Mand Michael Williams Mand Michael Williams Mand Michael Williams Mand Michael Williams Mand Michael Williams
Michael W
Følg
Følger Følg ikke

Michael W

Mand, 44 år, Vestsjælland
Oprettet: 26. nov 2007
Offline - Senest online: 20. feb 2019 Bruger er på filterliste

Venner beskriver mig som, fjollet, tosset, venlig, sjov, impulsiv og barnlig og syntes de har ramt helt plet.

Jeg prøver at grine og have det sjovt så meget som muligt da livet har en del sure opstød men med smil og positivt sind virker det hele lidt nemmere at komme igennem.

Baboom har været et hygge/handelssted for mig siden 2007 men syntes efterhånden at en del brugere som er tilkommet siden, kun er bedrevidende trolls som enten kun kan spille smarte og tror de kender samtlige regler og love i hele verdenen eller bare mener at hvad netop de skriver altid er det rigtige.. Come on! Vi andre har også Google.

En anden ting der går mig lidt på er at stedet er proppet med klude/tøj.. I gamle dage var det alle mulige spændende ting, elektronik og gadgets og den slags... Nu kan man max lægge en ting op og der efterfølgende bliver smidt 22 annoncer op med brugte trusser, BH og tonsvis af andet tøj... Kunne man ikke lave et TøjGalleri til dette når der nu er så mange andre gallerier?

Nå men udover det lille opstød er der ikke så meget mere at sige om baboom.

2043 bliver et forhåbentligt spændende år for mig da jeg flytter til England med min bedre halvdel og glæder mig faktisk enormt til at komme væk fra Danmark! Syntes dette land er blevet noget jeg slet ikke bryder mig om længere så det bliver rart med en luftforandring.

Anyways! Pas på jer selv derude.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce