Er din økonomi i bund efter sommerferien?

Er din økonomi i bund efter sommerferien?

1. okt 2019

I Danmark bruger vi mange penge, når vi endelig har fri og tid til at holde sommerferie. Der skal nemlig ikke spares, når vi endelig har tid til at bruge de penge, som vi slider for i hverdagen. Rigtig mange af os aftaler med os selv inden rejseafgang, at vi ikke må bruge for mange penge på ferien. Dog kan det være svært at overholde den aftale med sig selv, når man først er ankommet til sit ferieparadis og fristelserne er rundt om hvert hjørne. Hvis du er en ud af mange, som har brugt en formue på at holde sommerferie og er kommet hjem til en tom bankkonto, så læs med her og få inspiration til at få flere penge tilbage på bankkontoen.


Skab økonomisk overblik over dine penge

Årets sommerferien kan være en dyr fornøjelse, særligt hvis du overskrider dit budget og du har måtte bruge flere penge, end du havde afsat på forhånd. For at minimere et større underskud på din bankkonto kan det altså være fordelagtigt for dig, at få lavet et budget og skabe overblik over dine penge. Et budget giver dig mulighed for at se alle dine udgifter og indtægter, og ikke mindst holde dig i snor, hvis du får lyst til at bruge flere penge end du har. Med andre ord kan et budget kan give dig et overskud i forhold til at få styr på din økonomi , hvor du præcis ved hvad dit månedlige rådighedsbeløb består af. Måske har du endda muligheden for at spare lidt op, hvis du tænker mere over hvad dine penge bliver brugt til, når du har kendskab til det  rådighedsbeløb, som du har at gøre godt med.

 

Saml dine lån og få større overskud

Mange af os bliver nødt til at låne penge på et tidspunkt i vores liv til forskellige formål, så vi kan opfylde vores drømme. Når dit budget er på plads kan du med fordel også få samlet dine lån, som kan være hos flere låneudbydere eller banker. Hvis du har lånt penge flere steder, bør du måske genoverveje om de ikke skal samles til et samlelån. Der findes nemlig flere fordele ved et samlelån, hvor hele din gæld er et sted, så du kun skal have fokus på at betale den af til en udbyder isteder for flere. En anden fordel ved et samlelån er, at du kan få en lavere rente på et samlet lån, fremfor mange lån hos flere banker. Du har altså mulighed for at spare penge, hvis du vælger at lave et samlelån og kan muligvis spare op til næste års ferie med de sparede renter.  Hvis du er helt ukendt på markedet og hvordan du får samlet dine lån, så find det bedste lån med LendMe og få gennemsigtighed på din økonomi. Her tages du i hånden helt fra start til slut i processen og behøves ikke have den store økonomiske viden til at få ændret på dine lån og spare penge. Du får med garanti det bedste lånetilbud og kan selv vælge, om du ønsker at benytter dig af det tilbud du får. Det er samtidigt fordelagtigt, at du ikke skal bruge tid på at besøge en masse banker selv, men at et ansøgningsskema kommer ud til flere udbydere og gør fodarbejdet for dig.

 

Ansøg i dag og bliv lidt rigere i morgen

Jo før du får send din ansøgning afsted, jo før kan du spare penge op og få større frihed. Så skynd dig at udfyld ansøgning og send den afsted i dag, så kan du spare penge allerede fra i morgen. Hvis din økonomi er nogenlunde stabil og du har en månedlig god indtægt, så vil du nok opleve at bankerne vil kunne give dig en lav rente og dermed spare dig for mange penge på sigt. Det er enkelt, gratis og uforpligtende at sende en ansøgning, så hvorfor ikke prøve og gør noget godt for din økonomi og dig selv. Hvis du får udfyldt ansøgningen og skal til at sende den afsted, så er det værd at vide, at du selvfølgelig er garanteret fuld fortrolighed og dine data vil blive behandlet sikkert i den højeste datasikkerhed, der er krypteret. Efter din ansøgning er sendt afsted, så vil du modtage et lånetilbud fra flere banker, hvor du kan vælge det mest fordelagtige tilbud.  Så skynd dig at ansøg og spar op til din næste rejse eller drøm i morgen.

 

 

 

 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce