{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
813 visninger | Oprettet:

En kedelig tendens. {{forumTopicSubject}}

Endnu et barnemord, 9 årig pige knivdræbt af sin egen moder.
Man læser jævnligt at forældre i skilsmisse problemer vælger at tage livet af deres egne børn, både i afmagt og som hævn

Denne tendens er efter min opfattelse en hyper egoistisk handling, og på ingen måde tilgivelig.

Børn kan både læse og opfatte ting, allerede fra 7 års alderen, og aviserne bringer gerne rapporter fra disse forældre drab. Hvad skal børn, der tror at forældre er der for at beskytte dem tænke, når de læser om, at de eneste sikre i verden, der især skal passe på dem, tager livet af dem, Uhyggeligt at tænke sig.

Før i tiden læste man aldrig om disse drab. Er det efterhånden sådan at folk kun tænker på deres egne behov, eller hvordan man bedst hævner sig på sin eks, mand/ kvinde.

Man kan vel ikke på nogen måde undskylde sig med psykiske problemer, der er nemlig ingen rimelig undskyldning for at slå sit eget barn ihjel. Og på mærkværdig vis så mangler de fleste modet til at fuldføre et selvmord, underligt som man pludseligt ikke har patroner, reb eller andre remedier til rådighed, når først barnet er dødt.

Det er så forfærdeligt at tænke på at børn der læser/hører om disse forældre drab, skal gå med den følelse at de ikke er beskyttet mod verdens ondskab, og ingengang mod familiens ondskab. Det er ikke i orden. under nogen omstændigheder.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  En kedelig tendens.
Kommentér på:
En kedelig tendens.

Annonce