Kvinde Lea Kvinde Lea Kvinde Lea Kvinde Lea Kvinde Lea
Lea .
Følg
Følger Følg ikke

Lea .

Kvinde, 32 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 10. aug 2009
Offline - Senest online: 23. jun 2014 Bruger er på filterliste

Er KUN herinde ang markedet! Accepter venligst dette tak.!

Jeg er ikke herinde for at folk skal ansøge mig om venskab uden de har handlet med mig eller jeg kender dem så lad venligst være med at ansøge om venskab!

Ang Salg , har både bruger på Trendsales, qxl, dba osv. hvor jeg er CPR registeret + NEM ID registeret. så sikkerheden er der her.!
.
Hvis man køber en eller flere varer af mig , skal man skrive en pb med ens adr også får man en besked tilbage hvori der står kontonr + adr + tlfnr. (min adr+nr kan findes på krak)

Alle mine varer befinder sig på min adr i Maribo, hvor jeg bor.

Jeg sender varen/varerne 1-2 dage efter pengene er gået ind på min konto og du vil få en besked om hvornår pengene er gået ind og hvornår din/dine varer bliver sendt. Gemmer altid kvitteringen på den sendte varer til at jeg får besked på at køber har modtaget varen/varerne.

Holder ikke ting tilbage til folk som kommer f.eks en uge før og siger at man vil købe det og det.. da folk bare hopper fra i sidste øjeblik når de skal til at betale. så sker ikke her hos mig desværre så skriv hvis du har pengene .. ellers vent de dage der går før du har råd :)

Jeg er en seriøs og god handler, har solgt op til flere ting herinde og andre steder på nettet. både handel over nettet og face to face. og har ikke haft nogen klager.
Og jeg er selvfølgelig villig til at mødes og handle hvis vi bor i nærheden af hinanden eller kan mødes på vejen hvis vi kommer den vej.

Ellers er man altid velkommen til at afhente varerne hos mig i Maribo

Køber betaler selv portoen for de varer de køber.. der kan selvfølgelig forekomme rabat ved køb af flere varer. :)

Tager ikke varer retur. jeg er privathandler ikke firma el butik. det er privatkøb :) Alle mine varer er som beskrevet i annoncen er der nogle fejl vil køber blive infomere om dette INDEN køb :)

!!!!Jeg tager ikke billeder af mine varer på!!!!
Accepter venligst dette. kan tage billeder af varen på alle andre måder som man nu kan, bare ikke på!!!!!

TAGER IKKE VARER RETUR!

Mine annoncer bliver SLETTET når varen/varerne er solgt! Og der vil stå AFVENTER PENGE! hvis varen/varerne er ved at bliver solgt. og derefter når pengene er modtaget bliver annoncen slettet.

Obs - Dem som er på min venneliste er nogle jeg har handlet med enten solgt, købt eller byttet.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce