{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
632 visninger | Oprettet:

Så tilfældigvis aftenshow {{forumTopicSubject}}

Hvor der var et indslag fra en arbejdsplads, som havde den regel, at der var tvungen motion og mener også et kostskema, de ansatte skulle følge, hvis ikke så var der dømt afskedigelse.

Jeg ved ikke lige, hvad jeg mener om disse regler - arbejdsgiveren var tilstede og udtrykte at det var et led i en sund livsstil med deraf mindre sygefravær, stress og alt muligt andet.

Det skal sige, der var tale om en IT virksomhed, hvor de sidder og får 4-kantet øjne, krampe i rumpetten og alt muligt andet.

Måske er det en godt ide, men skal det være tvang ??


Kommentarer på:  Så tilfældigvis aftenshow
  • #1   12. sep 2017 tja Jetset

    Ve det ikke - om det skal være tvang

    så godt udsendelsen og for mig så det ud til at være en god ide, det som lige pisser mig af at de skal bestemme hvad jeg spiser hjemme - den holder ikke en meter hvis det kom til en afskedigelse, arbejde har ingen hjemmel til at bestemme når man har fri. Så kostplanen skulle være et tilbud og ikke tvang - og så lige det: hvordan vi de vide hvad man spiser hjemme? skal vi have navle pilleri og video overvågning over ens medarbejdere - fandme nej, farvel havde jeg sagt.

    Jeg har gratis brug af motionscenter 3 gange om ugen - fint det er sgu hygge men om alle syntes det ved jeg ikke.


  • #2   12. sep 2017 Nej tak, mit firma endte også med en masse sundhed, tilskud til fittness, små fikse retter i kantinen, helbredstjek, hjælp til rygestop og der må ikke tales i det designede kontorlandskab, heldigvis passede det fint med tid til pension for mig.
    Det var virkelig de gode gamle tiders afgang. smiley smiley smiley


  • #3   12. sep 2017 Hvis min arbejdsplads kræver at jeg laver motion, så bliver det sgu i arbejdstiden og med fuld løn imens...
    Hva' jeg laver i min fritid skal de OVERHOVEDET ikke blande sig i...


  • #4   12. sep 2017 Jeg har aldrig hørt noget mere sindsygt.

    Jeg arbejder til tider for en apoteker, der er rimelig liberal, så der er øl til frokost. - Desværre er jeg ret ene om at nyde den/dem, da flere medarbejdere er muslimer, men ret ligeglade, og resten er sundhedsapostle, farmaceuter og farmakonomer.

    Jeg får da løn, men er ikke afhængige af den, omvendt tror jeg, de er blevet lidt afhængige af mig, så hvis robotterne knirker, kommer de nogengange lidt på røven, for de har ikke altid lige en specialist der kan komme rendende enten fra Holland eller Tyskland, og det er ikke altid de kan klare problemerne online dernedefra.
    Og den danske hotline, kan næsten tage endnu længere tid.

    Dog måtte jeg melde pas sidst til ROWA robotten, der blev det for kompliceret, jeg ringede om morgenen, og han kom om eftermiddagen fra Tyskland,, og arbejdede med den til langt ud på natten, til gengæld kørte den perfekt næste morgen, men for fanden, hvor havde han pillet meget medicin ud af den, som skulle ind igen, så da fik jeg "overarbejde".

    Men jeg hygger mig. smiley


  • #5   12. sep 2017 Ja, jeg er så heldig, at jeg selv kan bestemme, hvem jeg ville nu heller ikke have diktat og hvis jeg endelig skulle motionere i arbejdstiden, så blev det også til fuld løn, jeg synes det er ved at kappe over, vi skal bare vende vrangen ud af os selv, vil de også vide, hvad vi laver under dynen smiley

  • #6   13. sep 2017
    Jeg vil også gerne have mig frabedt at min chef skulle bestemme hvordan mit private liv skulle foregå, skal eventuelt medbragt mad så kontrolleres ved indgangen til arbejdspladsen, Hvis jeg havde en salat og magert kød med fik jeg lov at blive lukket ind, men hvis der var leverpostej madder og rullepølse på brødet, ja så blev jeg udelukket fra at arbejde.

    Det er jo groft sagt det de er ved at indføre på sådan en måde at det er leveret som omsorg, men det er intet andet en kontrol over medarbejderen.
    Føj siger jeg, først cigaretterne nu maden, bliver det næste mon hvem der er god som partner i privatlivet. Eller hvor mange børn man må få, for at være fitt til at arbejde i firmaet. smiley smiley


  • #7   13. sep 2017 Kisser

    Det med børnene klare de fra borgen med et forslag om at 1 barn fuld børnepenge næste barn napper man lige 25%

    Jetset

    IT medarbejdere sidder meget og derfor de i flere tilfælde har hævesænke borde, en multi stol, ergonomiske tastaturer, så man har flere stillinger at arbejde i løbet af dagen.


  • #8   13. sep 2017 Adfærds kontrol:

    Hvad du må spise
    Hvad du må drikke
    En sundheds attest fra læge
    Fitness center
    Kontrol af mad i hjemmet
    Kontrol af mad og drikke på rejser
    Video overvågning i hjemmet
    Video overvågning på job

    Scenarioer som man godt kunne se som nonsens i fortiden, hvor man havde et mere afslappet forhold til chef og sin gruppe, tilliden var der da også da man tidligere begynde at delegere ansvar ud til sine medarbejdere, og hørte dem hvis de havde forbedringer som logistisk kunne gøre tingene hurtigere.

    Når man kigger på listen så kommer man til at tænke på Orson Welles " 1984" som illustrerede det totale overvågnings samfund. Igen sagde man det var en illusion at fremtiden ville forme som han skrev. Hvem mon har røde øre nu?

    Pink Floyd "The Wall" et oprør over den indlæring fra skole lærere, udenad lære, lærerens synspunkter, hans kultur. En gang hjernevask......

    Ingen kan holde integriteten tilbage på længere sigt, og det er også derfor jeg elsker ældre musik mest amerikansk hvor man via musik gør oprør. Vi har så også hele menageriet fra Cristania hvor den gode ide udmøntede sig i dejlig musik fra Lone Kellerman, Røde mor, Kim Larsen, gnags, osv...den tids musik var samfunds revsende og med et budskab. I dag er den lige så kold som Månen. Ingen sjæl - ingen mening i tekster andet en gang lirum lejrum. og hvad der lige kan sælges her og nu.

    Vi ser at staten Danmark er blevet så kold at man belønner kommuner for at holde syge ned på minimum udgift, kommuner fyre folk mere og mere fordi de bliver syge - 44% af fyresedler stod der de var fyret pga. sygdom.

    Så jeg kan godt forstå at en kommunal ansat fik nok og skrev om en sag hvor klienten var så syg at hun kun kunne arbejde 1 time om ugen med flere pauser, hun fik afslag på førtidspension. Her udtalte han: Jeg ville spytte på dig hvis jeg så dig i byen, og pas på dig selv når du handler ind.

    Her er beviset på nok er nok, det vælter ind med flere og flere sager på diverse aviser hvordan speciel KBH, og Struer behandler der kroniske syge, En i kørestol som har mistet sine ben og har så mange skavanker at han faktisk ikke kan varetage en times arbejde - afslag - en med skæv ryg som ligner et 2 som har altzheimer skal i arbejdsprøvning. Der er overhovet ingen beviser på ifølge kommuner at folk er syge - ham i rullestol gemmer bare benene - simulant osv....

    Vores soldater som har pstd bliver afvist erstatning på trods at en ekspert gruppe af læger siger det - det er de ligeglad med og da det er en privat forsikring så kan de i sidste ende give afslag på trods af beviser.

    Pt. i dag bliver du afmålt i hvordan du kan bruges bedst muligt, og når du så alligevel får problemer så er det ens egen skyld og forsikringer gnider sig i hænderne og der er lige et klausul om selvforskyldt i policen...

    Sundhedsforsikring køre bare derud af - udelukkende for at få medarbejderne ind i trædehjulet igen, har selv nydt den service, men agendaen er så tyk som en gammel sur cigar.

    Jeg siger ikke at alle tænker i de baner som arbejdsgiver for der er faktisk en del som har en meget human tilgang til sit personale. Men jo større firmaet er jo større chancer er at du bare er et lille hjul som let kan skiftes ud.


  • #10   13. sep 2017 Tankefuldt med filmen 1984 og der er vi langt forbi, men vore tv-apparater har næsten samme størrelse som i filmen, dog bliver bøgerne ikke brændt i stedet digitaliseret. smiley smiley smiley

  • #11   13. sep 2017 Ron, findes den snaps også til kvinder??? smiley smiley smiley

  • #13   14. sep 2017 Jeg prøver igen - jeg må sige at hvis sådan tvang skal ske må det bare gøres i arbejdstiden og ellers syntes jeg det er uhørt at tvinge folk smiley

Kommentér på:
Så tilfældigvis aftenshow

Annonce