker på, men åbenbart det eneste der sker i DK!!!


  • Kristian P
    Kristian P Tilmeldt:
    jan 2007

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 141
    #27   30. aug 2009 Yes.... Og DF er for fremmedfjendske indebrændte pensionister.

  • #28   30. aug 2009 --> Melina <
    Spanierne og 1960´erne? Du kender ik engang dine fakta hahahaha...
    Desuden kan en spanier flytte til DK uden problemer da de er medlem af EU... Men når du ik engang aner hva vi snakker om er en diskussion ligegyldig. Du lukker jo bare crap og forkerte fakta ud konstant!!!!
    Desuden er Iran førende indenfor flere former for Energi, så ja helt dumme er de sikkert... Og sjovt nok kommer de dygtigste læger i verden fra selv samme område... totalt dumme mennesker altså ;D

    CITAT DIG:
    SF er for unge dumme mennesker.
    Du bliver klogere, Freedom. Bare vent.

    Sjovt nok har SFs vælgere i det mindste en uddannelse hahahaha


  • ll .
    ll . Tilmeldt:
    jul 2009

    Følger: 1 Emner: 74 Svar: 245
    #29   30. aug 2009 mr google: jeg træder ikk på nogen jeg siger bar hvordan tingene er og det samme gør Melina, jeg siger ikk at fordi en dreng hedder ali skal være 3 gange dygtiger end peter der står derovre, jeg siger bar at 7 ud af 10 udlæninge ikk har uddanelse eller arbejder.

  • #30   30. aug 2009 Kristian P
    Og folk uden uddannelse som kun hæver sig i samfundet, ved at træde på krigsofre eller mennesker der er flygtet umenneskelige områder...


  • #31   30. aug 2009 nicolai J
    Du siger hva du har læst i medierne og tror. Men fakta er desværre ik hva din lille drømmeverden udgiver sig for!!!
    Børsen har lavet en kæmpe test der viste at Ali skulle være HELE 3 GANGE så dygtig som Peter for at få jobbet... Det viser jo blot den problematik jeg har skrevet, men som folk uden indsigt ik fatter...
    Desuden er 7 ud af 10 løgn... Du aner jo ik engang hva ordet udlænding betyder åbenbart...


  • ll .
    ll . Tilmeldt:
    jul 2009

    Følger: 1 Emner: 74 Svar: 245
    #32   30. aug 2009 GIGI; præsis endelig en der forstår hvor jeg vil hen med det, og som jeg har skrevet før så er mange af dem pisse dygtige og godt for det danske arbejdsmarkedet:)

  • ll .
    ll . Tilmeldt:
    jul 2009

    Følger: 1 Emner: 74 Svar: 245
    #33   30. aug 2009 som jeg har skrevet så er de pisse dygtige men bar desværre ikk alle der udnyttet sig af det men der er også mange der gør det, men det hjælper heller ikk meget de kálder sig krigsofrer og så når det bliver august så rejser de hjem til deres familie i deres hjemland i 2 uger:)

  • #34   30. aug 2009 nicolai J
    Okay hva så med alle de danskere der laver ballade, er på efterløn, går hjemme og feder den, drikker for meget øl, tager for mange stoffer eller bare generelt ik bidrager til samfundet eller aldrig har gjort det. Skal de så os bare sendes ud? For hvis man kan sende en med en forkert hudfarve ud, som reelt er dansk statsborger, så kan man vel os sende en dansker ud?
    Ja tavshed er guld, når man ik magter at tænke længere end fra panden til næsetippen... Især når man ik magter at se konserkvenserne af ens udtalelser, men blot lever i en drømmeverden!


  • Frk. M
    Frk. M Tilmeldt:
    feb 2008

    Følger: 1 Emner: 10 Svar: 39
    #35   30. aug 2009 Grunden til de ikke får arbejde er da pga. den kløft, som gør, man man konstant skal være på vagt. Siger man noget forkert er man straks racists og derfor skaber det en dårlig stemning at ansætte en kamelklapper- De spiser ikke svinekød, de skal de de hele tiden, de drikker ikke til julefrokosten og de ser tingene på en helt, helt anden måde. Jeg vil hellere undvære en dygtig læge og så samtidig smide 100 indvandre ud, fordi vi skal følge en lovgivning.

    Ja, ja google. du er stamg smart at høre på, men det er sandelig ikke helt sandt, alt det du tror du kan belære os andre med.
    Jeg orker ikke skrive mere idag,

    Godnat og stem DF hvis du også synes danskerne skal stå i forreste række dit egent land.


  • ll .
    ll . Tilmeldt:
    jul 2009

    Følger: 1 Emner: 74 Svar: 245
    #36   30. aug 2009 forskellen er at de har boet i danmark hele deres liv og dem der lige er kommet og ved at de ikk gider arbejde kun for at nasse på samfundet fordi de ved at det kan betale sig i danmark

  • ll .
    ll . Tilmeldt:
    jul 2009

    Følger: 1 Emner: 74 Svar: 245
    #37   30. aug 2009 og nej det er hellr ikk iorden det danskerne gør

  • #38   30. aug 2009 --> Melina <
    Med andre ord så respekterer du ik andre mennesker valg... Hvis du ik respekterer andre hvorfor skulle jeg eller ALLE UDLÆNDINGENE respekterer dig? Du lever i et land der har slået sig på ytringsfrihed og "frihed" generelt, og nu vil du så diktere hvordan andre mennesker skal spise, leve, opføre sig og hva de skal tro på...
    Din slags mennesker er helt sikkert dem, som hjælper DK i fremtiden, dog blot mod den afgrund, som DK selv har skabt. Tænk at man kunne formøble så godt et ry og image på så kort tid, på grund af en befolkning der blev for selvfede... Tragisk men desværre endnu et fakta.
    Mener du jeg tager fejl, så kig på finansloven for næste år, samt 2020 problematikken, så ville du ønske man kunne starte en import at mennesker. Men igen det kræver basisviden og indsigt og ik blot en medieskabt samfundsholdning uden relevans...


  • #39   30. aug 2009 Gigi - Kig mine annoncer! smiley '
    Problemet er at DK selv har inviteret dem, men aldrig respekteret dem... Thats the problem!!!
    Og vi kender alle eksemplet med Peter der bliver mobbet i skolen og holdt udenfor. Sjovt nok ender Peter som ham den "bad guy" der laver lort og går i de forkerte kredse.
    Prøv du at vend eksemplet om og start i vuggestuen med Mohammed, Ismael, Wang, Zang osv og gang Peter med 200.000-400.000... Så kan du selv se hvem der skaber det reele problem...
    Igen alt kræver fakta og indsigt, og at man ik lever i en lukket verden. Problemerne opstår sjovt nok aldrig af sig selv, der skal altid minimum 1 part til...


  • #40   30. aug 2009 Gigi - Kig mine annoncer! smiley '
    Jeg høvler ik nogen ned, forklare bare problematikken helt simpelt, så alle forstår den. Og nu siger du selv at en dansker ik kan smides ud, ergo kan du heller ik smide Mohammed osv ud for de er danske statsborgere...
    Så hvis du læser pointen, vil du indse, at de udtalelser andre er kommet med i dette emne, blot stiller spørgsmålstegn ved såvel retsikkerhed som menneskerettigheder... Og hvis man ik engang kan forudse et sådan problem, så er ens argument/forslag jo lidt til grin ;D
    No bad feeling herfra overhovedet...


  • #41   30. aug 2009 og dem der bruger ordet fakta ved enlig ikke hvad man snakker om smiley haha

    jeg har helt lost i det der poltik og kommer nok aldrig til at forstå den smiley


  • #43   30. aug 2009 wow der var en del at læse...

    Melina
    jeg holder med på google's side da du rent faktisk tager en pokkers masse fejl eksempel: du siger at i mellemøsten eksempel Iran er tilbage i technologien? hva er det for noget at sige?! jeg var i iran for nogle år siden i ca. 4,5 år og ALLE buser kørte på LPG gas(miljø venligt brænstof) dem har jeg ALDRIG set i danmark og hvis det kommer her så er alt det skatte pis for højt, så det ender med meget store stigninger i bus priserne.

    Mr. Google
    er helt enig i din problematik! smiley

    Gigi --
    jeg giver også dig delvigst ret for der mange udlændinge som er kommet i arbejse min ene fætter er blevet egendoms mægler ved Real Estate Partners. og det var en svær tur dertil men han havde nemmere ved at komme på arbejds market da for ca. 10 år siden var danskernes forhold til indvandre Bedre. det er jo "kun" 33% ca. af indvandrer i danmark som reelt laver balade som så bliver reflekteret på Alle andre indvandrere.
    de der Skide smarty boy JEG hader dem :S, og det er jo egentligt ikke kun indvandrere der er sådan der er også mange danskere der opfører sig sådan.

    huh


  • #44   30. aug 2009 Nana O

    Nemlig !!
    we need animal police like in USA !


  • #45   30. aug 2009 Nana O

    dejligt med nogle fornuftige piger smiley
    og du har selvfølgelig ret


  • René Ø
    René Ø Tilmeldt:
    jun 2007

    Følger: 3 Følgere: 2 Svar: 237
    #46   30. aug 2009 Syntes personligt DF er en smule for højrefløjs ekstremistiske, den kombinerede Venstre-regering passer mig fint.

    ALDRIG (!!!) skal vi have en rød regering igen. Vist er Villy Søvndal en rar og sympatisk person, men lad os se det i øjnene - Kommunismen er passé! smiley


  • #47   30. aug 2009 DF!

    Alle andre som SF osv. er for børn der er født med en guldske i røven og går på gym. hvor alt bare skal være så dejligt, og vi alle skal være her osv. Så står de og demonterer hver gang politiet gør noget, helt ærligt.

    DF til magten så vi kan få et rent Danmark.


  • Thomas .
    Thomas . Tilmeldt:
    jul 2008

    Følger: 1 Emner: 52 Svar: 464
    #48   30. aug 2009 DF

    SF har jeg ikke haft noget problem med før i tiden men med det lort som de lige har smidt ud så har jeg mistet alt hvad jeg havde til overs for dem


  • #49   30. aug 2009 jep helt klart SF
    DF er sku ikke helt velforvaret i hovedet


  • #50   30. aug 2009 df.........

  • #51   30. aug 2009 v + k

  • #52   30. aug 2009 DANSK FOLKEPARTI - MOGENS CAMRE REMIX
    http://www.youtube.com/watch?v=Yy1iCK89Y5U



  • #53   30. aug 2009 sf smiley

  • Rasmus a
    Rasmus a Tilmeldt:
    okt 2008

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 79
    #54   30. aug 2009 DF UDEN TVIVL!!!

    prøv og tænk på alle de problemer der ikke ville være her,m hvis danmark blev et hvidt land igen!

    Race rent land, JA TAK!


  • #55   30. aug 2009 rasmus,

    go hitler attitude


  • #56   30. aug 2009 Alle genetiske danskere kender Holger Danske, der sidder i sin dybe, mørke kælder under Kronborg, og vi véd, at helten er klar til at bryde marmorbordet foran sig og trække det lange hvide skæg fri for at rejse sig og hjælpe Danmark i nødens stund. H.C. Andersen har skrevet et lille eventyr om Holger Danske og vort Rigsvåben med de tre kronede løver og hjerterne - et smukt lille eventyr, men som altid med en dybere mening, for Holger Danske er altid vågen og beredt til at gribe sit sværd for at forsvare de danske værdier og den danske kultur. Under 2. Verdenskrig , hvor regeringen lod den tyske besættelsesmagt få uhindret adgang til landet, blev den mest kendte frihedskæmpergruppe opkaldt efter vor sagnhelt, så det blev ham, der reddede nationens ære overfor vore allierede, der befriede os i 1945. Han er vort symbol på, at Danmark aldrig vil lade sig overtage af en fremmed kultur, der under dække af menneskerettigheder og religionsfrihed langsomt, men sikkert, vil underminere vort frie og åbne samfund, hvis ikke Holger Danske atter rejser sig i al sin vælde og stopper den snigende kræft. Han sidder dog stadig urokkelig bag sit bord under Kronborg, så faren er måske endnu ikke overhængende - eller måske håber han blot, at vore vise medlemmer på Tinge i tide får lavet nogle love, der effektivt stopper kræftangrebet. Om det bliver med kniv eller jura er ikke afgørende, men tiden er os imod, og svulsten kan vise sig dødelig om et overskueligt antal år. Har helten først blandet sig vil det give genlyd i den vestligt orienterede del af verden, for Frode Fredegod vil næppe overleve. 'Ja, husk kun på mig I Danske Folk ! behold mig i Tanke ! jeg kommer i Nødens Time !'« (»Sagnhelten Holger Danske i Islams skygge«, FREVERTS HJEMMESIDE, 16.9.05).

    »Muslimerne vil ikke integreres – de vil ikke være danskere – det er ikke det de er for !! Enhver troende muslim bliver dagligt indpodet, at hans opgave er at omvende de vantro danskere til Islam – det er hans hellige pligt, og integration, d.v.s. accept af dansk kultur og danske love vil være det modsatte af det hans præst, imamen, prædiker hver uge. Lad os tydeliggøre problemet ved at sammenligne med en kræftlæges dagligdag. Hvis lægen skulle helbrede sine patienter med det der svarer til 'integration' ville det betyde, at han skulle forsøge at overtale kræftcellerne til at blive gode, velfungerende og sunde celler, der kunne arbejde harmonisk i patientens krop. Han skulle afstå fra enhver form for terapi, strålebehandling eller operation, blot tale til kræftcellerne - og så observere, at de blot bredte sig i patientens krop, uhindret. Vi kan også sammenligne med en computervirus. Hvis du har et effektivt anti-virus program kan du måske undgå, at den angribende virus får sat sig fast i et af dine vitale programmer, men er det først sket, må der specialister til - og sikkert et nyt , rent, styreprogram til, for at løse problemet effektivt. Det et anti-virusprogram gør, er at ødelægge den angribende virus straks, eller at indkapsle det som kræftlægen også kan forsøge - sætte det i karantæne, så det bliver virkningsløst.« (»Integration af muslimer er er paradoks«, FREVERTS HJEMMESIDE, 16.9.05).

    »I virkeligheden findes der næppe noget land i verden, hvor befolkningen er mere tolerante og åbensindede end danskerne! Hvorfor så disse race-love? Det skyldes alene den omstændighed, at muslimerne i landet lever under en totalt anderledes kultur og religion, der må kaldes den mest menneskefjendske i Verden. Islam er kompromisløst intolerant, så ethvert forsøg på at nærme de to kulturer er dødfødt.« (»Er danskerne virkelig racister?«, FREVERTS HJEMMESIDE, 15.9.05)

    »Berlingske Tidende har taget hul på et tidligere tabubelagt emne gennem flere sammenhængende artikler, bl.a. en serie skrevet af Poul Høi, Santa Fe, under navnet: Over Atlanten – yderst velskrevne og uhyggeligt informative. De afslører med amerikanske kilder det, som Dansk Folkeparti har sagt i 10 år, at muslimerne er den største fare Europa har været i siden 2. Verdenskrig – nogle vil sige nogensinde, for terror i den nukendte form er den værst tænkelige fjende noget vestligt samfund kan blive ramt af. Med få midler kan vore modstandere ramme os hvor som helst og når som helst uden at vore myndigheder har noget våben til at imødegå det. Det er som en selvpåført cancer, som har de bedst tænkelige vækstbetingelser i vor krop og derfor udvikler sig hurtigere end vore læger kan behandle den. Resultatet kan let blive dødeligt ! Poul Høi fremhæver Danmark som værende 10 år længere fremme i den begyndende kamp mod den snigende gift i de vestlige samfund, og siger direkte, at det kun kan skyldes, at Dansk Folkeparti har holdt véd sin kampagne og fået den store folkelige opbakning – på trods af smædekampagner og politiske forhånelser, men desværre er det langtfra nok til at stoppe den muslimske fremmarch – der skal langt flere nye love til for at vore anti-terror myndigheder kan få de helt nødvendige værktøjer til at klare deres del at arbejdet – og redde vort demokrati. Kræften skal bekæmpes indefra !« (»Hvordan skal det danske samfund reagere på de herboende muslimer, der ikke ønsker integration?«, FREVERTS HJEMMESIDE, 15.9.05).

    »Vi behøver ikke at ændre mange kommaer i forfatningens artikler vedrørende menneskerettigheder, hvis vi blot tilføjer, at vore menneskerettigheder fremover ikke gælder for ekstremt voldelige grupper af muslimer, der styret af Det Muslimske Broderskab i Europa uddanner og kontrollerer flere millioner af unge muslimer til at underminere vore demokratier . Disse terrorist-grupper er fordelt i celler overalt i Europa, og med rigelige økonomiske midler fra bl.a. Saudi-Arabiske rigmænd, kan de fortsætte mod deres mål : At overtage kontrollen med de europæiske demokratier, ved bl.a. at udnytte vor indbyggede svaghed : Menneskerettighedslovene. Disse love forhindrer, at de enkelte lande vedtager egne love, der effektivt kan beskytte dem mod den muslimske fare – en fare, der er langt større end vi nogensinde tidligere har oplevet, for den er skjult for vore øjne – der er ingen synlig fjende – og vi har ingen midler til at bekæmpe den i dag ! - den kan sammenlignes med en kræftknude, vi véd vil fælde os , hvis vi ikke finder den og tilintetgør den, før den spreder sig – men midlet lægen kan ordinere er to Panodiler pr. dag !« (»Debatten om menneskerettighederne«, 15.9.05, FREVERTS HJEMMESIDE).

    » ...deres religiøse ledere, imamerne, fortolker dagligt Koranen således, at de herboende muslimer har en hellig pligt til at omvende os til den rette tro, Islam - eller eliminere os !! - så enkelt kan det siges, og så enkelt er det.« (»Grundlaget for vort demokrati er ved at smuldre!«, FREVERTS HJEMMESIDE, 15.9.05).

    »Det forhold, at de er født i Danmark og taler dansk ændrer ikke på deres grundlæggende indstilling - hvad der så end sker, så de mener det er deres ret at voldtage danske piger og slå danske borgere ned for fode.« (»Hvorfor tale om Muslimerne og dermed Islam som en trussel«, FREVERTS HJEMMESIDE, 15.9.05).

    »Som kendt medlem af Dansk Folkeparti bliver man ofte indblandet i diskussioner om muslimerne i Danmark, og skal argumentere for, at de af DF anses for at være den største trussel mod nationen der findes i dag. Vi bliver ofte anset for at være rabiate og direkte racistiske med de holdninger vi giver udtryk for, men det er jo ikke uden grund, at DF er blevet landets tredje største parti, og at vores tilslutning i befolkningen er stabilt stigende.« (»Hvorfor tale om Muslimerne og dermed Islam som en trussel«, 15.9.05: (link fjernet)

    »De mange sorte penge der kanaliseres til udlandet kan jo bruges til på længere sigt at skabe sig magtpositioner for muslimer i det åbne, og næsten ubeskyttede danske samfund. For at overtage styringen af et lille samfund som det danske, kræves ikke et egentligt flertal i befolkningen, blot, at man har den fornødne indflydelse og magt, og det er her de mange penge på sigt kommer i spil, for penge er magt ! Når jeg betegner vort samfund som næsten ubeskyttet, skyldes det, at vore love som nævnt slet ikke er gearet til at imødegå den snigende magtovertagelse, der finder sted i disse år. Vi støtter dem tværtimod såvel økonomisk som i praksis, ved at straffe de danskere, der kommer med kritiske udtalelser om vore muslimske medborgere – racismeparagrafferne som de kaldes. En anden, og langt farligere trussel kan vi takke vores liberale religionsfrihed for, for ifølge dansk lov, skal alle kunne dyrke deres egen religion frit i landet.« (»Hvorfor tale om Muslimerne og dermed Islam som en trussel«, FREVERTS HJEMMESIDE, 15.9.05).

    »For vi må jo ikke glemme, at vi rent faktisk lever under en 3. Jiihad, en hellig krig mod den vestlige verden, herunder det fredelige Danmark. Og under krig er alt tilladt for de hellige krigere, 2. generationsindvandrerne i omegnskommunerne, der vil gøre alt for at blive helte hos Allah, så deres familie kan blive stolte – og i øvrigt blive forsørget resten af deres dage af det muslimske samfund for tabet af deres modige søn.« (»Hvorfor tale om Muslimerne og dermed Islam som en trussel«, FREVERTS HJEMMESIDE, 15.9.05).

    »De nævnte unge må vi anse for at være krigsmodstandere, og ikke blot forstyrrede unge danske drenge med muslimsk baggrund, og krigsmodstandere må man fange og uskadeliggøre. Vore love forbyder os at dræbe vore modstandere officielt, så vi har kun den mulighed at fylde vore fængsler med disse kriminelle. Det er en uhyre kostbar løsning, og da de aldrig vil angre deres gerninger, vil de hurtigt sætte sig på fængslerne, på samme måde, som rockerne gør det i dag. Vi må nok tænke i andre baner, og f.eks. modtage et russisk tilbud om at opbevare småslynglerne i russiske fængsler for kr. 25 pr. dag – det er langt billigere, og deres muligheder for at påvirke deres omverden bliver elimineret. Selv denne løsning er dog rimelig kortsigtet, for når de vender hjem igen, er de blot endnu mere opsatte på at dræbe danskere.« (»Hvorfor tale om Muslimerne og dermed Islam som en trussel«, FREVERTS HJEMMESIDE, 15.9.05).

    »Danmarks giftigste og mest livsfarlige cocktail er: Menneskerettigheder + religionsfrihed + integration - her kommer vort demokrati virkelig i fare!!« (FREVERTS HJEMMESIDE, 15.9.2005).


  • #57   30. aug 2009 da dejligt at se at flere ikke er så naive og bløde (røde) som før.

    men hold op nogen klaphatte af racister imellem!


  • Kabuto !
    Kabuto ! Tilmeldt:
    jun 2009

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 76
    #58   30. aug 2009 VK regering ... JO TAK!

  • #59   30. aug 2009 Nana O : det jo bare dejligt smiley

  • #61   30. aug 2009 Dr Perle(fut fut fut freestajlo)
    Det er rent Hitler land snart... Lidt spooky :S


  • #62   30. aug 2009
    Mr Google <-> Søg, søg Bing !

    ja faktisk :S


  • #64   30. aug 2009 hæhæ nej er du gal men var mer for at vise hvad DF står for

  • #66   30. aug 2009 ja nu må vi jo se til næste valg

  • #68   30. aug 2009 Claus F
    Der skulle gerne være en VK men med knap så meget Hitler, hov DF indflydelse ;D
    Og ja DF har nogle totalt sindsyge holdninger og så mangler de et reelt partiprogram... At hade en bestemt gruppe mennesker, der er lavere rangeret end DFs egne vælgere, er bare så latterligt...


  • #69   30. aug 2009 jep

  • #71   30. aug 2009 Claus F
    Ja det er et parti fra fortiden, som ik fatter vi lever i en globalisering... Men når over 80% af DFs vælgere ingen uddannelse har, så kan du jo selv gætte på hvor mange brikker disse vælgere har at flytte rundt med, samt hvilken politisk indsigt de har...


  • Jacob H
    Jacob H Tilmeldt:
    okt 2008

    Følger: 1 Svar: 1
    #72   4. sep 2009 Helt klart Venstre...
    Og ja håber aldrig at det kommer så vidt at DF for meget magt.
    Se bare sådan en abe som Morten Messerschmidt der ligefrem udnytter sin position til at få sin kone's rutsjebane "lovlig".


  • Tosse 2
    Tosse 2 Tilmeldt:
    jan 2007

    Følger: 1 Emner: 46 Svar: 1.406
    #73   4. sep 2009 C

    Ang. DF, så har de ikke noget partiprogram. Dem der her i tråden påstår andet har ikke en skid kæft på politik, og ved tydeligvis ikke hvordan et partiprogram ser ud.
    Det DF har er principsager.
    Hver af deres ordførere har 2-5 mærke/princip-sager de påstår de kæmper/vil kæmpe for. Og det er heri forskellen mellem principsager og partiprogram ligger.
    Læser man alle mærkesagerne igennem fra hver ordfører, er der nogle ting der slår tydeligt igennem.

    1. Ordførerne er generelt ganske lavt uddannet. Jeg siger ikke man skal være højtuddannet eller have en IK på over 150 for at sidde i regering, eller ensige folketinget, men jeg personligt finder det mest betryggende at vide, at de mennesker der sidder på borgen har forstand på økonomi, politik, beskæftigelse mv. i et makroperspektiv. Over halvdelen af dem kender ikke konsekvensen af dansk økonomi, hvis England f.eks vælger at lave en devaluering af Pund Sterling.
    Et godt eksempel herpå er Messerschmidt der ved parlementsvalget bla. havde en mærkesag om afskaffelse af EU landbrugsstøtten. Her modtager dansk landbrug vel tæt på 10Mia kr årligt, der gør dansk produceret landbrug konkurrencedugtigt med de lande hvor det er billigere at producere de varer i...
    Konsekvenserne af den manglende støtte skal man ikke være en kæmpehjerne for at regne ud. Og dyrt vil det blive.

    2. At der ikke er et samlet program, betyder også der ingen sammenhæng er. Visse ordfører kæmper endda for modsatrettet sager. Og endnu værer. Hvis alle deres mærkesager blev gennemført, ville Danmark ende i dyb gæld.
    Samtlige sager handler om øget vældfærd, flere penge til ældre og studerende, længere straffe osv osv osv. Men ingen har tænkt på dette skal finansieres.

    Ingen tvivl om DF står stærkt. Men det skyldes ikke god politik. De er bare folkets (pøblens) parti, og har vundet fremgang ved at gå efter den laveste fællesnævner.
    Næ, kommer de til magten som største parti, ville jeg flytte til Sverige, da jeg er af den klare overbevisning, at en hjemmehjælper ikke har de kvalifikationer der er brug for, for at være en statsminister...

    C


  • #74   5. sep 2009 Tosse 2
    Gooood one ;D


  • Nikki P
    Nikki P Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 1.263
    #75   5. sep 2009 Google.

    Jeg har endnu ikke set nogen herinde, som kan lukke så meget lort ud som du kan.

    Du kommer med din mening, og den er den eneste rigtige. Alle som ikke giver dig ret, er bare dumme idioter. Du slynger om dig med tvivlsomme "fakta", og mener at det er sandheden.

    Jeg kan på det kraftigste opfordre til, at totalt ignorere Mr Google, for det er håbløst at føre en saglig debat med ham, hvilket tydeligt ses her igen!
    EOD!


  • #76   5. sep 2009 Nikki P
    Du skal på læsekursus... Du kunne ik læse en sætning sidst, og nu siger du tvivlsomme "fakta" uden nogen som helst henvisning. Du er dygtig...


  • #77   5. sep 2009 PS fordi du stemmer DF og det er bevist igen at de ingen partiprogram har, så er det altså ik min skyld...

  • Nikki P
    Nikki P Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 1.263
    #78   5. sep 2009 Jeg stemmer ikke DF


  • Nikki P
    Nikki P Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 1.263
    #79   5. sep 2009 "Og sjovt nok er DFs vælgere bare fra den laveste del af samfundet. Over 80% har ingen uddannels"

    Links til disse fakta?

    "Ja tak endelig dine bedsteforældre for at skabe et pensionssystem som kun gavner dem selv... For sådan er fakta"

    Det gavner vist en hel del flere!


  • #80   5. sep 2009 (link fjernet)

    http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2007/04/13/071333.htm

    (link fjernet)

    http://avisen.dk/blogs/jan9e/dfs-vaelgere_14423.aspx

    (link fjernet)

    Hvor mange kilder vil du have ÅÅÅÅHHH ja så kloge Nikki...


  • #81   5. sep 2009 LÆS ISÆR DET SIDSTE LINK KLOGE NIKKI... Så har du svaret, og blot bevist at det vist er dig og dine stupide fordomme der burde ignoreres, FJOLS

  • #82   5. sep 2009 Glemte lige det med pension... Men siger "problem 2020" ik alt? Behøves jeg forklare det eller hva?
    Folkepension findes ik når din tid kommer, du må leve på din opsparing og friværdi, intet andet...


  • #83   5. sep 2009 dane M
    Jeg takker men kan så oplyse jeg er meget mere dansk end dig. Og jeg kender de forskellige partier, men tager din kommentar som udtryk for din uvidenhed, for den er ret åbenlys...
    Og jeg har aldrig sagt jeg kan lide jantelov, det er en fucked up ting...


  • #84   5. sep 2009 dane M
    Det er fint du kan fortælle om den officielle politik, men du uviser ekstrem mangel på indsigt... Og ja du behøver ik fortælle mig hvordan deres politik er, vi har diskuteret det herinde et par gange de sidste par dage.
    Men hva med du selv evt undersøgte lidt om den dybere politiske mening og idealogi i DF, fremfor at fremføre noget ubrugeligt alment viden som alle har...


  • #85   5. sep 2009 Nej det kan du vel ik, for det er vel ik der deres mål og ideologi ligger...
    Men læs det her og tænk på hvordan vores kære Adolf fik magten... Skræmmende lighedspunkter!!!

    Rune Stubagers forskning viser også, at særligt vælgere med kort uddannelse er bevidste om konflikten mellem uddannelsesgrupperne, og at oplevelser af KONFLIKT og GRUPPEIDENTITET virker som ekstra MOTIVERENDE faktorer, når krydset skal sættes - og det særligt for De Radikales og DANSK FOLKEPARTIS vælgere.


  • #86   5. sep 2009 dane M
    Som jeg skrev længere oppe, så skal man passe på med at stemple folk som indvandre. For du er f.eks selv indvandre (ik mørk i huden men du er indvandret til DK fra Canada hvis jeg husker rigtig?), men du har vel stadig danske rettigheder vil jeg mene... Derfor er udsagn om bare at smide indvandre ud tåbelige, for dem der ytre det magter jo ik at diffinere en indvandre rigtigt... Og så forsvinder retsikkerheden og alle menneskerettigheder jo, hvis en person der har dansk statsborgerskab pludselig kan udvises til øhhh, ja hvor?


  • #87   5. sep 2009 dane M
    Vi er ganske enige, og det var sådan set os det der var min pointe længere oppe, inden alle DF gribbene overfald mig hehe...


  • #88   5. sep 2009 Lidt spændende om Nikki nu os vender tilbage...

  • Nikki P
    Nikki P Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 1.263
    #89   5. sep 2009 Er man et bedre menneske fordi man har en lang uddannelse?
    Er man klogere?
    Har man en større berettigelse i dette land, fordi man har læst i lang tid?



  • #90   5. sep 2009 Nikki P
    Hva har det med sagen at gøre? Du skrev at det var falske fakta og du har fået 4 uafhængige beviser på påstandene. Den ene stammer desuden fra en Århus Universitet. Så shut nu op og indrøm du tog fejl... Er det ik dig der bør ignoreres for stupide udtalelser om andre hvor du ik engang har dine egne fakta iorden?


  • #91   5. sep 2009 Men føler med dig, det må være tragisk at være 39 år og tabe til en der er meget yngre... Men sådan er det når man ik har styr på sine fakta ik ;D

  • Nikki P
    Nikki P Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 1.263
    #92   6. sep 2009 Tja, du har ikke kunnet finde ud af, at skrive din alder.

    Jeg har ikke skrevet, at det er falske fakta, men derimod tvivlsomme fakta, og det fastholder jeg.

    Fire "uafhængige beviser"?
    Første link er "Baggrunden for at lave denne artikel er en bacheloropgave som jeg afleverede sammen med 3 medstuderende i maj 2006 på Roskilde Universitetscenter"
    Det er en bacheloropgave! Det er da ikke en uafhængig undersøgelse!
    Læg her mærke til, at der ikke er tale om nogen objektiv redegørelse for vælgernes klassemæssige tilhørsforhold. Det er et udtryk for, hvordan de enkelte vælgere identificerede sig.

    "Læg her mærke til, at der ikke er tale om nogen objektiv redegørelse" - Interessant!

    "Således var det tre ud af de 10 interviewede..." Vil det sige, at til denne kæmpe undersøgelse, blev der interwievet ti (10) personer?!

    Publiceret i Solidaritet
    Venstresocialistisk tidsskrift for analyse & debat
    Hmm, yderst uafhængigt!

    Link nummer to, har ikke en skid med sagen at gøre.
    Link nummer tre, er flix.dk, som indeholder artikler skrevet af almindelige borgere- Hvis jeg skriver en artikel dér. er det så åbenbart sandheden.
    Flix.dk var en kollaborativ blog, hvis indhold blev skrevet af læserne. Flix.dk startede i 2003 og var Danmarks første medie for borgerjournalistik.

    Fjerde link, er fra Avisen, vist heller ikke særlig uafhængigt. Der henvises til samme undersøgelse som fra DR, som omhandler en danskprøve, som ikke har noget med uddannelse at gøre, så derfor dur dette "bevis" heller ikke.

    Det sidste "bevis" som er fra Aarhus Universitet, fortæller om hvad folk vægter i forhold til deres uddannelse, men nævner ikke noget om, hvor mange der har en uddannelse, eller om folk uden en lang uddannelse, er dummere, eller lavere rangerende mennesker, end dem med en lang.

    Alt i alt, en masse ubrugelig links til en masse, som er "fakta" der bliver brugt som bevis.


    Men føler med dig, det må være tragisk at være 39 år og tabe til en der er meget yngre... Men sådan er det når man ik har styr på sine fakta ik

    Har DU styr på dine "fakta", og hvor ung er du egentlig?

    Jackz - sikke dog et fornuftigt indlæg! Kan du begrunde det overhovet, eller lokker du bare lort ud?!

    Jeg sletter mit abonnement på denne tråd, for den kører i ring, mellem folk med forskellige meninger, og Mr.Google's korrekte meninger, og hans måde at tale ned til andre, som tillader sig, at have en anden mening end ham.






  • #93   6. sep 2009 Nikki P
    Du har ret i at de gode links ik er i blandt, men det skyldes siderne ik findes mere. Det er dog lykkes at trække tal ud fra ene og du får samtidig linket. Desuden følger her en masse links fra flere kilder der bekræfter det. Og ja alle medier er påvirket!!! Det tæller alt fra DR til Jyllands Posten... Sådan er det og du finder aldrig nogen medier eller journalister der er 100% uafhængige.


    Andel af partiets vælgere med mere end tre års videregående uddannelse:

    Radikale Venstre: 48 %

    Ny Alliance: 39 %

    Socialistisk Folkeparti: 38 %

    Konservative: 34 %

    Enhedslisten: 33 %

    Venstre: 31 %

    Gennemsnit: 30 %

    Socialdemokraterne: 19 %

    Dansk Folkeparti: 10

    Kilde: http://64.233.183.104/search?q=cache:Iz40FGW4OPkJ:talbanken.wordpress.com/category/a4/+statistik+over+dansk+folkepartis+v%C3%A6lgere&hl=da&ct=clnk&cd=7&gl=dk&lr=lang_da

    http://www.ifka.dk/index.php?id=591

    http://www.rasmusholme.dk/?p=106 (ved det er en opgave, men bemærk kilderne)

    CITAT
    - Bemærk: Det er med dette kneb lykkedes DF at flytte skattegevinsten fra de allerrigeste til de næstmest rige. Ikke til dem der skulle være deres påståede kærnevælgere i bunden af indtægtspyramiden.
    Nej. For de reduktioner i procenten for bundskat og forhøjet bundfradrag er ikke eksplicit forbeholdt lavindkomster. Dem får alle!
    Kilde: (link fjernet)

    http://www.information.dk/177002 (bemærk det omhandler bogen... og der er følgende CITAT i teksten:
    Underklassen stemmer på Dansk Folkeparti eller Socialdemokraterne, mellemklassen foretrækker Villy Søvndal, og den økonomiske over- og mellemklasse stemmer konservativt eller Venstre.)

    http://politiken.dk/indland/article282933.ece (den famøse dansk prøve. Læs Simon Emils kommentar og tænk dig til resten selv. Du tror vel ik det er advokaten eller den vidende person som dumper? Sjovt nok var der et emne dengang testen var, og herinde var det primært DF sympatisører der dumpede... Giver det slet ik et hint?)



    Slutteligt er det sjovt at 1/3 del af DFs vælgere ik ønsker at stå ved deres stemme... Hmmm


  • Nikki P
    Nikki P Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 1.263
    #94   6. sep 2009 Du har ret i at de gode links ik er i blandt, men det skyldes siderne ik findes mere.

    DEt må sørme være en svær pille at sluge. Jeg sad, og brugte en masse tid, på at læse en masse underlige links igennem, for at kunne finde dien "fakta". Det jeg havde håbet på du havde gjort var, at klippe "fakta" ud, og give et link til kilden, så jeg kunne verificere det. Det gjorde du ikke, for "fakta" var der jo ikke. Du havde ikke regnet med, at jeg gad at sidde og glo dem, alle igennem, hvilket jeg nu heller ikke gad, men jeg var desværre nødt til det.

    Klip en tekst ud med dine "fakta" og kom med en kildeangivelse på en saglig uafhængig undersøgelse.


    Nu kommer du igen med links.....
    1. link virker ikke.
    2. link virker ikke.
    3. link henviser til en opgave, om en TEORI. Helt ærligt Mr. Google. Vis mig, hvor jeg i teksten finder "beviserne". Hvor er den saglige statistik? Hvad kan jeg bruge kildeangivelsen til??
    4.link omhandler noget totalt urelevant i denne sammenhæng. Her er igen ingen bevis på dine påstande. Hvor er den statistik som du skulle fremvise?
    5. link indeholder heller ikke "beviset", men fortæller hvem der stemmer på DF.
    6. link er igen helt ligegyldigt i denne sammenhæng. Jeg har ikke brug for hints, men simple fakta!

    Jeg havde ellers lovet, at jeg ikke ville spilde mere tid på dig Mr. Google, men faldt desværre over nye indlæg.

    Jeg vil bede dig om en af følgende to ting:
    1. Indrøm, at du ikke kan bevise dine påstande om, at 80 % af DF's vælgere ikke han en lang uddannelse.
    2. Kom med et citat og et link til dit citat, som underbygger din påstand. På siden skal der være en klar statistik og den skal være underbygget af en uafhængig undersøgelse, f.eks Danmarks Statistik. Det burde være meget simpelt for dig.

    Hvis du ikke kan det, må vi jo erkende, at du slynger om dig med "fakta" som du selv lige finder på.
    Kom med et præcis link, og ikke en masse udenomssnak!!


    Mr.Google citater:
    Og sjovt nok er DFs vælgere bare fra den laveste del af samfundet. Over 80% har ingen uddannelse
    Tager jeg fejl?

    Hvordan kan et parti uden et parti program styre et land

    Du har ik engang din basisviden på plads...

    Nogle gange er tavshed bare guld, når man ik kan tænke længere end fra pande til næsetip

    Det eneste problem Danmark har, er en masse mennesker som dig og Melina, der går i deres egen drømmeverden

    Du kender ik engang dine fakta hahahaha...

    Men når du ik engang aner hva vi snakker om er en diskussion ligegyldig.
    Du lukker jo bare crap og forkerte fakta ud konstant!!!!

    Du kunne ik læse en sætning sidst, og nu siger du tvivlsomme "fakta" uden nogen som helst henvisning. Du er dygtig...


    Du siger hva du har læst i medierne og tror. Men fakta er desværre ik hva din lille drømmeverden udgiver sig for!!!

    Men når over 80% af DFs vælgere ingen uddannelse har, så kan du jo selv gætte på hvor mange brikker disse vælgere har at flytte rundt med, samt hvilken politisk indsigt de har...

    LÆS ISÆR DET SIDSTE LINK KLOGE NIKKI... Så har du svaret, og blot bevist at det vist er dig og dine stupide fordomme der burde ignoreres, FJOLS
    Og derefter skriver du...
    Du har ret i at de gode links ik er i blandt,

    men du uviser ekstrem mangel på indsigt..

    Så shut nu op og indrøm du tog fejl..

    Tænk lige over den sidste
    Så shut nu op og indrøm du tog fejl..
    Så shut nu op og indrøm du tog fejl..
    Så shut nu op og indrøm du tog fejl..
    Så shut nu op og indrøm du tog fejl..


  • #95   6. sep 2009 Nikki P
    Jeg kan ik gøre for siderne er pillet ned, men du kan selv sidde og prøve at få dem re-made... Du har ved link 1 dit svar. Undersøgelse lavet af efter mellem de sidste 2 valg...


  • Nikki P
    Nikki P Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 1.263
    #97   6. sep 2009 Ikke så underligt, at den ikke er til at finde mere, da det er en ti år gammel analyse!

    Mon ikke der er sket en hel del på ti år!!

    Det er simpelthen bare ikke godt nok Mr. Google!


  • #98   6. sep 2009 Claus F
    Eller os fordi der ik laves analyser så tit. Der er vel og mærke kun 2 valg at tage dem fra ik...

    Nikki P
    Så find noget der beviser det modsatte af det skrevne. Og der skal jo ligesom være et valg, før man kan lave en undersøgelse...


  • Nikki P
    Nikki P Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 1.263
    #99   6. sep 2009 NEJ Mr.Google.

    Du kommer med "fakta", og jeg beder DIG dokumentere, at det ikke bare er tal som du griber ud af luften.
    Jeg kan virkelig ikke se, at JEG skal til at modbevise DINE påstande.

    Lad os lige tælle, hvor mange gange, DU har hånet andre, for ikke at have styr på fakta, og så kan vi jo lige tælle, hvor mange gange, at du har kunnet bevis DINE "fakta".


    Du har ik engang din basisviden på plads...

    Nogle gange er tavshed bare guld, når man ik kan tænke længere end fra pande til næsetip

    Det eneste problem Danmark har, er en masse mennesker som dig og Melina, der går i deres egen drømmeverden

    Du kender ik engang dine fakta hahahaha...

    Men når du ik engang aner hva vi snakker om er en diskussion ligegyldig.
    Du lukker jo bare crap og forkerte fakta ud konstant!!!!

    Du kunne ik læse en sætning sidst, og nu siger du tvivlsomme "fakta" uden nogen som helst henvisning. Du er dygtig...

    Men fakta er desværre ik hva din lille drømmeverden udgiver sig for!!!

    Men når over 80% af DFs vælgere ingen uddannelse har, så kan du jo selv gætte på hvor mange brikker disse vælgere har at flytte rundt med, samt hvilken politisk indsigt de har...

    Så har du svaret, og blot bevist at det vist er dig og dine stupide fordomme der burde ignoreres, FJOLS

    men du udviser ekstrem mangel på indsigt..

    Alle disse udsagn passer fint på dig selv.
    DU lever i din egen drømmeverden og har ikke styr på det du udtaler dig om. Du har ikke kunnet bevise det én eneste gang.

    Er det ikke pinligt, at tabe til en på 38?!


  • Nikki P
    Nikki P Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 1.263
    #100   6. sep 2009 Hvorfor skal der egentlig være et valg, før man kan lave en undersøgelse??

    Det er vel blot, at udspørge et udsnit af den danske befolkning om deres uddannelsesniveau, og om hvad de ville stemme, hvis der var valg nu. Det er da yderst simpelt.


  • #102   7. sep 2009 Nikki P
    Nu har Claus bevist at det ene link findes, hvorfor du måske skulle overveje om den tabel der er nævnt ik os er relevant. Det er ik min skyld at siderne går offline, men jeg fandt de info du ville have.
    Men her er svaret der beviser påstanden er sand. Det stammer fra sidste valg og du kan selv tjekke op http://64.233.183.104/search?q=cache:Iz40FGW4OPkJ:talbanken.wordpress.com/category/a4/+statistik+over+dansk+folkepartis+v%C3%A6lgere&hl=da&ct=clnk&cd=7&gl=dk&lr=lang_da


    Claus F
    Nej det er ik et nyt link og flere af de andre er offline ligeså, men det du linker til var nu heller ik den vigtigste. Det er den hvor tabellen står ovenover... Men der har jo heller ik lige været valg, hvorfor ingen laver sådanne undersøgelser pt. Jeg kunne bare huske infoen, og søgte et sted jeg mente at den måske var postet og fandt linket igen.
    Det er lidt ligesom matematik. Du lære det i folkeskolen og kan det hele livet. 2+x=5 bliver ik mindre forkert, fordi du ik lige kan finde din matematikbog fra dengang.


  • Nikki P
    Nikki P Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 1.263
    #103   7. sep 2009 Som så mange gange før Mr. Google, virker linket til sandheden ikke.

    Jeg er nu nået dertil, at jeg må konkludere, at du ikke kan bevise dine "fakta".

    Jeg kan heller ikke bruge links til fortiden til noget som helst.
    Du må da for pokker kunne underbygge dine fantastiske fakta med saglig statistik, det kan da ikke være så svært. Hvis 80 % af DF's vælgere er folk uden uddannelse, er jeg sikker på, at det er noget andre partier ville bruge imod dem.



  • Nikki P
    Nikki P Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 1.263
    #105   7. sep 2009 Helt enig Claus smiley

  • #106   7. sep 2009 Nikki P
    Okay gider du fortælle hva du mener med dette? "virker linket til sandheden ikke." Det er sådan set første gang et link ik har virket/en side er pillet ned...
    Du gør bare som du vil Nikki, jeg er ligeglad. Du kunne jo som den første begynde at påstå at det er overklassen i samfundet der stemmer DF...
    Ja der var lige valg igår så derfor har vi friske fakta klar. Har du overvejet hvornår en person er DF vælger? Fordi de i en meningsmåling siger DF eller fordi de stemmer DF ved et valg? I såfald er der jo over 16% Ny Alliance vælgere i DK...

    Claus F
    Skrive fejl, men du forstod pointen ;D


  • Nikki P
    Nikki P Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 1.263
    #107   7. sep 2009 Mr. Google.

    Det passer jo heller ikke, at det er første gang, at en af dine links ikke virker. Prøv dog at trykke på dem alle, og se hvor mange der virker!

    JEG skal ikke til at udtale mig noget som helst om hvem der stemmer på de forskellige partier, for det har du jo allerede gjort.

    Jeg har stillet dig en yderst simpel opgave, som har lydt, BEVIS at det DU kander FAKTA, er noget som har med sandheden at gøre, og at det ikke bare er noget du selv har fundet på. Det burde være meget nemt, at fortælle, hvor du har dine oplysninger fra. Jeg må efterhånden konkludere, at du ikke kan bevise en skid, og derfor antager jeg, at det så ikke passer.

    "Ja der var lige valg igår så derfor har vi friske fakta klar.", jamen helt ærlig Mr.Google, som jeg skrev tidligere, er det sgu da ikke nødvendigt med et valg. Lav en simpel undersøgelse. Ring til et repræsetativt udsnit af befolkningen, og stil den to spørgsmål, hvad er din uddannelse, og hvad stemmer du.


    Jeg elsker sgu dine indlæg, gør du ikke Mr.Google?!


    Du har ik engang din basisviden på plads...

    Nogle gange er tavshed bare guld, når man ik kan tænke længere end fra pande til næsetip

    Det eneste problem Danmark har, er en masse mennesker som dig og Melina, der går i deres egen drømmeverden

    Du kender ik engang dine fakta hahahaha...

    Men når du ik engang aner hva vi snakker om er en diskussion ligegyldig.
    Du lukker jo bare crap og forkerte fakta ud konstant!!!!

    Du kunne ik læse en sætning sidst, og nu siger du tvivlsomme "fakta" uden nogen som helst henvisning. Du er dygtig...

    Men fakta er desværre ik hva din lille drømmeverden udgiver sig for!!!

    Men når over 80% af DFs vælgere ingen uddannelse har, så kan du jo selv gætte på hvor mange brikker disse vælgere har at flytte rundt med, samt hvilken politisk indsigt de har...





  • #108   7. sep 2009 Nikki P
    Here we go again... suk

    Der er 2 links der ik virker... Jeg har ik linket til det på politikken da det heller ik virker og jeg ik har artikelen, tallene eller kan huske det. Så der er tale om 2 links hvoraf Claus har hentet det ene frem til dig, fordi du ik selv gad...

    Om du tror på det eller ej, er jeg sådan set os ligeglad med. Det er ik mig der skal leve i det nye 3. rige... Så det får du helt selv lov til at bikse med.

    Man er vælger når man har stemt på et parti. En meningsmåling kan ik bruges til en SKID. Ellers har Ny Alliance jo 16% af befolkningen på deres side. Ret sigende ik når du kigger på deres folketingsgruppe ik ;D

    Jeg har forsøgt at finde andre links men du vælger at ignorere dem. Og det er fint nok, tro du bare på at det er de højtuddannede der stemmer DF. Hvis DF kommer til magten, vil disse "højtuddannede" jo bare synke ned i dybet sammen med det nye "Island".
    Iøvrigt siger det vel mere om DKs uddannelsesniveau end noget andet, hvis det er veluddannede mennesker der stemmer DF!


  • Nikki P
    Nikki P Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 1.263
    #109   7. sep 2009 Ligemeget hvor meget du lukker ud Mr.Google, har du endnu ikke kunne finde de nøgne facts!
    Du har endnu kunnet finde en saglig uafhængig statistik, som kan underbygge dine påstande.
    VIS MIG DIN KILDE FOR POKKER!

    Og kom ikke med ti år gamle underlige undersøgelser på slettede hjemmesider.

    Du skriver "Over 80% har ingen uddannelse..." men du kan ikke bevise det. Du skriver desuden i nutid, og de enkelte tal du kommeer med, er ti år gamle.

    Hvorfor pokker er det så svært for dig, at indrømme, at du er blevet taget med bukserne nede, mens du hånede en masse andre for, ikke at have styr på deres fakta!

    Så shut nu op og indrøm du tog fejl..
    Så shut nu op og indrøm du tog fejl..



  • #110   8. sep 2009 Nikki P
    Der er linket til en undersøgelse der er 10 år gammel og fra forrige valgt samt en (som desværre ik virker) fra sidste valg.
    Jeg prøver igen. Man er KUN DF VÆLGER HVIS MAN FYSISK STEMMER PÅ DEM VED ET VALG. En meningsmåling er værdiløs, da der i DK er alt for mange medievælgere som flakker rundt og ik aner hva de skal mene...


  • Nikki P
    Nikki P Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 1.263
    #111   8. sep 2009 Så kan vi vist endelig blive enige om, at du IKKE kan bevise det du udtaler dig om.
    Du kan ikke bruge en ti år gammel undersøgelse, til at fortælle hvem der er nutidens DF-vælgere.

    Du har ikke styr på dine fakta.

    Det er trist for dig, men også forbandet pinligt, at lige netop du, som hånede så mange med dine indlæg, må krybe til korset og erkende, at duselv finder på dine fakta, så de passer ind i dit kram.
    Nogle ville kalde det at lyve.

    Jeg tror, at vi skal sætte punktum i denne debat, og erkende, at du har tabt til en på 38....



  • #112   8. sep 2009 Nikki P
    Som jeg har sagt hele tiden så er man først en vælger når man har stemt på et parti. Fordi man i en meningsmåling udtrykker noget, så giver det ik et retvisende billed, da der er for mange svingdørsvælgere som vælger ud fra medierne.
    Og ja det er beklageligt, og har skrevet til politikken for at få info og tallene. Så må vi se hva der sker...
    Jeg holder stadig på det udtrykte hvilket der os er bevist både i form af tidligere meningsmålinger, artikler, opgaver fra Århus Universitet og en bog. Kom ik at sig at så mange forskellige kilder når frem til samme resultat uden grund...


  • Nikki P
    Nikki P Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 1.263
    #113   8. sep 2009 Men du kan jo lige netop ikke fremskaffe det beviser, vel.

    Desuden kan du heller ikke bruge ti år gamle tal til, at sige hvem der stemmer på DF i dag.

    Du kan altså sagtens lave en meningsmåling, som giver et præcist billede. Gallup og andre, har helt styr på, om folk siger noget andet end det de har stemt.

    Og igen Mr.Google, hvis du siger, at man ikke kan regne med hvad folk siger, hvordan kan du så sige, at dine gamle tal er rigtige?
    Hvis vi siger, at de lavtuddannede gerne vil stå ved, at de stemmer på DF, og de højtuddannede ikke vil, så har du pludselig en utoværdig undersøgelse, som sådan en som dig, bruger som den evige sandhed.



  • #114   8. sep 2009 Nikki P
    Gemmer du link til alle undersøgelser du læser, alle artikler du læser, alle bøger du læser osv? Alt det du måtte se i tv eller via streaming?

    Og hvornår fatter du at den nyeste brugbare tabel er gemt bag det link jeg har sendt dig, men som ik virker?

    Hvis Gallup mm har styr på det, hvordan kunne Ny Alliance så have 19% på det tidspunkt hvor de havde flest, men kun lige klare sig over spærregrænsen ved et valg? Ja jeg spørger bare...

    Hvornår lære du at læse? Der står de to tabeller der linkes til sammer fra de 2 foregående valg. Så det er da nemt at regne ud hva folk har stemt, og der har de stemt og ik ment noget.
    Ja men hvis folk vil lyve hva hjælper en meningsmåling så? Så er den vel ligeså utroværdig som en måling af hva folk stemte...

    Jeg holder stadig på den udtalelse jeg gav, og vil ved næste valg fryde mig over fordelingen når den bliver optalt... Det bliver spændende synes du ik?


  • Nikki P
    Nikki P Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 1.263
    #115   9. sep 2009 Naturligvis gemmer jeg ikke alle links, men jeg refererer jo heller ikke til ti år gamle tal, vel?

    "Og hvornår fatter du at den nyeste brugbare tabel er gemt bag det link jeg har sendt dig, men som ik virker?"

    Det kan alle jo komme og påstå!
    Tryk på dette link som ikke virker, og se hvem der virkelig dræbte JFK.
    Ynkeligt.

    Næh, jeg synes ikke det bliver spændende, for hvis fordelingen er anderledes, vil du jo bare sige som før "Slutteligt er det sjovt at 1/3 del af DFs vælgere ik ønsker at stå ved deres stemme... Hmmm"


    Du kører rundt i så mange selvmodsigelser, at det er helt til grin.

    Først påstår du, at den undersøgelse som ikke findes er den, som beviser at du ikke bare finder på noget, og derefter siger du, at 33 % af dem som stemmer på DF, ikke vil stå ved det.
    Hvordan kan du så sige, at de ikke eksisterende tal overhovet er til at stole på?!



    "Hvornår lære du at læse?", tja måske når du lærer at stave!

    Gi' nu op, og se dig slået!



  • #116   9. sep 2009 Nikki P
    Ja du er bedst til at stave og formulere dig, og det har du fået ret i før... Men nu siger jeg det gerne igen, hvis det så gør dig glad. Tragisk at en 38 årig person kan hænge sig i formuleringer og små stavefejl, men det siger vel mere om dig end mig. Hellere stave som en spasser end leve et liv som en spasser...


  • Nikki P
    Nikki P Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 1.263
    #117   9. sep 2009 Jeg hænger mig ikke i små stavefejl, men når du skriver, at jeg skal lære at læse, er det vel ok, at jeg skriver, at du skal lære at stave. Det er på samme pattabarnsstadie begge dele.

    Og hvad er det jeg skal læse?
    Er det den ikke eksisterende undersøgelse?

    Svar nu på hele det forrige indlæg i stedet for.


  • #118   9. sep 2009 Nikki P
    Jeg har svaret flere gange på det. Vi kører i ring og ring... Jeg vidste ik at linkene ik virkede, jeg havde bare læst dem tidligere og brugt dem tidligere. Derfor kan jeg ik se der er noget problem i hverken udtalelsen eller dokumentationen, da Claus beviste for dig at det ik var lort jeg lukkede ud, men faktisk var noget med hold i. At det så kun er den ældste vi kan se, kan jeg så ik gøre for...

    Ja du er bedst til at stave og skrive men hellere stave som en spasser end at leve sit liv som en spasser...


  • Nikki P
    Nikki P Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 1.263
    #119   9. sep 2009 Vil du dermed sige, at du fortæller, at folk der stemmer DF ingen uddannelse har, og baserer det på en ikke valid undersøgelse fra 1999.

    Burde du ikke skrive, at i forrige årtusinde var det sådan?



  • #120   9. sep 2009 Nikki P
    Jeg basere det på det link som jeg ik selv kan komme ind på. Jeg har set linket og skrevet til politikken for at spørge om de stadig har disse info.

    Og jeg sagde ik folk, jeg sagde 80%. Læs nu og lad vær med at lægge ord i munden på mig!


  • Nikki P
    Nikki P Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 1.263
    #121   10. sep 2009 80 - 90 % må vist være det man kalder for "folk"

    Men fakta er, at du ikke kan bevise dine påstande. Det hjælper ikke en skid, at du skriver til Politiken, for du kan altså ikke bruge tal fra 1999 til at vise hvem der stemmer på DF.

    Længer er den altså ikke Mr. Google.



  • #122   10. sep 2009 Nikki P
    Er det så nu jeg skal spørge igen om du ik magter at læse eller hva?
    Tallene er fra sidste valg, men iøvrigt ligegyldige, for du læser ik det andre skriver.
    Dette er 3. gang i 3 forskellige emner det sker. Og ja hæng dig nu bare i stavefejl, grammatikfejl osv for det er jo det eneste du magter old guy...


  • Nikki P
    Nikki P Tilmeldt:
    sep 2008

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 1.263
    #123   11. sep 2009 Gider du så ikke , åbenbart endnu engang, at skrive tallene her, og et link til kilden?
    Bare den aller sidste gang, så jeg også kanfølge med.


  • #124   11. sep 2009 Suk der er allerede linket til dem 2 gange. Du er sku klogere end at komme med sådan en kommentar, helt ærligt...

  • Kamille B
    Kamille B Tilmeldt:
    jul 2007

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 88
    #125   20. sep 2009 Enhedsliste! - De eneste der tør kalde en spade for en spade, og tage fat på de aktuelle problemer. Desværre er det ikke altid det, vælgerne kan lide at høre, fordi det betyder, at de bliver nødt til at give afkald på nogle goder i deres egen lille verden, hvis der skal ske noget. Enhedslisten tør som det eneste parti nævne, at produktionen af animalske produkter er til stor fare for vores miljø. Denne kendsgerning springer de andre smukt hen over.
    Vi kan se, hvor vi er endt med en VKO-regering, det er i hvert fald ikke noget, jeg synes er at stræbe efter.


  • #126   20. sep 2009 Kamille B

    dejligt endnu en Enheds vælger smiley


  • #127   21. sep 2009 Kamille B
    Skulle Enhedslistens egen repræsentater ik lige få styr på moralen inden de begynder at prædke den rundt omkring?


Kommentér på:
hvem skal til magten af DF, v, s-sf??

Annonce