{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
492 visninger | Oprettet:

Billigere at rejse {{forumTopicSubject}}

Det er rart at billetterne er faldet fra 2000 Euro til 400 Euro så er der flere som kan se vores land. Rejse bureauerne melder alt udsolgt.

Båden der afgår fra Syrien på turistklasse har til forskel fra alm klasse flere huller men det er så op til personalet at stoppe det med hvad de har.

Kommer til at tænke på sangen: der er hul midt i spanden kære lokum eller var det jokum?

Vi skal have flere siger man fra politisk side for vi kan ikke undvære dem de er Danmarks bolværk.

Det seneste bolværk består af en far med 20 børn og 3 koner og de venter . kommer der flere af den slags så løber vi tør for nedlagte skoler- men så har vi jo nogle slotte som trænger til lidt trippen af børnefødder fra syrien.


Kommentarer på:  Billigere at rejse
  • #2   29. maj 2016 nå....ok smiley

  • #3   29. maj 2016 ser gerne nogle asylcentre i Gentofte og Hellerup, dør til dør med vores kære politikere smiley smiley

  • #4   29. maj 2016 Jep, spejdertelte i haven kan være oplivende, tænk på de søde små børn der pludrer stilfærdigt på arabisk fra morgenstunden.
    Toiletter er ikke nødvendige forresten, syrere forstår ikke at bruge dem, dvs frisk gødning til haven kommer som bonus hver dag også.


  • #5   29. maj 2016 Kirstine,
    det ville glæde mig virkelig meget , at høre at Zenia Stampes baghave var brugt på en ordentlig måde, og det samme gælder venligboere og deres venner. smiley

    Det er på tiden at de fine ord bliver til noget mere konkret.... smiley smiley


  • #6   29. maj 2016 Præcis....

    De skide politikere har slet ikke disse flygtninge og indvandrere tæt nok inde på livet til at forstå at de faktisk er et stort problem....
    Det er sgu ikke deres job og boligkvarter der kommer i farezonen.... smiley smiley


  • #7   29. maj 2016 Næh fister, de har nok bare en køn aupair pige at kommandere rundt med. Det kan vi almindelige dødelige jo ikke gøre med de uintegrerbare muslimer.

Kommentér på:
Billigere at rejse

Annonce