{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
752 visninger | Oprettet:

Ny intelligent MSN orm spredes over {{forumTopicSubject}}

Ny intelligent MSN orm spredes over hele verden
07/08 2007

En ny udgave af en gammel MSN orm kan skrive korrekt dansk og spredes hurtigt via MSN Messenger.

Teknikere hos Virus112 har opdaget en ny MSN orm, der spredes ved at inficere brugerens computer og sende sig selv videre til alle kontaktpersoner på den inficerede computer. Ormen dukker op ved at sende følgende besked:

"Find ud af hvem der har slettet dig fra MSN uden at de opdager det: (link fjernet)".

De slår på folks nysgerrighed, på at folk gerne vil se om nogen har slettet og blokeret dem i programmet MSN Messenger. På deres hjemmeside gør de meget ud af at fortælle at det intet har at gøre med hverken virus eller phishing. Med andre ord kan man trygt indtaste sine kontooplysninger på deres hjemmesiden. I det øjeblik du har indtastet dine kontooplysninger, logger de ind via en webfront til MSN og ormen sendes til alle de kontakter du har. I visse tilfælde bliver man bedt om at installere et plugin, og dette er også en orm der inficerer din computer. Ormen er meget aktiv i Danmark, men er også set så langt væk som Hong Kong.

I mere end 3 år har de lavet samme svindelnummer og har blandt andet brugt domænenavnet "(link fjernet)" til at drive deres fuskerforetagende.

Hjemmesiden man skal gå ind på for at finde ud af hvem der har slettet dig fra deres MSN kan også hedde:

http://www.messengerdeletechecker11.tk
http://www.messengerdeletechecker15.tk
(link fjernet)

Slår vi op hvem der har registreret domænerne:

Virtus Offshore Investment Co.
Virtus Offshore Investment Co. (private@voichaven.com)
Suite 2007 20th Floor
The Century Tower
Ave Ricardo J. Alfaro
Panama City
Panama

Firmaet Virtus Offshore Investment Co. har også været involveret i hjemmesider med falske banker, heriblandt midwaycover.com, som var en falsk bank der blandt andet blev brugt til at snyde folk penge fra folk på Ebay. Her fik de folk til at købe varer på diverse auktioner og når de skulle betale, foreslog "sælger" at man kunne overføre via denne "bank". Selve hjemmesiden så ganske normal ud og det hele virkede til at være rigtigt, men folk fik aldrig deres penge igen hvis de overførte penge via dem.

Firmaet er også blevet sagsøgt og tabte sagen til firmaet Expedia, der sagsøgte Virtus Offshore Investment Co. for at have registreret
domæner der lignede Expedias: ezpedia.com, expedua.com and expedis.com.

Hvis du modtager et link via MSN, så kontakt den du har fået det af og spørg vedkommende om det er reelt nok og hvad det er. Stol
ikke blindt på et link.


Kommentarer på:  Ny intelligent MSN orm spredes over
Kommentér på:
Ny intelligent MSN orm spredes over

Annonce