{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
458 visninger | Oprettet:

Skal man ha' særbehandling i kolonihaverne....? {{forumTopicSubject}}

Morede mig faktisk over panelet i Go' Morgen Danmark, der drøfter problemerne med mennesker af anden herkomst, mener danskerne er smålige, når de klager over uorden i kolonihaverne, og skrald der flyder, fordi de fremmede ikke kan eller vil forstå dansk.

En speciel naiv mente, at man kunne slå opslagene op på engelsk eller sågar hyre en tolk.

Kan man virkelig ikke se, at kolonihaverne er et stykke dansk kultur, og kan man ikke forlange, at folk, der anskaffer sig en kolonihave, har lært at forstå dansk?!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Skal man ha' særbehandling i kolonihaverne....?
  • #2   1. jun 2018 Altså, Annella, penge til tolk og opslag på engelsk, som de ældste danskere måske aldrig har lært, det forholder de fleste etniske danskere sikkert passivt til, men gælder det forbud af grilning af svinekød/pølser og forbud mod alkohol, så er grænsen sikkert nået.

    Så er jeg bange for alvor bange for oprør.....;-))


  • #5   1. jun 2018 Det er meget svært at få en kolonihave, da der er utrolig mange som står på venteliste, ihvertfald omkring området af København.

    Miseren opstod for et par år siden, da nogle kommuner så det som en god måde at integrere nogle indvandrere på. For hvad var mere dansk end en kolonihave!

    Problemet var at de fleste af disse mennesker ikke fulgte de regler som er forbundet med at have en kolonihave. Der blev ikke ordnet for ukrudt, slået græs, osv. Der var også dyr som ikke var tilladt. Når familier på 10-20 var samlet ofte, så var larmen ikke til at holde ud for andre. De unge drenge raceede rundt på de små gange på knallert m.m.
    Og ja, desværre, så skete der også flere tyverier end før.

    Der var sågar, som det blev omtalt i morgen tv, nogen som byggede en lille moské.

    Naturligvis skal der ikke være særbehandling, eller ordensreglementer skrevet på flere sprog.



  • #6   1. jun 2018 Man skal passe på indvandre og flygtninge for når de får en kolonihave så starter de med at plante granat æbletræer når så man skal høste så bliver der tilkaldt rullemarie og folk med bombevest. smiley

  • #7   1. jun 2018 # 5

    Godt og seriøst indslag, der belyser problemerne, tak Chris. smiley


  • #8   1. jun 2018 tHUMB UP CRIS......

  • #9   1. jun 2018 Som minimum skal man kunne kommunikere på dansk, overholde regler og ikke have kameler og får og geder i haven, Man skal heller ikke lave små moskeer så folk kan vende røven mod mekka og slå en ordentlig skid.

    Sorte slyngel er også forbudt så dem med den psykologisk trang til at klæde sig sådan er også forbudt

    Det er også forbudt at affyre granater mod naboen, komme med invitation til en hyggelig moske tur.

    Alle med en stor tud som kan ligne en araber skal forbydes, måske det senere kan være et emne på Borgen som alligevel bruger masser tid og lov til ligegyldigheder.


  • #10   1. jun 2018 Det er jo heller ikke rimeligt når rigtig mange står på venteliste i årevis for at få en kolonihave, at kommunen så lige går ind og springer alle andre over, for i 'integrationens navn' at omgå de regler som der er fastlagt.

    Det kan man da kalde særbehandling om noget.



  • #11   1. jun 2018 # 10

    Det har også undret mig, en kolonihave var svær at opdrive, og gik førhen næsten altid videre fra generation til generation.

    Men kommunen magter ikke integrationen, og så skal andre undgælde, og det undtagelsen, når de falder til i kolonihaverne


  • #13   1. jun 2018 Hvilken kommune hører du til Rasmus?


  • #15   1. jun 2018 Så er det nok der forskellen ligger. smiley

    Derfor du ikke kender til de problemer her, hvor der er mange kolonihaveforeninger.



  • #17   14. jun 2018 Ja priserne styre klientellet, sikkert.
    Muslimer har tit meget store familer og mange højtalende gæster på meget lidt plads. Jeg havde selv flere og flere af dem som naboer.
    Fuglesange kunne man godt glemme alt om, derimod gode midlertidige tilbud fra gifte mænd var der rigeligt af(...).


  • #18   14. jun 2018 Eeejjjj, hvor var du altså heldig, Kirstine smiley smiley smiley - og rigtigt, jeg ved ikke, hvad der gør det, men nogle gange kan det lyde som om, de skændes, men det er nok bare alm hyggesnak i et højt toneleje smiley

  • #19   14. jun 2018 Eller også er alle muslimer født med nedsat hørelse.

Kommentér på:
Skal man ha' særbehandling i kolonihaverne....?

Annonce