Bæredygtighed fylder i mange snakke

Bæredygtighed fylder i mange snakke

26. aug 2019

I dag kommer man ikke udenom, at bæredygtighed og klima er et utrolig stort samtaleemne i både den offentlige debat men også i private snakke over middagsbordet. Vi bliver bombarderet med klimamål, og hvordan virksomheder og private bør tage ansvar for de ting og forandringer, der er ved at ske i hele verden. Blue Energy er én af de virksomheder, som har taget sagen i egen hånd. De er et elselskab, som leverer bæredygtig strøm til både virksomheder og private. Det er en dansk virksomheder, som vil være en del af hele den strøm af virksomheder, der går den grønne og bæredygtige vej. Bæredygtighed og klima er en del af snakken i alle brancher, og det bliver kun mere og mere, at flere virksomheder vil tage sagen i egen hånd og skabe mere bæredygtige produktioner. 

Det grønne valg skal være nemt at forstå

Blue Energy er udover at være en virksomhed, der har taget sagen om bæredygtighed og klima i egen hånd også en virksomhed, der har til formål at gøre det grønne valg nemt at forstå og finde rundt i. Strøm og el er for mange en kompliceret og lidt småkedelig sag, der bare skal ordnes, så strømmen kommer ud af stikkontakten. Sådan er der mange, der har det, fordi det er svært at forstå, hvad man som forbruger selv kan gøre for at tage et bedre og ikke mindst mere klimavenligt valg. Det kræver ikke meget at sætte sig ind i, hvad grøn strøm er, men problemet for mange er, at det er kedeligt. Grøn strøm er dog ikke kun bedre for klimaet. Når private og virksomheder investerer i deres egen grønne strøm gennem Blue Energy, kan det give en økonomisk fordel for den enkelte, og det er noget af det, som kan mærkes og kan få mange til at skifte til grøn og bedre strøm. Den økonomiske fordel ved grøn energi er nem at forstå, hvilket er vigtigt for at få flere til at skrifte til klimavenlig strøm. 

Gør en forskel

Klimadebatten fylder meget både i det offentlige og private rum, men det er svært for mange at finde ud af, hvad man som enkeltperson kan gøre. Det er en stor debat og en krise, der spænder vidt, hvorfor de små ting, man kan gøre, kan virke ligegyldige og som om, de ikke gør en forskel alligevel. Forskellen er bare, at hvis flere og flere gør små ting i deres hverdag, vil de små forskelle gøre en større og større forskel. Man skal starte et sted, og om ikke andet kan man have god og ren samvittighed ved blandt andet at skifte til grøn og klimavenlig strøm. Typisk og i mange tilfælde er det desuden således, at mange får blod på tanden til at gøre flere små bæredygtige ting i hverdagen, når man først har ændret nogle vaner. Man skal ikke tro, at man ikke kan gøre en forskel, for selv den mindste ting er en forskel, der bidrager til den store forskel, der skal til i denne klimadebat og krise. 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce