{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
10.419 visninger | Oprettet:

E h
E h
Tilmeldt:
17. apr 2009
Følger: 1 Emner: 7 Svar: 73

Hvordan finder man venner som voksen? {{forumTopicSubject}}

Hej BB..

Jeg er en ung gut på 27 der står i en ret skidt situation. Min kone (gift 2.5 år og sammen 11år) skrider fra mig. Jeg har stillet mig selv i den situation at jeg ingen venner har, simpelthen fordi jeg ikke havde brug for andre end min kære kone.. Det jeg har gjort er at skubbe alle mine venner stille og roligt væk over de sidste 11 år.. Nu sidder jeg helt alene i et et bundløst hul, både psykisk og økonomisk (hus, bil og den slags). jeg var også dum at lade mig blive overtalt til hus køb, vævlidende de ville udsætte min uddannelse. Så nu står jeg uden noget og ingen uddannelse og skal starte mit liv helt forfra. Derfor beder jeg om hjælp. Nu overvejer jeg hvordan kommer man videre.. Er der nogen der har nogle råd? Frabeder folk at kommer med dumme eller sjove kommentar. Jeg føler ikke der er noget sjovt ved denne situation..

På forhånd 1000 tak..

ELH.


Kommentarer på:  Hvordan finder man venner som voksen?
  • dennis
    dennis Tilmeldt:
    jul 2008

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 64
    #1   26. apr 2013 Det hele kan godt se sort ud lige nu, men mit råd vil være at, kom ud og få et job og socialiser dig med andre mennesker. Det lyder åbenlyst, men det kan være svært at indse efter et brud.

  • E h
    E h Tilmeldt:
    apr 2009

    Følger: 1 Emner: 7 Svar: 73
    #2   26. apr 2013 Jeg har et job (med ældre folk omkring mig). Jeg skal også igang med en uddannelse hurtigst muligt.. Jeg skal grave migselv ud af det økonomske hul jeg havner i den næste 4 år. Men en uddannelse og betaling af gæld kan godt hænge sammen, da det er en Elektriker uddannelse jeg vil i gang med.. Jeg snakker heldigvis stadig med min kone, vi er separeret lige nu. Men hun kommer ikke tilbage, jeg har simpelthen skubbet hende væk, fordi jeg VAR en meget indelukket og fortalte hende ikke meget.. Det gør jeg nu, jeg vil dog undlade at fortælle alle på BB hvad det største problem var da det er ret pinligt. Men det er noget jeg skal løse selv hvis muligt.. Men jeg kan ikke se mig ud af at stå alene. Jeg har aldrig haft mange venner men jeg havde gode venner..

  • dennis l
    dennis l Tilmeldt:
    jun 2007

    Følger: 1 Svar: 61
    #3   26. apr 2013 Så i gang med uddannelse og få nogle venner den vej igennem og måske starte til noget sport og få nogle den vej

  • #4   26. apr 2013 Find dig en interesse. Sport, hobby, noget du kan li. Så møder du ligesindede mennesker. Det er nok den letteste måde at skabe kontakt til nye mennesker.

    Dog er mange virkelig overfladisk og gider ikke folk der ikke har penge. Jeg har selv mistet mange "venner" efter jeg solgte min Skyline. Der har jeg virkelig fundet ud af hvem der er mine venner. Og hvem der bare slikker røv.

    Men eneste grund til at jeg har solgt skylinen er for at jeg kan få den nye Nissan GTR her til sommer eller næste forår. Jeg bliver totalt kold hvis de kommer kravlende tilbage for at slikke røv. Så bliver man sikkert kaldet for arrogant. Men det må jeg så prøve at overleve. smiley


  • E h
    E h Tilmeldt:
    apr 2009

    Følger: 1 Emner: 7 Svar: 73
    #5   26. apr 2013 Det var også en ganske fin GTR du havde. Jeg har snakket med dig en del for nogle år siden angående den.. Og kan huske du skrev engang den blev solgt frem for en ny sjov bil.. Har tit tjekket tilbage for at se om den var landet.. Fedt det er en GTR.. Men nej det er sgu ikke venner..

    Jeg er personligt ligeglad med hvad og hvor meget folk har, en god ven er mere værd en alle penge i verden.. Jeg var bare en dårlig ven, og stille og roligt skubbede alt væk omkring mig.. Nu kan man så tænke lidt over det.. Følelsen af at stå helt alene er sgu ikke sjov.. Jeg har min familie selvfølgeligt men det er ikke det samme som en rigtig god ven..

    Jeg løber og går turer for at kommer ud af huset.. Jeg har også taget fat i en af mine gamle venner og sagt undskyld og forklaret hvorfor jeg har gjort som jeg har.. Vi snakker da også sammen. MEN det er en person, jeg skal ud og skabe helt nye kontakter og venskaber..

    Jeg har kigget på mig selv og jeg er lidt af en nar, jeg er alt for hurtig til at dømme folk. samt jeg bliver nemt fornærmet.. Jeg skal selvfølgeligt ændre på de ting hvis jeg skal overleve.. Men det er bare en lorte by jeg kommer fra. Mit problem med sport er jeg har en smadret fod pga. en arbejdsskade. Jeg kan sagtens løbe osv. men sparker jeg til en bold eller træder forkert kan jeg ikke stå på den i flere dage..


  • E h
    E h Tilmeldt:
    apr 2009

    Følger: 1 Emner: 7 Svar: 73
    #6   26. apr 2013 Frk N

    Med psykisk mener jeg bare uvished usikkerhed. Efter det med min kone er jeg åbnet fuldstændigt op. Jeg leder efter noget "velgørende arbejde" noget hvor jeg kan hjælpe andre i Fredericia. Dels for at komme ud og for eventuelt at møde folk der også gerne vil hjælpe andre.. Jeg er typen der ikke giver en tigger penge, men går hellere ind i sandwich bixen og køber noget mad til personen.. Men det er den type mennesker jeg vil omgås, men ved heller ikke der hvor jeg skal starte med at lede.. Vores borgmester var x narkoman, jeg har haft fornøjelsen af at snakke med ham et par gange.. Han var en fantastisk person og har gjort meget godt for byen.. Det endte dog ikke godt for ham..

    Jeg kan godt se hvad i mener kom i gang med nogle aktiviteter.. Min kone og jeg har været fra hinanden i 4 uger og jeg har stadig svært ved at overskue at skulle i gang med en ny aktivitet.. Men tager bare alt til sin tid..

    Til alle andre tak for svarene, det giver noget at tænke over..


  • #7   26. apr 2013 Jeg kan kun gi dig ret. Men desværre er de fleste bare overfladisk. Jeg kan dog ikke lige huske hvem du er. Man får så mange kontakter når man har sådan en vogn.

    Så en kvinde i tv som havde mistet alle hendes veninder fordi hun ikke gad at gå i byen hver uge og drikke sine penge op. Som hun gjore sammen med dem før i tiden.

    Det er jo plat man mister venner pga økonomien. Men der er nok en grund til at man siger lige børn leger bedst.

    Sørgeligt men sandt.



  • #8   26. apr 2013 Fin nogen med de samme interesser som dig, det er ihvertfald første punkt på "dagsordenen"....
    Lyder som en rigtig god idé at gå igang med elektriker uddannelsen, jeg er selv igang med samme forløb og da jeg startede var det svært fordi man havde etableret sig i forhold til hvad "unge" mennesker som regel gør... Jeg har en kæreste som også er studerende så det gjorde bare ekstra svært med hus,bil og MC, Men jeg gik igang og er nu 1,5år fremme i forløbet og jeg har bestemt ikke fortrudt det. Når du går igang vil du lære en masse nye mennesker at kende og lur mig om der ikke er 1 eller 2 du bare "klinger" med....


  • #9   26. apr 2013 Husk få gode venner end mange bekendstskaber

  • #10   26. apr 2013 Du skal ikke finde venner. men du skal finde ud af hvad du vil.

    når du har fundet ud af hvad du vil i livet. både hobby, job og andet. så har du 100% også fundet nogle venner igennem det


  • E h
    E h Tilmeldt:
    apr 2009

    Følger: 1 Emner: 7 Svar: 73
    #11   26. apr 2013 Det var desværre mig der står for destruktionen af vores forhold.. jeg var indelukket og holdte alt i mig.. det skubbede hende væk.. vi kommer ud med et tab på hus og bil. Jeg får bilen og hun overtager huset. Men bilen er stadig en 7500kr post. Og kan ikke sælges fordi jeg blev snydt en en bilhandel for et par år tilbage for 100k. Så bilen er langt fra det værd som vi skylder i den.. ingen utroskab..

  • Banko Ib
    Banko Ib Tilmeldt:
    mar 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 36
    #12   26. apr 2013 Fandme trist men Op på hesten igen som man siger. Det er ud i verden så kommer det helt af sig selv Og tingene løser sig efterhånden som tiden går .

    Det ser måske sort ud men det vil lysne og du får det bedre med tiden. smiley





  • #13   26. apr 2013 Jeg kunne kun lide dig for din skyline simone! smiley

  • #14   26. apr 2013 Jeg hader også mig selv fordi jeg solgte den. smiley

  • #15   26. apr 2013 Nu ved jeg ikke lige hvordan du har det med de forslag her, men da jeg var yngre var jeg ekstremt genert, det var virkelig i en overdrevet grad. Så jeg meldte mig ind på sociale sider som denne her, hot.dk, netdate.dk og lignende, ikke for at søge en kæreste men for at deltage i debatterne.
    Og på f.eks. hot.dk holdes der nogle arrangementer fra tid til anden, tivoli ture, rundbold spil i parker, drukgilder osv. og jeg har mødt rigtig mange igennem der som jeg snakker med den dag idag.

    Du kan også melde dig ind i nogle organisationer, red barnet, folkekirkens nødhjælp og hjælpe til der ved f.eks. at gå med raslebøsser osv.

    Meld dig som frivillig i kattens værn, røde kors, lignende steder.

    Begynd til en aktivitet, det behøver jo ikke være sport du kan også lære og spille guitar eller trommer.


  • #16   26. apr 2013 Skal nok blive din ven igen når du får en ordentlig bil. Bare ikke sådan en fesen GTR smiley

  • #17   27. apr 2013 Så bliver du aldrig min ven igen!

    Dog venter jeg lige til GTR Nismo versionen kommer på gaden. smiley


  • #18   27. apr 2013 For en standard gtr er ikke vild nok? smiley

  • #19   27. apr 2013 Havde du boet tæt på Dalmose, sjælland kunne du havde kommet forbi til en øl smiley

  • #20   27. apr 2013 Jo det er den da. Men kan bedre li hvis man kan få fat i en lidt mere speciel bil smiley

  • #21   27. apr 2013 Du er jo også lidt speciel selv smiley

  • #22   27. apr 2013 Tak smiley

  • #24   29. apr 2013 Kan du li hunde ?
    Så få dig en hund og kom ud og gå ture med den , tá til træning, meld dig ind på hundegalleriet der er så mange som mødes og du kan skabe nye venskaber den vej igennem....

    Ellers hva med noget frivilligt arbejde med andre unge mennesker...
    Du er os velkommen til at sende en pb hvis du mangler en at sludre lidt med

    Min kæreste er os rigtig fra Fredericia . Måske han har nogle ideer til hva man kan i lokal området.


  • #25   29. apr 2013 Som casio siger, hvis du kan lide hunde og har tiden til en.. Så er det også en vej du kan gå..
    Der er træning, udstillinger (hvis der er stamtavle på hunden), kurser og en hulens masse andet man kan gå til med vapsen og den vej få nogle super gode venskaber.. smiley


  • #26   29. apr 2013 Og en hundehvalp kan altid redde ens humør hehe

  • #27   29. apr 2013 Alle de venner jeg har kendt som voksne, har jeg mødt gennem min nu afdøde hund smiley

    Min bedste ven, og hele min omgangskreds kommer derfra. har mødtes regelmæssigt med over 20 forskellige mennesker, og har flere "grupper" af hundevenner, hvoraf jeg stadig ses regelmæssigt med flere af dem smiley

    hvis man kan lide hunde, er det en rigtig rigtig god måde at få en omgangskreds på. Men det kræver jo at man gider hunden!


  • #28   29. apr 2013 Se det var nu slet ik så tosset en ide jeg fik smiley

  • #29   30. apr 2013 Endnu en fordel ved hunde er, at de er ALTID glade for at se en.. Og så er det lige meget med om man kun lige har været ude og tømme postkassen eller om man har været væk i 3 timer..

    Det er ren glæde der kommer en i møde, når man træder ind af døren.. smiley


Kommentér på:
Hvordan finder man venner som voksen?

Annonce