Kvinde Natasja Kvinde Natasja Kvinde Natasja Kvinde Natasja Kvinde Natasja
natasja b
Følg
Følger Følg ikke

natasja b

Kvinde, 30 år, Sønderjylland
Oprettet: 9. maj 2012
Offline - Senest online: 17. okt 2015 Bruger er på filterliste

Hej folkens.
I er velkomne til at skrive men hvis du er typen som spiller smart bag skærmen, så kan du ligeså godt hoppe videre til næste profil for du spilder KUN din egen tid. Gider heller ikke høre på latterlige scoretricks og gider SLET ikke høre på at jeg er sød 4 gange i én sætning - for tro mig, det ved jeg allerede. ;) Men hvis ikke du er ''smartass typen'' så læs videre.






Mit navn er Natasja, jeg er 19 år gammel. Jeg bor i lejlighed med min søn på 3 mdr. lige pt. er jeg på barsel men regner med at starte uddannelse til august 2014. Jeg går meget op i ærlighed fordi så kommer man længst her i livet. I er meget velkomne til at skrive. men svare som sagt ikke hvis det er beskeder der lugter langt væk af negativitet.
____________________________________

''Ikke kald hende Bitch- men din prinsesse. Ikke sig "money over bitches" når du elsker hende. Kig hende i øjnene istedet for at kigge på hendes krop. Blær dig med hende, istedet for at være ligeglad med hende. Beskyt hende med hjertet ikke med dine muskler. Ring til hende og fortæl hende at du elsker hende. Stå foran hendes dør med røde roser, før en anden gør det..''
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce