{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.043 visninger | Oprettet:

Australsk imamer raser {{forumTopicSubject}}

Lad da bare de kolbøtter rase over at gurli gris som er en børneudsendelse hvor de mener den er fordummende, så vil de hellere bruge deres alternativ med bøn, lærdom om muhhh, koen, hvor stationen hedder One4Kids.

imamerne anbefaler at forældre zapper væk fra Gurli Gris og over til One4Kids - som efter deres mening er mere oplysende - ja det er det jo nok for jeres målgruppe men australske forældre er nok total fisende ligeglad med den endnu mere fordummende og direkte skadelige kanal.

Man kan ikke være i tvivl hvorfor imamer gerne så den lille målgruppe se One4Kids da børn nemmere er at kontrollere og målrette deres fordummende indlæring af en som myrdede løs og er pædofil og total dengang ude for pædagogisk rækkevidde.

Men nu kan vi tage det roligt for muslimer er kun 2.2 % af befolkningen i Australien, men alligevel i en stor koncentration så kan vi se en stor radikalisering for de har som vane at klumpe sig sammen og udøve pres.

Her er klokkeklare eksempler med England, Tyskland som nok er de værste tilfælde - Sverige er nok på en 3 plads.

Nogle ser en form for besættelse og det er nok ikke forkert som vi så i datiden med Spanien og Portugal hvor de blev smidt ud - de tilbageværende er så fint i dag integreret. Så i det her tilfælde ser jeg gerne historien gentage sig.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Australsk imamer raser

Annonce