{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
981 visninger | Oprettet:

IS flag {{forumTopicSubject}}



Nu kan man flage med IS flag i Sverige selv siger svenskeren at det er et gammel islamisk flag som IS misbruger men stadig står den for noget som absolut ikke er samfunds gavnlig.

Så hvis i har en Nazi flag så er det jo også et gammel symbol fra før nazismen og så kan i bare flage løs i Sverige....tak for kaffe og håber at retssystemet i Sverige tager en dopingtest af dommere.


Kommentarer på:  IS flag
  • #1   18. okt 2016 Det er ligesom med Hitlers hagekors, et fint gammelt symbol der nu er ødelagt... smiley smiley smiley

    Som andre simple symbolske tegn (for eksempel hjulkors og triskele), er svastikategnet opstået og blevet brugt i forskellige kulturer uafhængigt af hinanden.

    Svastikategnet blev anvendt allerede i den tidlige kobberalder i Elam (nu Iran). I Europa findes tegnet, bl.a. i Hellas, og i båndkeramik fra gamle kulturer ved Donau, i jernalderen, som f.eks på redekamme af ben, fundet i offermosen Nydam Mose i Sønderjylland.
    I Østen bruges hagekorset som piktogram for buddhistiske templer (Taipei, 2005)

    Svastikategnet er udbredt i Indien og i det østlige Asien, hvor det stadigt bruges som et lykkebringende symbol. I buddhismen og i den tibetanske bønreligion benyttes det også som lykketegn. Hvis vinklerne på korset vender i urets retning symboliserer det buddhisme, og vender de i den anden retning, er der tale om bön. I hinduismen forbindes det bl.a. med Vishnu og i jainismen står korsets arme for eksistensens fire planer.

    I Japan bruges tegnet som heraldisk emblem for flere adelsslægter. Der er spredte fund af svastikafigurer i både afrikansk kultur og i præcolombiansk Amerika.

    Indtil ca.1945 anvendte bryggeriet Carlsberg svastikaet som udsmykning på etiketter på bryggeriets øl[1]. Svastikaet fremgår også af to de elefanter, der bærer Elefantporten på Carlsberg.

    I 1957 prøvede Sri Lanka og i 1977 Indien, at få godkendt et rødt svastika, som symbol for deres lokale Røde Kors-organisationer[2]. Anmodningen blev afslået.


  • #2   18. okt 2016

    profilbillede
  • #3   18. okt 2016 tak for den forklaring Elizabetta J

  • #6   18. okt 2016 Det er rigtigt Hitler drejede svastikaen, men symbolet er det samme.... smiley

Kommentér på:
IS flag

Annonce