{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Afstumpede mennesker
  • #3   17. okt 2016 Er det nogen bestemt i lige tænker på??? smiley

  • #7   17. okt 2016 #1+2 - min erfaring med mennesker gør, at jeg ikke er i tvivl, om det er afstumpede mennesker jeg møder, læser, jeg er slet ikke i tvivl - afstumpede mennesker har ikke skyggen af det, jeg nævner i min tråd og det er væsentlig egenskaber, der gør at de går under betegnelsen: Afstumpede mennesker.

    Assertiv - jeg kan godt rette det til påståelig istedet, for det betyder det også, det er ikke muligt at føre en samtale/debat med afstumpede mennesker, de evner ikke at se nuanceret de har tunnelsyn og fattig på menneskelige egenskaber.


  • #8   17. okt 2016 #3 - Fister, kan du genkende nogen smiley

  • #11   17. okt 2016 ja til sidste DF møde i Kerteminde var alle store biler som, Mercedes, Audi, Porche, Aston Martin godt gammel så hvad kan man så udlede af det?

    Det er ikke bunden af samfundet som er medlemmer men mellem og toppen, der har været meget snak om bunden skrabes i DF men bilerne taler deres tydelige sprog.

    Om de er afstumpede i DF ved jeg ikke men har ikke hørt noget fra nogen som kunne tyde på de ikke har empati - men de er alle realister og meget fremsynet.


  • #13   18. okt 2016 Folk går jo ikke rundt med et skilt, hvor der står "afstumpet".
    De har tværtimod gjort sig umage for at opbygge en facade, der signalerer noget helt andet. Jr. Alis.


    Er det ikke psykopater, du her har i tankerne ?? - Nej, afstumpede mennesker har jeg slet ikke svært ved at spotte, de behøver ikke noget skilt i panden, afstumpede mennesker kan ikke "skjule" sig, som psykopater eksempelvis kan.


  • #16   18. okt 2016 Endelig fik man bekræftet sin berettigelse. smiley

  • #17   18. okt 2016 Alis, jeg kender ingen afstumpede mennesker, der skjuler sig, de er mere end tydelige, det er IRL som på nettet - afstumpede mennesker har ingen empati, og du kan heller ikke rokke dem ud af det, de mener er det rigtige, de er mere end egocentrerede.

    Og enig med dig i, at psykopater også er afstumpede.

    Du skriver, at du bruger meget lidt at sætte mennesker i bokse - det ved jeg nu ikke, jeg har læst op til flere gange, hvad du mener med alle de mennesker, der stemmer DF, og det er over 1/2 mill.

    Soldater i krig, de er bestilt til det - så dem vil jeg ikke kalde afstumpede. Og jo, det kunne jo være de kæmper for deres land.

    Assertiv betyder også påståelig - og det er de afstumpede som regel.

    Og at udvikle følsomhed, ansvar og indlevelsesevne - det er en mangelvare, de afstumpede har, deres "hjerne" kan ikke kapere det, men det kunne være godt, hvis de kunne modtage, men jeg tvivler.

    Jeg mener, vi skal lære vores børn begge egenskaber.


  • #18   19. okt 2016 Egenskaben hos mennesker er at de kæmper for det de tror på. Det har jeg gjort i en fjern datid, man kan så være uenig i det man gjorde igen subjektivt som forfølger en hele tiden.

  • #19   19. okt 2016 Jeg forstår ikke, hvad du mener i #18.

  • #20   19. okt 2016 Jetset

    er folk afstumpet fordi de kæmper for en sag eller holder fast i sin mening, subjektivt mener jeg at alle kan have deres mening men hvem har ret?

    Dem som man betegner som afstumpet?

    Jeg er også blevet kaldt afstumpet som finskytte og skudt mennesker, Curt kalder det råt og noget svineri andre kalder det en nødvendig handling- Er man civil er det mord, er man i militæret er det i orden når ordren kommer om tilladelse.

    Nogen mener jeg er afstumpet fordi jeg tager til Israel og træner på et militært område - jeg føler mig ikke afstumpet da træningen er en del af min våben interesse hvor jeg også i Danmark er medlem af en skydeklub......

    Så hvor er det lige at grænsen går fra at være afstumpet.?


  • #21   19. okt 2016 Hvis meningen er helt der ude, hvor der ikke er skyggen af empati, så er den afstumpet. Men hvis man kæmper for en god sag, så kan det være prisværdigt, altså en sag der giver god mening.

    Det er helt OK at have en mening, den skal bare ikke være ondskabsfuld, de afstumpede og debile er i den bås.


  • #22   19. okt 2016 ok Jetset

    Så er jeg ikke afstumpet for jeg er absolut ikke ondskabsfuld, jeg har lige læst Onkel Toms Hytte og her stråler det ud af ondskabsfuldhed, jeg har aldrig læst en bog af den type og næsten hver sætning i bogen harmer mig, hende som skrev bogen skulle så også tage en del år at bestemme om den skulle skrives for hun svor at hun ikke ville skrive om slaveri


  • #23   19. okt 2016 En god sag ville være at kæmpe for alle de fattige danske børn eksempelvis, der er ikke nogen, der sådan tænker på dem, det handler mere om Afrika og alle de andre udenlandske, end det handler om fattige danske børn, dem har jeg ondt af.

    Ja, jeg har ikke den store lyst til at læse Onkel Toms Hytte, men skal til at læse bogen: Hvad fejler du i grunden smiley


  • #24   19. okt 2016 fejler? hvad mener du?

  • #25   19. okt 2016 Bogen har titlen: Hvad fejler du i grunden smiley

  • #26   19. okt 2016 fatter 5 øre hvad du mener?

  • #27   19. okt 2016 Tager du pis på mig, Polysl ??

    Du ved godt, hvad en bog er, ik ??

    Enhver bog har en titel, det ved du også ??

    Og den bog jeg skal til at læse, hedder: Hvad fejler du i grunden smiley


  • #28   19. okt 2016 Nå så var jeg ikke så hurtig med pæren- jamen det lyder da som en interessant bog smiley

    Nogen gange læser man som fanden læser biblen sorry .....

    Nok fordi jeg lige ping pong mellem facebook og twitter og andre ting så jeg kan godt blive lidt distræt...


  • #29   19. okt 2016 Den her bog?



    profilbillede
  • #30   19. okt 2016 BINGO Polysl - du er alligevel ikke helt tabt smiley smiley smiley

  • #32   19. okt 2016 jeg har faktisk tørret røv i biblen af mangel på værre papir.

  • #36   19. okt 2016 Alis

    Du har meget at sige om ting - nu da du isolere dig kunne du skrive en bog som beskriver de ting du brænder for. Det vil måske også føles lidt afisoleret og en vej ud.


  • #41   19. okt 2016 Alis

    Interessante uddrag af bogen......du bruger samme teknik som mig med ligesom at lave en tænkepause med ......

    Hvor mange bøger har du solgt?


  • #43   19. okt 2016 Man kan ikke rep på en bog der allerede er skrevet - den er datid så er det logisk at kaste sig ud i en ny med den erfaring fra bog 1.

    Jeg har aldrig skrevet en bog men måske den vil blive skrevet om mit liv som snigskytte - de dæmoner du må leve med om det var det rigtige, den syge mentalitet som hersker i militæret som er i brændpunkter - mit kendskab til IDF(Israel Defends Force) Hvor jeg har familie og dermed adgang til et IDF portal med så grusomme billeder som ville give mange et helt andet billede af Israel.

    En i min familie er i sikkerheds styrkerne og havde fået fat i en snigskytte og såret ham og trukket ham ned på gaden for så at give ham et nakkeskud.

    Det er ting som vi her i Danmark ikke kender til hvad der sker og for politikere er det nødvendigt at bevare facaden og billedet udadtil. Vi er så også blevet røvrendt af USA hvor de påstod at der var specielle våben i Irak som slet ikke var der og Danmark hoppede på vognen - ukritisk for det var jo USA, Uden FN mandat gik man ind i Irak og fik senere det blå stempel.

    Jeg skammer mig faktisk at kalde mig dansker når man ser hvordan politikere skalter og valter med min sikkerhed - danskere er forhadte i Mellemøsten - da jeg var i Irak i 80'erne så var de bekendt med det store arbejde vi ydede som humanitær nation, det er vi så ikke mere og man skal nok vare sig for at være dansker i Mellemøsten lige nu og flere år tilbage...

    Jeg skammer mig.


  • #45   19. okt 2016 ja ja fedte

    Men der er nogen gange ting man ikke kan skrive om - du vil saftige ting så kan du finde dem i hobe vis ude op www. Med en så global verden og tæthed i info så kan ingen næsten skjule sig så ting kommer ud - så er det bare om at komme først.

    Jeg tror at mange her i Danmark skulle prøve at blive skudt på det giver ligesom en anden dimension og et godt kig ned i ens liv.


  • #48   19. okt 2016 fedte

    Jeg er parti neutral - men skulle jeg holde mig til et parti så ville det nok være DF eller Venstre. Socialdemokrat bliver jeg aldrig....


  • #50   20. okt 2016 Ja ja... Danmark er selvbiografiernes land.

    Har man slået en skid i modvind, skal man absolut skrive en bog om sit liv... Undskyld mig, men GAAAAAB!!!


  • #52   20. okt 2016 Jeg tror efterhånden jeg har læst Alis´livs historie 100 gange, hun har fortalt at hele verden er imod hende. - Alle der ikke har den samme mening som Alis, er DF´ere. - Bare så vi ved det.

    Resten af hendes liv, kan skrives på bagsiden af et frimærke.


  • #54   20. okt 2016 Der er sikkert meget snavs i Alis´ liv, ud over det hun gemmer i trusserne, men jeg tror det er meget uinteressant.

    Ja, hypokonder er nok den rigtige diagnose fedte, hun skulle sparkes i aktivering, eventuelt som telefondame på en massageklinik.


  • #56   20. okt 2016 Jo, det er vist nok noget med at istedet for en aperitif, så får kunden først et blowjob af telefondamen, der til gengæld får et par småmønter for besværet, desværre er der mange der glemmer at oplyse skattevæsenet om denne ekstra indtægt.

    Nå, fortsætter vi sådan, så får jeg god tid til at lave noget fornuftigt de næste dage, surfe porno eksempelvis, vi befinder os jo i en indremissionsk baggård.


  • #58   20. okt 2016 Du har også altid været så rundhåndet.

  • #60   20. okt 2016 Ikke når jeg har været der, så gurgler de først, og sluger bagefter.

    Du har meget at lære min dreng, man kan jo godt gøre det nemt for telefondamen, hun skal jo trods alt også passe sit øvrige arbejde.


  • #62   20. okt 2016 Det tror jeg ikke, men hun kan sagtens komme til at kende både undermålere og overmålere i sit nye livsbekræftende job.

  • #64   20. okt 2016 Ja, det ender med, hun bliver helt frisk med alle de proteiner, hun skal sluge.

  • #66   20. okt 2016 Det får hun ikke brug for, arbejdet bærer både lønnen og glæden i sig selv, men hun skal måske have noget mod oppustethed.

  • #68   20. okt 2016 Kan se jeg er helt udenfor, har skrevet tre hobby-bøger for børn, men bibliotekspengene er dejlige---- smiley

  • #75   21. okt 2016 Så må det være enden af denne debat.

    S L U T


  • #76   22. okt 2016 smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley

  • #77   22. okt 2016 yep

    profilbillede
Kommentér på:
Afstumpede mennesker

Annonce