{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
562 visninger | Oprettet:

hjælp til tus. {{forumTopicSubject}}

Jeg vil gerne have lavet en ny tus. Den skal gå fra midten / lidt over midten af højre overarm og så ned til lige ned over albuen. Det er ikke på indvendig side af armen (der hvor man bukker armen) men "oven" på og må gerne gå ud på ydre/undersiden siden, men ikke ud på albuen og skal være i sort.

Så er det jeg gerne vil spørge om nogle har nogle idéer. Det skal være lidt i stil med, poker/casino/blingbling/kongekrone agtigt. Og der skal være en tekst med mit navn og "i Danmark er jeg født, for Danmark jeg skal leve" så der må godt være noget nationalt symbol fra Danmark, men ikke et flag.

Hvis i kan følge mig, vil jeg gerne snakke lidt med jer, og prøve at komme frem til noget. I behøver ikke kunne tegne det, men forklare jer til det. Hvis i kan tegne, kunne det selvfølge også være fedt at finde ud af det. Og jeg ved godt det ikke er gratis, men det må vi finde ud af.

Mvh Nikolaj Thomsen.

Og gider ikke latterlige kommentare fra fx baboomscykel og de andre tåber der sidder herinde og ikke har andet at give sig til fordi de er bange for at komme ud i verdenen. På forhånd tak.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hjælp til tus.
Kommentér på:
hjælp til tus.

Annonce