. Ashley Vinther . . Ashley Vinther . Storkøbenhavn, Danmark Bruger på baboom.dk
Dato: 2012-5-7
Vist 307 gange

(Emnets ejer)

Bør jeg bestille fra denne hjemmeside?

7. maj 2012 kl. 15:52

http://www.dunkhighheelshot.com
- jeg kan ikke købe dem i DK, men har det hårdt med at købe ting over nettet, så hvad siger I? Den er nemlig ikke på trustpilot...


Svar til emnet: Bør jeg bestille fra denne hjemmeside?

7. maj 2012 kl. 17:06

Jeg ville ikke gøre det. Der findes mange hjemmesider som den du henviser til og har kun hørt dårligt om dem. Enten er varene falske ellers dukker de slet ikke op.

7. maj 2012 kl. 17:10

Du kan evt. lige den her side http://www.scamadviser.com/is-dunkhighheelshot.com-safe.html


(Emnets ejer)
8. maj 2012 kl. 10:38

Kade P

Tak for beskeden :)
Har sendt dem en mail, og svaret er mildest talt meget dårligt engelsk...

Du skal være logget ind for at kunne besvare indlæg.

Opret bruger »   Log ind


Besvar indlæg: Bør jeg bestille fra denne hjemmeside?






Lignende forum-emner

Om BaBoom:

BaBoom er en del af Bazoom.dk Bazoom er medlem af brancheforeningen FDIM som varetager den danske internet trafikmåling.


Bazoom.dk er med ca 100 mio. sidevisninger om måneden blandt Danmarks 10 mest trafikerede sider.

Bazoom